güzellik takıntısı internetteki erkekler dedikleri ne kadar doğru?

Master Yoda ile akrabalik var mi? Zira bu kadar devrik cumleyi sadece kendisinde gormustuk.
Omegle'de denk geldigin adamlar sana cirkin diyor ama aslinda guzelsin. Buraya kadar anladim.
Sen kendini nasil hissediyorsan oylesindir, eger guzelligini tescil ettirmek icin cam sex arayan adamlarin takildigi chat sitelerine giriyorsan sıkıntı buyuktur bacim.

ne olmuş ya anlayamadım

Omegle'da ben Türk gördüm mü pas geçiyorum, siz niye gidip gidip Türkleri buluyorsunuz ki?
Mastürbatif kişilikler dışında oranın amacı random olarak sohbet etmek, eğlenmek. Miss Turkey seçilmek değil

Allah'ım sana geliyorum..Nasıl bir türkçe,nasıl bir anlatimdir bu..? Canım dünya guzelide olsan,sen bu türkçeyle bi faciasin zaten...Ayy okudum okudum sesli güldüm..

Ben sizin amacınızı merak ettim de o uzun mevzu...

Konunuza gelirsek cinsellik amaçlı bir sitede "nefes alsın yeter"ciler takılır...

Onlar o yoklukta güzelliğinizde hemfikir olamadılarsa ne desem bilemedim.

Sana önerilerim;
-Dil kursuna git ama Türkçe değil İngilizce olsun bari bu yaşına kadar Türkçeyi öğrenemedin İngilizceyi öğrenirsin belki.. Mağlum Türkçe zor bi dil..
-Kimseyede kamera açma
-Dışarıda bön onsököz yoşondoyom reşit oldum artık diyosundur bunu gerçekten hissettir :)
-Kendine bu kadar güldürme.
-Şuan ya ünidesin veya hazırlanıyosundur ünidedeböyle olursan vay haline..
-Popi olma boşver ondan önce mantıklı davran daha iyi :)

Fotonu görmedende yorum yapamayız..
Ama doğruda olabilir yani doğru olma gerçeğinide es geçemem şu anda :)

girdiği sitenin de ismini vermiş.
meraktan giren olur belki diye herhalde.

şüpheleniyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…