güzellik takıntısı internetteki erkekler dedikleri ne kadar doğru?

sizin öyle bi sitede o kadar kişiye kamera açmanız hata.

Sen şimdi naptın,kendi deyiminle BOŞ bir sitede,başka amaçlar için geyik yapmaya gelmiş bir kaç kullanıcının kamerada karşısına geçip,domates gibi seni seçmelerine senin hakkında fikir yürütmelerine müsade mi ettin.Hee bir de bunu aylarca kafana mı taktın.Valla sen güzelliği burunu murumunu bir kenara bırak aklınla ilgilen.

Buraya bunları yazarak iyice bi çirkinleşmişsin , bence birde p.rno senaristlerinden görüş al güzelsen film çekerler zaten.

bu neyin kafasıdır ya bi ... anlamadım

Kore dilini biliyor musunuz yoksa ilgileniyor musunuz sadece?
büyük bir otomobil firmasında işe girip çalışabilmek için öğrenmiştim baya koreye gitme planlarım vardı sonra memur oldum kaldım..şimdi üç beş kelime..

dur çözeyim bilmeceyi pardon konuyu...
cevap yazacağım da ...,
bu kadar devrik cümle arasında vakit kaybımı olur diye de düşünmekteyim

Son düzenleme:
büyük bir otomobil firmasında işe girip çalışabilmek için öğrenmiştim baya koreye gitme planlarım vardı sonra memur oldum kaldım..şimdi üç beş kelime..
Ne güzel hayırlısı öyleymiş demek ki . Bende korece öğreniyorum , çat pat işte , tercümanlık yapmak istiyorum bakalım hayırlısı artık benim içinde... Görünce merak edip sordum

Ne güzel hayırlısı öyleymiş demek ki . Bende korece öğreniyorum , çat pat işte , tercümanlık yapmak istiyorum bakalım hayırlısı artık benim içinde... Görünce merak edip sordum
bende konuyu tercüme edeceksin diye sevinmiştim oysaki
hala akıl karmaşası yaşıyorum zira..

ne işin var o sitelerde.
bi de kamera açmışssın.
yaş 18 miş galiba.
bi abartmayın cılkını çıkartmayın şu internetin.
elin herifleri güzel dese ne demese ne.
nolacak taç mı takacaklardı sana.
akılını başına topla.
böyle bomboş yaşıyorsunuz,beyninizi devre dışı bırakıp ipsiz sapsız adamlara kapılıp gidiyorsunuz
sonra da oturup zırlıyorsunuz.
bu kısmı geneldi tabi ama sana da ibret olsun.
derslerine çalış sen.
bi daha da kamera filan açma elin heriflerine.

Bence bu tarz sohbet sitelerinize girmeniz bir de üzerine kamera açmanız çok yanlış siz ben niye kamera açtım diye düşünmelisiniz ama siz güzel olup olmadığınızı sorguluyorsunuz. Güzellik görecelidir, kaldı ki orada bir kaç serserinin yorumunu mu önemsiyorsunuz çok ilginç...

anlamadım ama az çok anladığıma göre.kamera açmasaydın senin için daha iyi olabilirdi.kız ya başına bişey gelse ne bu rahatlık.ordaki adamların beklenti zaten belli.güzellik çirkinlik kısmına gelmiyorum bile.onların yorumuna mı kaldım ssen.güzelsin güzel

senin dolaştığın site hemde gecenin bi köründe kamera açılan bi yer resmen sapıkların fink attığı bi yer sen oraya girip normal yorum mu bekliyosun biraz faydalı şeyler öğrenin şu internetten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…