Tabi gülüp geçme aşamasına gelene kadar çok ağlamalı günlerim oldu. Negatiflerden sonra adet olduğum zaman yerlerde ağlıyordum. Dua dua yalvardım Allah’a isyan etmemek için ayrı dua ettim. En büyük destekcim her zaman önce eşim sonra ailemdi. Eşim hep ben çocuk için evlenmedim huzurlu bir yuva için evlendim dedi. Bir gün kötüBen kaç 3 ay yumurta takibi yaptım, sayısını bile unuttum valla ☺ ben de pkos var ama yumurtlama oluyordu da döllenme olmuyor nedense. Nasip işte her işte var bir hayır.
Ben de artık takmıyorum söylenenleri ama o aşamaya gelene kadar zor günler de yaşadım malesef.
İ m from, klairs,isntree, manyo ( niasinamide) , iunik ,Dr.ceuracle off hangi birini sayayım ben sanırım ne yapar eder onla bı valizle gidip bı maaşıma dokunmadan iki valizle gelirdimSelamlar. Esim Kasim’da Kore’ye gidecek. Firsattan istifade Kore urunlerini denemek istiyorum. Karma bir cildim var. Hangi urunler iyidir? Hazir valizde yer varken firsati degerlendirmek gerek yoksa sadece gunes kremi stoklayacagim.
yüzünüzü kızartan şey başka birşeydir çift aşama kızartmaz asla ... yağ bazlı temizleyiciniz hangisiydi ? belki onun içindeki bir madde dokunmuştur çok nadirde olsa görülebiliyor böyle şeyler hassasiyetiniz olduğu için belki ondandır o zaman yağ bazlı temizleyici değişimi yapılır... güneş kremi sadece çift aşamayla temizleniyor kalıntı kalır ciltdeN nscckts Nisa hanım siz bu işi biliyorsunuz valla, bioderma pembe yıkama jelini yıllar önce kullanmıştım ama unutmuşum heralde nasıl olduğunu. Şimdi yeniden kullanıyorum ya çok iyi geldi. Ama çift aşama temizliği her akşam yapamıyorum biraz ağır geliyor cildime, kızartıyor. Günaşırı yapmaya çalışıyorum. Bu akşam azeleik akşamımdı o nedenle yapmadım mesela.
kurutmayı bırakmanız harika bir adım olmuş o zaman daha hızlı toparlayacaktır azıcık sabır sadece saçlarda hemen küsüyorlar ne nazlılar :)Aslında ben kurutma işlemini tamamen bıraktım. Evden çalıştığım günlere denk getiriyorum saçlarımı yikadigim günleri.
Kurutma makinası nemsiz bırakıyor gibi geliyor.
Geçen haftalarda konunun başından okumaya başlamıştım ve orada nascita marka bir tarak vardı önerdiğiniz ondan aldım gerçekten çok güzel
azeleik haftada 1 olsa daha iyi olacak gibi o yenileyici soyucu bir içerik aynı zamanda bence o daha da hassaslaştırıyor doktorun hergün yapabilirsin deyişi korkunçtu amacı neydi acabaN nscckts Nisa hanım siz bu işi biliyorsunuz valla, bioderma pembe yıkama jelini yıllar önce kullanmıştım ama unutmuşum heralde nasıl olduğunu. Şimdi yeniden kullanıyorum ya çok iyi geldi. Ama çift aşama temizliği her akşam yapamıyorum biraz ağır geliyor cildime, kızartıyor. Günaşırı yapmaya çalışıyorum. Bu akşam azeleik akşamımdı o nedenle yapmadım mesela.
Yves rocher kullanıyorum şu an. Mesela cosmed hiç kullanamadım o daha kötü yapmıştı.yüzünüzü kızartan şey başka birşeydir çift aşama kızartmaz asla ... yağ bazlı temizleyiciniz hangisiydi ? belki onun içindeki bir madde dokunmuştur çok nadirde olsa görülebiliyor böyle şeyler hassasiyetiniz olduğu için belki ondandır o zaman yağ bazlı temizleyici değişimi yapılır... güneş kremi sadece çift aşamayla temizleniyor kalıntı kalır ciltde
Şu an ikiye düşürdüm biraz toparladı ama bakalım. Başka dr bakıyorum, kafama göre birini bulursam tekrar gidicem inşallah.azeleik haftada 1 olsa daha iyi olacak gibi o yenileyici soyucu bir içerik aynı zamanda bence o daha da hassaslaştırıyor doktorun hergün yapabilirsin deyişi korkunçtu amacı neydi acababen bile ki benim cildim lastik gibidir çarpın beni duvara seker gelirim alışıktır her asite ama azeleik asiti bile en minnoş asit olmasına rağmen haftada 1 yaparım
o zaman yağ bazlı temizleyicideki bir madde tetikliyorYves rocher kullanıyorum şu an. Mesela cosmed hiç kullanamadım o daha kötü yapmıştı.
