Güzellik rutinleri

Ay bayılacaaam Süpersin süper
Nedense insan kendi gibilerin de var olduğunu bilmek, onaylanmak istiyor. Teşekkür ederim.

Çok iyi yapmışsınız. Bu tür sorular çiftlere hiç sorulmamalı ve yorum yapılmamalı. 40 yaşında 7. 8. Tüp bebek denemesini yapanlar var. 2. Çocuğu yapmak için yıllarca uğraşanlar var. Kimsenin yarasına tuz basmamak lazım. Ayrıca tek çocuk hiç çocuk geeçekten o çocuğu yok saymak. Yaşlılar belki tölare edilebilir ama bilinçli bir kadın bunu söylememeli.

Of yaa muhteşemler ürünler

Kızlar bu kafanın arkası neden deli gibi kaşınır, bir fikri olan var mı? Ensedeki saçların olduğu yer Kepek ya da kafa derisi sorunum yok ama deli gibi kaşınıp duruyorum.
karınca gezer gibi kaşıntı mı ? kan basıncı yükseldiğinde öyle olurmuş genelde ama bir süredir varsa alerji gibi birşey olabilir

Kızlar bu kafanın arkası neden deli gibi kaşınır, bir fikri olan var mı? Ensedeki saçların olduğu yer Kepek ya da kafa derisi sorunum yok ama deli gibi kaşınıp duruyorum.
Aynı kaşıntı bende stresli zamanlarda oluyordu. Vichy dercos şampuan iyi geldi. Alerjik bişey de olabilir.

14 yıllık evliyim. hiç hamile bile kalmadım. pkos hastasıyım ve çoğu belirtisini yaşıyorum. aslında 14 yıldır yalnız yaşamanın rahatlığına çok alıştım, düşününce zor gelmiyor değil ama yine de bi tarafım istiyor. çok aradayım yani. o yüzden anlıyorum seni.

gerçekten çok stresli bir durum. oyüzden gözüm kesmiyor benim de. heralde 7-8 senedir çocuk için dra gitmemişimdir. zaten en son gittiklerim artık tüp bebek aşamasına geçmeliyiz diyordu, ama biz düşünmedik.

bir de soruyorlar ya dra gittin mi diye, yok sen diyene kadar hiç aklıma gelmedi du bi koşu gidiyim diyesim geliyor

Aynı kaşıntı bende stresli zamanlarda oluyordu. Vichy dercos şampuan iyi geldi. Alerjik bişey de olabilir.
Stresli zamanlara denk geliyor aslında, doğru. Urban'ın spreyi iyi geliyordu aslında ama bağışıklık mı kazandı nedir, şimdi yine kaşınıyor. Hemen bakayım bu şampuana.

Aynen dediğiniz gibi; düşününce zor geliyor ama bir tarafım da istiyor bazen. Anlaşılmak harika bir şey, teşekkür ederim mesajınız için.

Biz 3 ay doktor kontrolünde yumurta takibinden sonra açıklanamayan infertilite dedikleri için 2 defa denedik. Genetik testler hepsi yapıldı sorun görünmüyordu. Ama kısmet olmadı. Elimizden geleni yaptık dedik ve bıraktık.

bir de soruyorlar ya dra gittin mi diye, yok sen diyene kadar hiç aklıma gelmedi du bi koşu gidiyim diyesim geliyor
Evet aynen bir de tüp bebek denesin. Ee teknoloji gelişti bir daha denesin tv doktorlar gelen herkesin çocuğu oluyor diyor birde ona gitseniz. Artık gülüp geçiyorum. Eve gelince de dalga geçiyoruz

Aslında ben kurutma işlemini tamamen bıraktım. Evden çalıştığım günlere denk getiriyorum saçlarımı yikadigim günleri.
Kurutma makinası nemsiz bırakıyor gibi geliyor.
Geçen haftalarda konunun başından okumaya başlamıştım ve orada nascita marka bir tarak vardı önerdiğiniz ondan aldım gerçekten çok güzel

Peki ben de gittim ama sadece duty freeden parfum aldim desem. O donem dudak parlaticisindan baska bir sey kullanmiyordum. Simdi olsa kendimi vita kutusuna koyar cimentoyla o caddeye sabitlerdim.

Tamam not aldim, cok tesekkur ederim ilginize. (Bi bakmissiniz yarin gelmis ama fenomenlerden biri soyle diyor demem )

Ben kaç 3 ay yumurta takibi yaptım, sayısını bile unuttum valla ☺ ben de pkos var ama yumurtlama oluyordu da döllenme olmuyor nedense. Nasip işte her işte var bir hayır.
Evet aynen bir de tüp bebek denesin. Ee teknoloji gelişti bir daha denesin tv doktorlar gelen herkesin çocuğu oluyor diyor birde ona gitseniz. Artık gülüp geçiyorum. Eve gelince de dalga geçiyoruz
Ben de artık takmıyorum söylenenleri ama o aşamaya gelene kadar zor günler de yaşadım malesef.

Çocuk olmadan da aile olunur tabi. Bende 33 e girdiğimde evlendim 3 yıl içinde 3 çocuğum oldu evliliğimin 6.yili çok büyük sorumluluk yani bir de geç olunca ve benim gibi bekarlıği çok rahat kafa kulak rahat yaşayınca bazen çok zorlayıcı oluyor her şeyini düşünmek planlamak ilgilenmek vs. Yani bilemiyorum tamamen hazır bulunusluk ile ilgili ve isteme ile ben ilerisi için iyiki de olmuş diyeceğim büyük ihtimalle ama eşim mükemmel baba evliliğim de sorunsuz ilerlemesine rağmen arada sırada olan sürtüşmeler saymıyorum özgürlük zamanlarını aramıyor değilim

N nscckts Nisa hanım siz bu işi biliyorsunuz valla, bioderma pembe yıkama jelini yıllar önce kullanmıştım ama unutmuşum heralde nasıl olduğunu. Şimdi yeniden kullanıyorum ya çok iyi geldi. Ama çift aşama temizliği her akşam yapamıyorum biraz ağır geliyor cildime, kızartıyor. Günaşırı yapmaya çalışıyorum. Bu akşam azeleik akşamımdı o nedenle yapmadım mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…