• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik rutinleri

Bu benim demirbaş ☺
Görsele bakma çünkü zerre alakasi yok öyle bir ton değil hem soğuk hem sıcak kahve alt tonlu morumsu bir gül kurusu gibi anlatabilirim galiba değişik bi ruj
Renk yoğunluğunu ayarlayabilrsin cok kolay bi sekilde
Yapısı da cok iyi ...kolay çıkmıyor ,tabi saatlerce de kalmiyor ama en azından ilk yediğin içtiğin şeyde gitmiyor diyeyim
Bence birebir bir tonuna bak

Çok çok teşekkür ediyorum😍

Yazarken sizde aklıma geldiniz ☺️ Bence dikkatin dağılmadan önce toplanması gerekiyor ya sebbo da o eksik. Siz bu konulara dikkatinizi veriyorsunuz. Aslında büyük bir fark var. Sebbo da birazda lazım olunca bakarım düşüncesi hakim sanırım.
Aynen lazım olunca alırım diyorum birde en başından beri hemen alma odaklı olamadım belli bir gelir elime geçene kadarda herşey birbirine girdi kafa karışıklığı oldu derken zar zor teker teker alıp toparladım kendimi şuana kadar pire vermeden devam ediyorum bakalım Allahim sonunu getirmeyi nasip etsin gerçekten cildimin güzelleşmesini şu sivilcelerden ve izlerden kurtulmayi çok istiyorum inşallah nasip olur A Ametistt

Sebbocuğum başak burcu tahmin etmiştim ben de nokta atışı yaptım etrafımda çok var oradan biliyorum. Aşırı titizlenme, zor karar verme. Terazilere derler kararsız ama başaklar gerçekten öyle en iyi verimi almak için çok ayrıntılı düşünürler. Kardeşim ve en yakın arkadaşım başağa terazi ikisi de. Bana da skinkeyr çok sordukları için biliyorum yani alışkınım :))
Sorma of bu burcum huylarim takıntılarım çok yoruyor bni her konuda🤣🤣 S Skinkeyrlover

Ayıpsın bir canki suya sorulmaz bu soru :))
Alfa sin cankı 😀😀 ben daha bakaduruyordum şu sıra değil kaine bir nane alamam. Abiye aldım iki tane düğün kına var altın hediyesi var da var derken saçıma bile bişi alamadim😀 Watsons puanımı yatırmamis bugün elim boş çıktım aradım hasladim. Hakedisim görünüyormusum da hakettiğmi derhal verin o zaman dedim 30 una ne kaldı ayın 😡

Aynen lazım olunca alırım diyorum birde en başından beri hemen alma odaklı olamadım belli bir gelir elime geçene kadarda herşey birbirine girdi kafa karışıklığı oldu derken zar zor teker teker alıp toparladım kendimi şuana kadar pire vermeden devam ediyorum bakalım Allahim sonunu getirmeyi nasip etsin gerçekten cildimin güzelleşmesini şu sivilcelerden ve izlerden kurtulmayi çok istiyorum inşallah nasip olur A Ametistt
Önemli olan bir yerden başlamak. Zamanla rutin oturunca cildinizde güzelleşecektir.

Büyüme faktörlü peptit 30 yaş üstünde retinolle kombinleyince botoks yapılmışcasına güzel sonuç verir herhalde.
Bakalım açmadım daha içeriğini çok beğenerek aldım ama. Asıll mantar ekstratlarını aşırı merak ediyordum. Yüzde 70 var içinde. Jojobayı çok severim, squalene çok severim onlar da var. Gene şu ara kakao ekstratı çok duyulmaya başlandı Kore ürünlerinde o da var. Ay yaz yaz bitmez o kadar çok ve güzel içerik var ki. :)

peptit almıştım the purest in.retinol de alıp birlikte mi kullanılacak?bunlar kullanılırken niacinamide ve hyoloronik acid bırakılacak mı?
Yani zorunlu değil tabii ama antiage olarak süper olur tabii sen zaten 25 yaşındasın çok ihtiyacın yok da :) Onları bırakmana gerek yok sabah sürersin mesela ya da retinolü başta azar azar başlayacağın için kalan günler de kullanırsın. Kuruma ve hassasiyet olabilir o yüzden aksine çok iyi gelir destekler.

Back
X