Habersiz misafir

Aslında haklısınız
Ama ben şuan birşey demiyorum
Yarın diyeceğim

Aslında haklısınız
Yarın diyeceğim
Yarin derseniz bi kulagindan girer oburunden cikar bence
Ben yemek yapmiyorum sen de hem boşsun hem misafir cagiriyorsun hem bi isin ucundan tutmuyorsun, git evi topla disardan pide soyleriz karsinda hizmetci yok diyin geçin

kendinizi bu kadar kastığınıza değmez. eşinizin sürekli yaptığı bir şey değil belli ki. kırk yılda bir sevdiği birisi akrabası gelecek birbirinizi üzmeye değmez.koskoca ilçede sipariş verecek yer olmaması imkansız bence. pide,lahmacun,kızarmış tavuk vs. istersiniz. evi de siz gidene kadar eşiniz toparlayıversin. sipariş vermeyecekseniz de çabuk pişecek bir şeyler yapabilirsiniz: tavuk çabuk pişer, yanına pilav, bir de çorba, salata olur.

Yarin derseniz bi kulagindan girer oburunden cikar bence
Ben yemek yapmiyorum sen de hem boşsun hem misafir cagiriyorsun hem bi isin ucundan tutmuyorsun, git evi topla disardan pide soyleriz karsinda hizmetci yok diyin geçin
Yazıcam şimdi zaten:)

Ben yemek yapmayi severim yeterki ne yapacagimi bileyim sevmedigim kisim temizlik. Bu tarz seyleride icini herseyini kendin hazirkayinca gonul rahatligiyla yediriyosun evdekilere

Oyy ne güzel görünüyor. azcık bende de beceri ve üşenmemezlik olsa...
Kız bende bir tarif kitabı var. İçinde pide, lahmacun tarifi ne ararsan var. Netten yapıp tutturamadığım ne varsa bu kitaptan tutturuyorum. Kolay da tarifler zor değil.

İçinden hangi tarifi yapsam. Ee çok kolaymış ya bu yaaa, diyorum.

Aslında haklısınız
Yarın diyeceğim
çok haklısınız. ben de misafir hiç sevmem gitmeyi de sevmem gelinmesini de. hele ki habersiz hele ki yatılı
gelen kişiye surat yapmayın sonuçta onun suçu yok ısrar eden eşiniz. o gidince eşinizle konuşun tripli bi şekilde. kaç gün kalacak?

Evet aslında pide lahmacun köfte var
Ben ev yemekleri yapan bir yer yok demek istedim aslında
Neyse menüyü hallettim
Geriye hizmet kısmı kaldı

Menüyü ayarladım
Ama ne bileyim sadece yemek değil ki sorun yatamamak dinlenmemek bütün güm çocukları özleyip hizmet etmekten ilgilenememek
Haklisin tatlim.. sen agiz tadiyla misafirini agarla esinede oyle guzel bi firca atki senden habersiz insanlari yemege yatiya davet etmesin bi daha

Son düzenleme:
Nohutum var dün akşamdan
Çorba
Fırında mantı
Salata
Yoğurt:))
Yavrum yapma bak.... "gelin akşam 7.30 da işten geldi kaç çeşit yemek yaptı sağolsun demeyecekler.Aksama kadar işte napıyor ki? Amaaan ben mutfağa girince 10 dakikada 5 çeşit yapardım bu da birşey mi ! " denilecek.Ben yapmam açık söyleyeyim...lahmacun söylerim ....esim böyle davrandigi surece böyle yaparım... tabi sen bilirsin

Adres versem de siz mi yollassanız bana:)
olan olmuş miraç hanım
bu aralar bende mesaili çalışıyorum ve sizi çok iyi anlıyorum
illa lahmacun pide vs yapan biryer vardır sipariş edin üzerine de çay tamam
sonra kv ye dersiniz anne valla yapamazdım diye bence o anlayacaktır

Kusura bakmayin bu seferlik:)
Aklıma fena hinlikler düştü vallahi. Yemekleri mutfak dolaplarına kaldırıp, lahmacun mu söyletsem diye düşündüm. Lâkin daha pazartesi söyledik. Yarına kısmet

Haklisin tatlim.. sen agiz tadiyka misafirini ayarla esinede oyle guzel bi firca atki senden habersiz insanlari yemege yatiya davet etmesin bi daha
Aynen yapıcam bunu
İnanın çocuklarım küçük
Büyük oğlum gece altını ıslatıyor
Bazen çarşaf yorgan bulamıyorum evde
Bütün gün evde yıkayacak kimse olmadığı içinde akşamda akşama zor oluyor

Ben yemek yapmayi severim yeterki ne yapacagimi bileyim sevmedigim kisim temizlik. Bu tarz seyleride icini herseyini kendin hazirkayinca gonul rahatligiyla yediriyosun evdekilere

Temizliği ayrı dert ben 1 çeşit basit bir yemek yapsam bi bakıyorum mutfak felç olmuş.

Sırf soyma doğrama, temizleme olaylarına girmemek için dondurulmuş olan hazir temizlenmiş doğranmış veya soyulmuş yiyecekler alıyorum bazen ya da eşime soydurup, doğratiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…