Güzellik rutinleri

Bu ay ortalarında yeniden kayıt yaptıracağım. Bunu sormam iyi oldu, tam zamanıymış gerçekten. 2 gün pilates, 1 gün trx alayım. Teşekkürler.

Bunları diyorsun değilmi ikisinden birini alırım hangisi uygunsa N nscckts
aynen bence eczaneye git bu ikisini göster bana hangisi daha iyi olur de onu versinler yakından görsünler cildinin anlık durumunu ve şuan hangisini kullandığını da söyle

Hepsiburada da bi ara 175e düşmüştü. Yine takip etmek lazım.

220 yse henüz tam düşmemiş 140 sa süper kaç gün daha sürer acaba indirim yesa

O kadar okuyorsan hiç riske girme canım kardiyo hoplama zıplama kalp ritmini çok hızlandırıyo yağ yakımını da öyle ama kaslarım guclensin şekilleneyim omurgam düzelsin dersen kesinlikle pilates ve aletli pilates yani reformer mukoo

220 yse henüz tam düşmemiş 140 sa süper kaç gün daha sürer acaba indirim yesa
Kız bak yine karıştırdın, 140'a aldığı enzim peeling değil Kırmızı olan enzim peeling o fiyatlara düşmez, yeşil olan biraz daha uygun fiyatlıdır. Sen favorilere ekle, kasım indirimlerini bekle dedim bak bir daha diyorum, bekle Ben sürekli bakıyorum, geçen hafta 3 saatlik indirimde 180'e düştü ama o 3 saatte sana ulaşacağım da sen onu sepete atacaksın da sonra oradan başka ürünlere zıplayacaksın da... Ohooo... 3 saat öyle biter, ben sana diyim

Evet canım çooooook haklısın. Ciğerlerimi ve kaslarımı aşırı zorlamam bence kötü sonuçlara yol açar. Pilatesi 2 güne çıkarayım, trx zaten kol kaslarını güçlendiriyor, sıkılaştırıyor. Reformer fiyatı 3 katı daha fazla diye şimdilik sıcak bakamıyorum maalesef. Haftaya kaydımı yenileyeceğim, şimdiden bunları yazmanız iyi oldu.

Saçıma life Co dan aldığım hindistan cevizi yağını ve içine kırdığım bepanten evigen bemiks ampullerini karıştırıp sürdüm boy ve diplere. Ne kadar bekliyim ya akşam misafir var yemeğe iki saat yeter mi

Yarım saat yeterli olur diyor eczacım. Ben yine de saçım yanık olduğu için ve hepsi kesilmediği için 2 saat bekletiyorum.

Tm cnm nasip artık bekleyeceğim cosmedin enzim peeling düşünüyorum aslında hangisini uyguna bulursam onu alirim no problem S sepyazeytin

Tm cnm nasip artık bekleyeceğim cosmedin enzim peeling düşünüyorum aslında hangisini uyguna bulursam onu alirim no problem S sepyazeytin
O da olur, o da benim favorilerimde. Fiyatı düşünce bildirim geliyor. Mesela ben Cosmed temizleme yağını 3 saatlik indirimden 70 TL'ye almıştım. 140'tan düşmüştü kısa süreli olarak. Niacinamide serum da bir gece vakti 103'e düşmüştü, kaptım hemen. İkisi de bir daha o fiyata hiç düşmedi. Takip etmek lazım.

hepsi burada Trendyol fiyatlari böyle şimdi takip ettim indirim olunca haber gelir S sepyazeytin

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-02-14-56-46-872_trendyol.com.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_2022-10-02-14-54-03-497_com.pozitron.hepsiburada.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2022-10-02-14-52-40-396_com.pozitron.hepsiburada.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2022-10-02-14-50-20-485_trendyol.com.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 50
yeter canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…