Habersiz misafir

Yemek kısmını hallettik
Kv dede yardımcı olacak
ama inanın hazır yemek bile olsa hazırla topla yıka valla zor geliyor
İnanın bazen kendi ablamla annemle görüşmüyorum
Kaldıramıyorum

Hangi kitap o. İnternetten bakınca cidden birebir herseyi aynı bile yapsam tadı saçma sapan olabiliyor.

Yemek kısmını hallettik
Kv dede yardımcı olacak
ama inanın hazır yemek bile olsa hazırla topla yıka valla zor geliyor
İnanın bazen kendi ablamla annemle görüşmüyorum
Kaldıramıyorum
haklısınz da
eşiniz de özenmiş belli ki ya da ayıp olur diye düşünmüş olabilir
ama çok kızdım kendisine evi topaarlayabilirdi
evde mi oturdu bütün gün yoksa kuzeninin olduğu yerde mi
kuzeniyle bile otursa bir ara eve gidip toparlayabilirdi

Bir iş için izin almıştı
O işini halletti ondan sonra kuzeniyle karşılaşmışlar oturuyorlarmış

Taaaa
7.30 a kadar sizi niye bekliyorlar hazır kv varmış o hazırlasın siz yaptım kurdum diyene kadar saat kaç olur anası pisirsin söyle
Teklif edeyim
Ama eşim bunu tavır olarak algılar
Bide onlarda öyle bir adet var
Saat kaç olursa olsun o yemek beraber yenecek

Hangi kitap o. İnternetten bakınca cidden birebir herseyi aynı bile yapsam tadı saçma sapan olabiliyor.
Gönül Candaş'ın Mutfağından. Her tarifini tutturuyorum ben.

Ünlü şeflerin tariflerini bile yapsam abuk sabuk şeyler çıkıyor ortaya. Onlar nasıl yapıyor anlamadım.

Ilk baslarda bende oyleydim bi makarnaya kac sey batirirdim:)) simdi en az bulasikla yapmaya calisiyorum

Ben kuzen olsam akşam
8 i bekleyemem benim dediğim kv hazırlasın sizde gidin yiyin

abartmayın bence.evin alt üst durumdaysa eşin toplayıversin söyle.kimse çalışan evden 40 çeşit sulu yemek beklemez.eşiniz de 40 yılda bir ağırlasın birilerini davet etsin orası onun da evi.kendinizi bu kadar insanlardan soyutlamayın çaalışıyorsunuz diye.

Halamlarda kalıcam demiş
Oda bizde kal dedim diyor
Kv yi aradım onlarada bu gece bizde yiyelim demiş
İyi yapmış nasılsa kendisi sokakta gezip herkese "sen de gel ,sen de gel" diye yemege davet etmenin dışında birşey yapmıyorSu an napıyor paşam evde ? Soğanları soymaya başlamış olmalıydı

Ilk baslarda bende oyleydim bi makarnaya kac sey batirirdim:)) simdi en az bulasikla yapmaya calisiyorum

Ben yeni gelinlikten çıktım artık 5 sene olacak. Ama yine de ilerleme var bende de en azından harbiden güzel yapıyorum dediğim eşimin de beğendiği bikaç çeşit yemek oturttum artık ve yenecek seviyede yemekler yapiyorum yeni evliyken kendi yaptığımı midem almayip yiyemedigim çok oluyordu.

pıdecıden lahmacun falan alın
yanına sadece corba salata yeter

cayın yanına yenmesı ıcın kuru pasta alsın esınız
bıttı gıttı :)

sız dusunun akrabanız gelse yatılı kalması gerekse demezmısınız askolsun benım ev dururken otelde mı kalcaksın dıye oyle dusunun

hergun hergun olan bırsey degıl sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…