10 parmağında 10 marifet ...maşallah sana
Baya yaptim buzlugada atcam cocuklara cikarip isitinca iyi oluyorHain! Kaç tane var burada yaa, sen mi yaptın?
offf bu ne yahuuuu diyetteyim bennnn çok kötü oldu görmem
Aslında pısırık değilimdir.O zaman trip atacagimi düsünmeliydin de. Bu kadar ezdirme kendini. Beyefendi bireysel karar almak istiyorsa, o zaman bireyselde sonucuna katlanmali.
Sirf pipisi var diye ev toplamak, yemek yapmak imkansiz degil. Kendisi yapsin. Yemin ederim ben saat 7 bucukta evd oldugumda hic birseye takatim yok. Esim böyle birsey yapsa linc ederim. Karsisinda hizmetci yok.
Sagolasin canim10 parmağında 10 marifet ...maşallah sana
Adres versem de siz mi yollassanız bana:)Baya yaptim buzlugada atcam cocuklara cikarip isitinca iyi oluyor
o çocuklar ne şanslıı çocuklaaaarrBaya yaptim buzlugada atcam cocuklara cikarip isitinca iyi oluyor
Eve gidene kadar sakinleşmem lazımHabersiz misafire bende sinir oluyorum. Ama bu kez uzaktan gelinmis anlasilan ve esiniz israr etmis belkide uzun zamandir görüşmüyor. Evi toplasin esiniz. Sizde birseyler hazirlarsinizneve gidince bir gun nasl olsa gecer. :) bnm esimin ailesi hep habersiz gelirdi cok tartistik napin gelmeyin mi diyim derdi aralardi 5 dk sonra kapıdalar faln. Allahtan uzaga tasindikta gelemiyorlar öyle habersiz :) .
Gelene kadar kokar:)) valla disardan soyle salatasiyla filan geliyo mis gibi:)Adres versem de siz mi yollassanız bana:)
Misafir kabul ediyonuz mi bu akşam
Gelene kadar kokar:)) valla disardan soyle salatasiyla filan geliyo mis gibi:)
Menüyü ayarladımGelene kadar kokar:)) valla disardan soyle salatasiyla filan geliyo mis gibi:)
Ilk yaptigim lahmacunun eli yuzu kaymisti mesela:)) yapa yapa olacak canim:)
Evet varİlcede de olsa mutlaka bir yer vardır yemek yenilebilen. Yoksa soyle yeri ben gelip gıda üzerine bir yer açayımKuaforle gıda her zaman iş yapar
Valla soylemezseniz kimse kiymetinizi bilmezAslında normalde bana yardımcı olur
Diğer konularımda da yardımlarından yazmıştım
Ama sanırım misafir gelince artık utanıyor mudur nedir bilmem pek oralı olmaz
Şuanda da dışarda oturuyormuş mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?