Habersiz misafir

Kızmakta haklısın bende kızıyorum böyle bi durum da.. Ben misafir çok severim ama hazırlıklı olmam gerek. Eşimde biliyor artık surat asmamam için dikkat ediyor.. Kırk yılın başında olmuş size de bu seferlik affedin tekrarı olursa surat asın eşinize

Aslında pısırık değilimdir.
Ama şimdi surat asıp trip atınca
Bir şekilde yeğenini annesine yollar bütün gece trip atar

Habersiz misafire bende sinir oluyorum. Ama bu kez uzaktan gelinmis anlasilan ve esiniz israr etmis belkide uzun zamandir görüşmüyor. Evi toplasin esiniz. Sizde birseyler hazirlarsinizneve gidince bir gun nasl olsa gecer. :) bnm esimin ailesi hep habersiz gelirdi cok tartistik napin gelmeyin mi diyim derdi aralardi 5 dk sonra kapıdalar faln. Allahtan uzaga tasindikta gelemiyorlar öyle habersiz :) .

Eve gidene kadar sakinleşmem lazım
Yoksa bütün gece surat asarım elimde değil yapıyorum bunu

Davetsiz misafir hiç sevmem. Gerçi davetli de sevmem. Binaenaleyh misafir sevmem. Bana danışmadan misafir çağırırsa esimin çekeceği olur. Gittikten sonra bana sorsan bir tarafın mi çatlardı be adam. Evde hizmetci varmış gibi danışmadan bu kadın ne yapar ne eder diye düşünmeden başına buyruk hareket etmek de ne oluyor diye bir girizgahla başlayan paylamayi haketmis.

Et alin kavurma pilav , corbada yapmak isterseniz yapin ama evde yemek varsa ilave yapin 40 yılda birse cokta sinirlenmeyin bugünlük bjrsey

Valla soylemezseniz kimse kiymetinizi bilmez
Aa ne guzel benim karim 7bucukta evde olmasina ragmen misafirimi agirladi, yemek yapti gıkını da cikarmadi demez
Niye bi sey soylemiyorsunuz
Ben söylenirim valla, hele disarda oturdugunu soyluyorsa burnundan getiririm
Emin olun benim degerim bilinir, sizinki degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…