Güzellik rutinleri

Reformer gerçekten keyifli ve kilo hızla düşmese bile hızla incelme sağlıyor. Kasların güçlendiğini hissediyorsun.
Aynen bı ay normal mat pilates ve step/ kardiyo zumba karışık yaptım güçlendim ama reformer i pakete yeni dahil ettim ikinci dersim sabahti direnç bantlı Hareketlerde zorlandım ama zamanla oturacak çünkü 4 ay falan daha düşünüyorum

Birkaç seansa alışırsınız. İlk günlerde eve gelince koltukta uyuyordum.

Yanaklardaki gözenek görüntüsü nasıl azaltılır hanımlar? Çok rahatsız ediyor beni.
Cok mu buyuk gozenekler ?

Su urunden cok memnun kalmistim ben.

Tekrar almadim cunku gerek kalmadi

juvenile be maruderm bunlara bakcam dermoskin şuan çok pahalı dediğiniz gibi aynen. N nscckts
Alacağın ürünleri hepsiburada ve trendyolda favorilerine al. İndirime girince haberin olur. Gratis ve watsons sayfalarına da bakıp fiyat karşılaştırması yaparsın. Juvenile bir ara bütün ürünleri 59 tl yapmıştı. Serumlar 79 tl idi. Bir alana 2. 1 tl olanlar var. Bir arkadaşınla birlikte birer tane ürün alırsınız ücreti de yarıya düşer.

eveshopta hepsinden uygun oluyor indirime girince oradan da bakicam hangi yer uygun olursa alirim tatlım tmdir tşkler

Stoga gel vatandaş bı bakayim neyim var yok skt lar ne alemde diye misecea aha bha glikolik toniğim varmış yine aynı marka arbutinli leke kremi ve niasinamide i. Mizon snail tonik ve krem 2023 Mayıs görünüyor onu başlayayım diye banyoya kardeşlerin yanına götürdüm. Aha toniği ve she vec cviti de aldım oraya fiddy için bir tek kil kaldı onu da edinirsem bu kışı belki retinal ya da biterse cvit ekleyerek bitiririm

Eklentiler

• IMG20221001215621.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 34
Maşallah Maşallah şifa olsun

böyle görünce bile insanın içi açılıyor. güle güle kullanın...

Kızlar bu arada Winston ile benim ortak takip Edip eğitimlerini alıp bu konuda bilgili olduğunu düşündügumuz Lilianna hanım ( blondy beauty lab ) instada Gratis ya da Watsons da alınabilecek güzel içerikli uygun fiyatlı ürünleri paylaşmis. Benim de bı iki şey geçen gittiğimde dikkatimi çekmişti özellikle revoulation in traneksamik asitli bı ürünü ve seramidli kremi. Aklınızda olsun ihtiyacınız olursa bisilere

Yanaklardaki gözenek görüntüsü nasıl azaltılır hanımlar? Çok rahatsız ediyor beni.
Niacinamide, salisilik acid (beta hydroxy acid -BHA- ailesinden) etkili. BHAlar gözenekler icin ise yariyor, ama AHA'lar bu konuda o derece iyi degiller ve olamazlar kaynak: güvendigim Amerikan bir dermatolog. Yesil cayin (green tea extract) gözenekleri kücülttügü kücük capta yapilan bir arastirmada kanitlanmis. Mesela "YourGoodSkin Acne Rapid Rescue" hem yesil cay hem de salisilik asit icerdigi icin cok etkili. Bunun disinda La Roche posay effaclar serum'u da cok öneriyor.

Ikinci olarak da doktor recetesiyle alinan retinoidlerin gözenekleri sikilastirdigindan bahsediyor. Bu ürünleri kullanirken cildin kurumamasina, iyi sekilde nemlendirilmesine dikkat etmek gerekiyor. Eger iyi nemlendirilmezse gözenekler daha da belirgin olabilir. Mümkünse yag icermeyen su bazli nemlendiriciler öneriliyor.

Resurfacing laser, LED light mask for acne de diger secenekler. Günes kremi kullanmamak da gözenekleri genisletiyormus. Gözenekleri doldurmamasi icin önerdigi ürünler arasinda La Roche Posay Anthelios ultralight SPF60 ve Bioderma Photoderm Max Aquafluid var, gayet hafif oldugu icin cildi rahatsiz etmiyor. Bu dermatolog önerdigi ürünleri siralamis gönderdigim linkte ama cogu önerdigi ürünü ben de bulamiyorum, muadili olan ürünlere bakiyorum.

Bende niacinamide, cift asamali temizlik, retinol, asit, kil maskesi, ve gece nemlendirme ise yaradi. Cok uzun oldu kusura bakma, ama hazir videoyu izlemisken not alayim dedim, sonra unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…