Yemek kısmını hallettikolan olmuş miraz hanım
bu aralar bende mesaili çalışıyorum ve sizi çok iyi anlıyorum
illa lahmacun pide vs yapan biryer vardır sipariş edin üzerine de çay tamam
sonra kv ye dersiniz anne valla yapamazdım diye bence o anlayacaktır
Inanin oyle ilceler var ki donerci bile yokİlcede de olsa mutlaka bir yer vardır yemek yenilebilen. Yoksa soyle yeri ben gelip gıda üzerine bir yer açayımKuaforle gıda her zaman iş yapar
Evet. Yemek ne yapacaginizi dusunun belki kafanız dagilirEve gidene kadar sakinleşmem lazım
Yoksa bütün gece surat asarım elimde değil yapıyorum bunu
Kız bende bir tarif kitabı var. İçinde pide, lahmacun tarifi ne ararsan var. Netten yapıp tutturamadığım ne varsa bu kitaptan tutturuyorum. Kolay da tarifler zor değil.
İçinden hangi tarifi yapsam. Ee çok kolaymış ya bu yaaa, diyorum.
haklısınz daYemek kısmını hallettik
Kv dede yardımcı olacak
ama inanın hazır yemek bile olsa hazırla topla yıka valla zor geliyor
İnanın bazen kendi ablamla annemle görüşmüyorum
Kaldıramıyorum
O kadar değil bizimki döner lahmacun ve köfte var bunlar dışında bir şey yemek isterseniz doğru ileInanin oyle ilceler var ki donerci bile yokmesela biz suan iyle biyerde gorev yapiyoruz
Bir iş için izin almıştıhaklısınz da
eşiniz de özenmiş belli ki ya da ayıp olur diye düşünmüş olabilir
ama çok kızdım kendisine evi topaarlayabilirdi
evde mi oturdu bütün gün yoksa kuzeninin olduğu yerde mi
kuzeniyle bile otursa bir ara eve gidip toparlayabilirdi
çağırmasam olmaz diye düşündü muhtemelenBir iş için izin almıştı
O işini halletti ondan sonra kuzeniyle karşılaşmışlar oturuyorlarmış
Teklif edeyimTaaaa
7.30 a kadar sizi niye bekliyorlar hazır kv varmış o hazırlasın siz yaptım kurdum diyene kadar saat kaç olur anası pisirsin söyle
Canım dönerci yoksa pideci vardır.Kadinin iş gücüne tarım dışında katılabildiği her yerde hazır yemek üzerine mutlaka bir yer vardırInanin oyle ilceler var ki donerci bile yokmesela biz suan iyle biyerde gorev yapiyoruz
Gönül Candaş'ın Mutfağından. Her tarifini tutturuyorum ben.Hangi kitap o. İnternetten bakınca cidden birebir herseyi aynı bile yapsam tadı saçma sapan olabiliyor.
çağırmasam olmaz diye düşündü muhtemelen
Halamlarda kalıcam demişçağırmasam olmaz diye düşündü muhtemelen
Ilk baslarda bende oyleydim bi makarnaya kac sey batirirdim:)) simdi en az bulasikla yapmaya calisiyorumTemizliği ayrı dert ben 1 çeşit basit bir yemek yapsam bi bakıyorum mutfak felç olmuş.
Sırf soyma doğrama, temizleme olaylarına girmemek için dondurulmuş olan hazir temizlenmiş doğranmış veya soyulmuş yiyecekler alıyorum bazen ya da eşime soydurup, doğratiyorum.
İyi yapmış nasılsa kendisi sokakta gezip herkese "sen de gel ,sen de gel" diye yemege davet etmenin dışında birşey yapmıyorHalamlarda kalıcam demiş
Oda bizde kal dedim diyor
Kv yi aradım onlarada bu gece bizde yiyelim demiş
Ilk baslarda bende oyleydim bi makarnaya kac sey batirirdim:)) simdi en az bulasikla yapmaya calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?