Heimish all clean balm tester denemiştim o da hafif kızartmıştı. Misel sulardan mı denesem acaba?o zaman yağ bazlı temizleyicideki bir madde tetikliyor
o hiç olmaz pamuk sürtme falan cildinize hiç iyi gelmez olabildiğince nazik olmalı en az ovalama sürtme olmalı cildeHeimish all clean balm tester denemiştim o da hafif kızartmıştı. Misel sulardan mı denesem acaba?
Kurutmayı bırakmak iyi bir şey mi canım? Ben kendimi bildim bileli hiç makine ile kurutmam saçımı. Dipleri çok acıyor, kuaförler saçımı kurutmadığım için saç nezlesi olduğumu söylüyor hep. 3 farklı kuaför aynı şeyi söyleyince iyon teknolojili bir kurutma makinesi aldım ama öyle duruyor, alışamadım bir türlü.kurutmayı bırakmanız harika bir adım olmuş o zaman daha hızlı toparlayacaktır azıcık sabır sadece saçlarda hemen küsüyorlar ne nazlılar :)
Toniği parmaklarınla mı sürüyorsun beybi? Ben hep öyle yapıyorum ama hep aklımdadır, acaba pamukla mı uygulama yapmalıyım diye düşünürüm. O disk pamukların düz olan yüzü var ya, orası ile tampon mu yapılmalı? (Bence iyi bir konuya parmak bastımo hiç olmaz pamuk sürtme falan cildinize hiç iyi gelmez olabildiğince nazik olmalı en az ovalama sürtme olmalı cilde
saç ne kadar az ısı görürse o kadar iyi ısı gerçekten kurutuyor o saçın doğal parlaklığını alıyor tülerik saçların ana nedeni zaten bu ısıya maruz kalması , ben havalar çok soğuk olduğunda önce saçımdaki havlunun tüm nemi çekmesini bekler öyle kurutucaksam kuruturum o da senenin 2 ayı falan kar kış kıyametde ... onun dışında hep iyice kuruyana kadar saç için kullandığım eşimin tshirt var kocamanKurutmayı bırakmak iyi bir şey mi canım? Ben kendimi bildim bileli hiç makine ile kurutmam saçımı. Dipleri çok acıyor, kuaförler saçımı kurutmadığım için saç nezlesi olduğumu söylüyor hep. 3 farklı kuaför aynı şeyi söyleyince iyon teknolojili bir kurutma makinesi aldım ama öyle duruyor, alışamadım bir türlü.
Aynı ben.Kurutmayı bırakmak iyi bir şey mi canım? Ben kendimi bildim bileli hiç makine ile kurutmam saçımı. Dipleri çok acıyor, kuaförler saçımı kurutmadığım için saç nezlesi olduğumu söylüyor hep. 3 farklı kuaför aynı şeyi söyleyince iyon teknolojili bir kurutma makinesi aldım ama öyle duruyor, alışamadım bir türlü.
toniği elimle sürüyorum ,Toniği parmaklarınla mı sürüyorsun beybi? Ben hep öyle yapıyorum ama hep aklımdadır, acaba pamukla mı uygulama yapmalıyım diye düşünürüm. O disk pamukların düz olan yüzü var ya, orası ile tampon mu yapılmalı? (Bence iyi bir konuya parmak bastım)
onun dışında hep iyice kuruyana kadar saç için kullandığım eşimin tshirt var kocaman
Havlu emiyor kuzum ama ben havluyu da hemen atıyorum kafamdansen nemli bırakıyor veya hemen havluya sarmıyor olabilir misin havlun suyu iyi çekemiyor olabilir mi acaba belki ondan oluyordur
Bukleler çok güzel benimde böyle ( idi) kardeşimin düğünü geçsin kestirip üstüne egilicem. Curly girl metodu biliyorum zaten ben kendimi bildim bileli hiç kurutmadim kendi haliyle kurur bişey sürmeden de belirgin dururdu. O metotta aklıma yatmayan şey sadece saç kremi sürmek.Selam kızlar, saçlarıma bir kaç ürün almıştım, bu sabah duş sonrası hepsini kullandım ve bence fark etti. Bir süre bunları düzenli kullanıp tam olarak canlanmasını bekleyeceğim.
Bir de fotoğraf ekleyimşu şekilde oldu
Eki Görüntüle 3138022
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?