Kırk yılda bir olan şey için sinirlenmeyin. Menüde ne var sorması ayıp??:)Menüyü ayarladım
Ama ne bileyim sadece yemek değil ki sorun yatamamak dinlenmemek bütün güm çocukları özleyip hizmet etmekten ilgilenememek
Nohutum var dün akşamdanEt alin kavurma pilav , corbada yapmak isterseniz yapin ama evde yemek varsa ilave yapin 40 yılda birse cokta sinirlenmeyin bugünlük bjrsey
Aslında haklısınızValla soylemezseniz kimse kiymetinizi bilmez
Aa ne guzel benim karim 7bucukta evde olmasina ragmen misafirimi agirladi, yemek yapti gıkını da cikarmadi demez
Niye bi sey soylemiyorsunuz
Ben söylenirim valla, hele disarda oturdugunu soyluyorsa burnundan getiririm
Emin olun benim degerim bilinir, sizinki degil
Ah ahh, yapılır mıydı şimdi bu? Ne güzel o öyle
Yarin derseniz bi kulagindan girer oburunden cikar benceAslında haklısınız
Ama ben şuan birşey demiyorum
Yarın diyeceğim
Yazıcam şimdi zaten:)Yarin derseniz bi kulagindan girer oburunden cikar bence
Ben yemek yapmiyorum sen de hem boşsun hem misafir cagiriyorsun hem bi isin ucundan tutmuyorsun, git evi topla disardan pide soyleriz karsinda hizmetci yok diyin geçin
Ben yemek yapmayi severim yeterki ne yapacagimi bileyim sevmedigim kisim temizlik. Bu tarz seyleride icini herseyini kendin hazirkayinca gonul rahatligiyla yediriyosun evdekilereHaftanın yarısında bari evde yiyelim diye yemek yapıyorum ben sırf yoksa para dayanmıyor.full disarda yaptiracak veya yiyecek param olsa asla yemek yapmam o derece sevmiyorum aslında. Istek yok O yüzden beceremiyorum bence
Kız bende bir tarif kitabı var. İçinde pide, lahmacun tarifi ne ararsan var. Netten yapıp tutturamadığım ne varsa bu kitaptan tutturuyorum. Kolay da tarifler zor değil.Oyy ne güzel görünüyor.azcık bende de beceri ve üşenmemezlik olsa...
çok haklısınız. ben de misafir hiç sevmem gitmeyi de sevmem gelinmesini de. hele ki habersiz hele ki yatılıAslında haklısınız
Ama ben şuan birşey demiyorum
Yarın diyeceğim
Tabiiki:)Misafir kabul ediyonuz mi bu akşam
Kusura bakmayin bu seferlik:)Ah ahh, yapılır mıydı şimdi bu? Ne güzel o öyle
Evet aslında pide lahmacun köfte varkendinizi bu kadar kastığınıza değmez. eşinizin sürekli yaptığı bir şey değil belli ki. kırk yılda bir sevdiği birisi akrabası gelecek birbirinizi üzmeye değmez.koskoca ilçede sipariş verecek yer olmaması imkansız bence. pide,lahmacun,kızarmış tavuk vs. istersiniz. evi de siz gidene kadar eşiniz toparlayıversin. sipariş vermeyecekseniz de çabuk pişecek bir şeyler yapabilirsiniz: tavuk çabuk pişer, yanına pilav, bir de çorba, salata olur.
Haklisin tatlim.. sen agiz tadiyla misafirini agarla esinede oyle guzel bi firca atki senden habersiz insanlari yemege yatiya davet etmesin bi dahaMenüyü ayarladım
Ama ne bileyim sadece yemek değil ki sorun yatamamak dinlenmemek bütün güm çocukları özleyip hizmet etmekten ilgilenememek
Yavrum yapma bak.... "gelin akşam 7.30 da işten geldi kaç çeşit yemek yaptı sağolsun demeyecekler.Aksama kadar işte napıyor ki? Amaaan ben mutfağa girince 10 dakikada 5 çeşit yapardım bu da birşey mi ! " denilecek.Ben yapmam açık söyleyeyim...lahmacun söylerim ....esim böyle davrandigi surece böyle yaparım... tabi sen bilirsinNohutum var dün akşamdan
Çorba
Fırında mantı
Salata
Yoğurt:))
olan olmuş miraç hanımAdres versem de siz mi yollassanız bana:)
Aklıma fena hinlikler düştü vallahi. Yemekleri mutfak dolaplarına kaldırıp, lahmacun mu söyletsem diye düşündüm. Lâkin daha pazartesi söyledik. Yarına kısmetKusura bakmayin bu seferlik:)
Aynen yapıcam bunuHaklisin tatlim.. sen agiz tadiyka misafirini ayarla esinede oyle guzel bi firca atki senden habersiz insanlari yemege yatiya davet etmesin bi daha
Ben yemek yapmayi severim yeterki ne yapacagimi bileyim sevmedigim kisim temizlik. Bu tarz seyleride icini herseyini kendin hazirkayinca gonul rahatligiyla yediriyosun evdekilere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?