- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
- 88
Ben yaptım 2.5 ay haftada 1 gün şeklindeydi çok uzun süre değil yani ama çok sevdim bana iyi gelmişti. Bittiğinde gerçekten kendini çok farklı ve değişik hissediyordum.Dingin değişik bir ruh hali. Esniyorsun da. Bana en zor yoga gelmişti değişik sporlar arasında. 2 aydır ara vermek durumunda kaldım bayağı bir özledim.Yoga yaptınız mı hiç.
Bugün programımı değiştirdik. 30 dk reformer, 15 dakika kardio, 15 dk kürek şeklinde düzenledik.
Oturduğum sitede eğitimini Hindistan’da almış İngiliz bir yoga hocası var. 1,5 saat seanslar çok gevşersin dedi karar vermedim.
Son bir sorum daha var cnm günaydın güneş kremi bitince dermoskin mi alayım yoksa başka güneş kremleri de varmı õnerebilecegin Enazindan ne alacağımı biliyimde bitince gider alirim direktamam eskisi gibi irinli sivilceler çıkmıyorsa daha yeni düzelmeye gözle görülür farklara başlayacak daha nem dengesi oturmamıştır normal . o arbutinden de akşam rutinine eklersin
sabah da niacinimade devam. gerektiğinde nemlendirici sürersin haftada 1 enzim peeling 2 haftada bir fiddy yaparsın sıkıntı kalmaz
Ay çok teşekkür ederim, uzun uzun anlatmışsın. Yazdıklarından sanırım bir tek yeşil çayı kullanabilirim. Diğerleri iritasyon yapabilir bana.Niacinamide, salisilik acid (beta hydroxy acid -BHA- ailesinden) etkili. BHAlar gözenekler icin ise yariyor, ama AHA'lar bu konuda o derece iyi degiller ve olamazlar kaynak: güvendigim Amerikan bir dermatolog. Yesil cayin (green tea extract) gözenekleri kücülttügü kücük capta yapilan bir arastirmada kanitlanmis. Mesela "YourGoodSkin Acne Rapid Rescue" hem yesil cay hem de salisilik asit icerdigi icin cok etkili. Bunun disinda La Roche posay effaclar serum'u da cok öneriyor.
Ikinci olarak da doktor recetesiyle alinan retinoidlerin gözenekleri sikilastirdigindan bahsediyor. Bu ürünleri kullanirken cildin kurumamasina, iyi sekilde nemlendirilmesine dikkat etmek gerekiyor. Eger iyi nemlendirilmezse gözenekler daha da belirgin olabilir. Mümkünse yag icermeyen su bazli nemlendiriciler öneriliyor.
Resurfacing laser, LED light mask for acne de diger secenekler. Günes kremi kullanmamak da gözenekleri genisletiyormus. Gözenekleri doldurmamasi icin önerdigi ürünler arasinda La Roche Posay Anthelios ultralight SPF60 ve Bioderma Photoderm Max Aquafluid var, gayet hafif oldugu icin cildi rahatsiz etmiyor. Bu dermatolog önerdigi ürünleri siralamis gönderdigim linkte ama cogu önerdigi ürünü ben de bulamiyorum, muadili olan ürünlere bakiyorum.
Bende niacinamide, cift asamali temizlik, retinol, asit, kil maskesi, ve gece nemlendirme ise yaradi.Cok uzun oldu kusura bakma, ama hazir videoyu izlemisken not alayim dedim, sonra unutuyorum
dermoskin gayet güzel alabilirsin la roche hassas ciltler olanınıda seversin hatta la roche da bir tane daha var çok sıvı tüm cilt tipleri için olan fluid onuda seversin sen
hassasiyetin olduğu için maalesef tetiklememeli seni bu yüzden çoğu şey yasak ... ama emin ol haftada 1 ya da 10 günde bir purest yeşil renk olan azeleik asitli enzim peeling, çift aşama temizlik doğru güneş kremi düzenli ve sabırla yaparsan bir 3 ay sonra içi temiz olacağından sebum dengeleneceğinden görünümü azalırAy çok teşekkür ederim, uzun uzun anlatmışsın. Yazdıklarından sanırım bir tek yeşil çayı kullanabilirim. Diğerleri iritasyon yapabilir bana.
çok teşekkür ederim. şimdi indirim kovalamam lazım ikisi için dehassasiyetin olduğu için maalesef tetiklememeli seni bu yüzden çoğu şey yasak ... ama emin ol haftada 1 ya da 10 günde bir purest yeşil renk olan azeleik asitli enzim peeling, çift aşama temizlik doğru güneş kremi düzenli ve sabırla yaparsan bir 3 ay sonra içi temiz olacağından sebum dengeleneceğinden görünümü azalır
O şekilde çoklu alamıyorsa da mesela Jeuvenile Trendyol'da 199 TL fakat Gratis'te 128 TL. Gratis kart çıkartsın, bayağı indirim ve kampanya oluyor.Maruderm de 3 al 2 öde var.
Juvenile’de 2. Si 1 tl var. Bunlardan rutine ekleme yapılabilir.
Geçen yıl doa niacinamide kullanmıştım su gibiydi. Bu yıl juvenile kullandım daha yoğun ve daha başarılı bana göre.
Dermoskin arbutini de tek geçerim. Hem nemlendiriyor hem renk açıyor.
Biliyorum, senin aldığın boyutu 22 TL, ben onun 20ml olanı için 8,50 TL demiştim. Neyse, içerik aynı sonuçta. Hem senin aldığın daha kullanışlı olur. Güle güle kullan.
Tşk ederim cnmBiliyorum, senin aldığın boyutu 22 TL, ben onun 20ml olanı için 8,50 TL demiştim. Neyse, içerik aynı sonuçta. Hem senin aldığın daha kullanışlı olur. Güle güle kullan.
Beybi birebir mi dersler, yoksa toplu mu? Ben de 3 ay ara verdim sıcaklarda. Şimdi yeniden başlayacağım. Benimki haftada 3 gün, yarım saat. Pazartesi setep aerobik, çarşamba TRX, cuma plates. Akdeniz anemisiyim, en ufak şeyde aşırı yoruluyorum ve nabız atışı çok yükseliyor. Hocalar genelde kızar bana çok dinleniyorum diye fakat nefesim kesiliyor, sık sık dinlenmek zorunda kalıyorum.Çok keyifli eskiden leslie’den sonra 2. Videoyu yapardım. Bir süre daha platesle devam etmek zorundayım. Plateste hareketleri hızlı hızlı yapınca hoca olmadı tekrar diyor ve yavaş yapıyorsun. Hangi kas çalıştı neresi hangi bölgeyi destekledi vs anlatıyor. Önce zor gelmişti alıştım. Kürek te eğlenceli geldi tutuş şekline göre bacak, karın, sırt çalıştırabiliyorsun.
Yoga bir deneme dersi alacağım sanırım.
Setep ne acaba? Step olacaktı o. Plates de pilates olacaktıBeybi birebir mi dersler, yoksa toplu mu? Ben de 3 ay ara verdim sıcaklarda. Şimdi yeniden başlayacağım. Benimki haftada 3 gün, yarım saat. Pazartesi setep aerobik, çarşamba TRX, cuma plates. Akdeniz anemisiyim, en ufak şeyde aşırı yoruluyorum ve nabız atışı çok yükseliyor. Hocalar genelde kızar bana çok dinleniyorum diye fakat nefesim kesiliyor, sık sık dinlenmek zorunda kalıyorum.
Ya yerim seni bn böyleyim işte insanin aklını başından alırım işyerinde bonzaici derler bana bnm kafa hep Güzel çünkü başkalarınınkini de karıştırıyorumSetep ne acaba? Step olacaktı o. Plates de pilates olacaktıSebbo'nun mesajlarını okurken aklım başımdan gitmiş yine. Seviyorum onunla uğraşmayı
Kız zaten tatlı ve iyi niyetlisin. Öyle olmasan tek kelime yazmam inan bana çünkü zorsun bacımYa yerim seni bn böyleyim işte insanin aklını başından alırım işyerinde bonzaici derler bana bnm kafa hep Güzel çünkü başkalarınınkini de karıştırıyorumS sepyazeytin
Dersler birebir günü uymayan olursa nadiren 2 kişi oluyor.Beybi birebir mi dersler, yoksa toplu mu? Ben de 3 ay ara verdim sıcaklarda. Şimdi yeniden başlayacağım. Benimki haftada 3 gün, yarım saat. Pazartesi setep aerobik, çarşamba TRX, cuma plates. Akdeniz anemisiyim, en ufak şeyde aşırı yoruluyorum ve nabız atışı çok yükseliyor. Hocalar genelde kızar bana çok dinleniyorum diye fakat nefesim kesiliyor, sık sık dinlenmek zorunda kalıyorum.
Step çok gerekli midir, acaba onu pilates ya da TRX ile mi değiştirsem? TRX de kol kaslarımı bayağı güçlendirdi, çok memnun kaldım. Step günlerinde ciğerlerime nefes gitmiyor gibi oluyorum cidden. Bu durum tehlike de yaratabilir.Dersler birebir günü uymayan olursa nadiren 2 kişi oluyor.
Step aerobik daha yüksek nabızlarda yapılıyor yorar tabi.
Eğer çok hızlı ve fazla kalori harcamaya ihtiyacın yoksa bence çok gerekli değil. Çünkü sporda amaç kasları çalıştırmak ve güçlendirmek bunu en sakin yapma şekli de pilates. Sporu sağlık için yapıyoruz nefesini zorladığı zaman sağlıklı da olmuyor. Stepi pilatesle değiştir rahat rahat yapStep çok gerekli midir, acaba onu pilates ya da TRX ile mi değiştirsem? TRX de kol kaslarımı bayağı güçlendirdi, çok memnun kaldım. Step günlerinde ciğerlerime nefes gitmiyor gibi oluyorum cidden. Bu durum tehlike de yaratabilir.
çok teşekkür ederim. şimdi indirim kovalamam lazım ikisi için de
purest enzim peeling radarımda zaten. güneş kremini de araştırıcam hassas ciltler için.
Çevremdeki herkes öyle der cnm yanlız değilsinKız zaten tatlı ve iyi niyetlisin. Öyle olmasan tek kelime yazmam inan bana çünkü zorsun bacımZorsun fakat gerçekten iyi niyetlisin ve kalbinin çok temiz olduğunu düşünüyorum. Bazen zor anlıyorsun ama o da bizim sınavımız olsun, olur o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?