Ellerinize sağlik
Bir tarif verseniz buraya ,ben yaptimmi etler hep kalkiyor ve toplaniyor.
Çocuklarim çok seviyor ya ..
Linki koydum canim, tum tarif burda:)
Yemek niyetine yaptim iste:)Bunu yapmicaktin yaya 3 cocukla evde lahmacun mu yaptin helal kiz
Hemen bakıyorumLinki koydum canim, tum tarif burda:)
Yöresel Tarif - Lahmacun (Urfa Yöresinden)Yeğenler Un Sponsorluğunda
Geçtiğimiz kategorilerden birinde @Kazen abiden laf yesekte sonunda lahmacunu yaptım:)) lahmacun aşktır:)) düşünsene sevinirsin lahmacun yersin, üzülürsün lahmacun yersin, sevdiğinle lahmacun yersin, tek yersin, kalabalık yersin..abartmış olabilirim ama dedik ya lahmacun aşktır:)) Lahmacun...www.kadinlarkulubu.com
Şu an memleketimdeyim . Karadeniz kıyısında. şehir merkezinde :)Doğrudur güzelim.Bir köfteci acsak zamanında oraya yakışırdı benceSanırım daha gelişmiş bir yerde yaşıyorsun artık.
ayyy aynı ben.. eşimle bu konularda da çok tartışıyoruz. ne birine gitmeyi severim,ne dd gelinsin isterim ama nerdeyse bu durumda bile haftada 2-3 misafir gelir. elimden geldnşn en iyisini yaparım ama öncesinde sinir ola ola bir türlü aşamadım bu problemiHerkese merhaba
Konumu objektif olarak değerlendirilmesi için açıyorum
Sinirlenince herkes gibi yanlış düşünüyorum o yüzden
Ben pek misafir sevmem maalesef kuyum kurusun
Ne giderim ne gelirim
İki küçük çocuğum var
Saat 19:30 evde oluyorum yemek bulaşık derken yoruluyorum
Kapatıyorum kapımı çocuklarımla ilgileniyorum
Eşim bugün izinli
Az önce aradı halasının oğlu gelmiş 45 dk mesafeden
Kv kalacakmış eşimde ısrar etmiş bizde yemeğe ve yatıya kalması için kızlar
Eşime bir şey demedim ama acayip kızdım
Kendisi bütün gün gezdi kim bilir iki çocukla ev ne halde
Ne yemek yenecek bu kız 19:30 evde oluyor neye nasıl yetişsin demi
O kadar kızgınım ki ama hiç birşey demedim
Sonuçta haksız da olabilirim demi
Sizce peki?
Bayağı kırsalda bir köyde yaşamayı deneyimlemissiniz ...Allah tekrar yasatmasinŞu an memleketimdeyim . Karadeniz kıyısında. şehir merkezinde :)
dediğim yerde (yani K...şehrinin T... ilçesi) tayin sebebiyle 4 ay kadar kaldık. Sağlık ocağına doktor gelince anons ediliyordu. Tv filan yoktu. Izbe bir eve 2 ince yer yatağı koymuştuk. Onlarda yatıyorduk oturuyorduk.. 1 tencere ,1 tava, 3 tabak. 2 bardak. 4 kaşik . 1 ısıtıcı ufo. Bi de çiçekli 1 perdeden başka eşyamız yoktu.
Hey gidi ya. Anılar canlandı :)
Fazla yorulmuşsun sanırım bu yüzden gerginsin. Arada eve misafir gelir mecburen, bunu isteyip istememek sana kalmış.Dışardan söylenecek pek birşey yok maalesef
Ve beni beklerler
Şimdi siz yiyin desem eşim trip atıyorsun misafir istemiyorsun diye başlar
Bide kv bakıyor çocuklara onlara da demiş kalın yemeğe diye
Evet pek olmuyor arada sırada
Ama çok yoruluyorum
Bütün sofrayı kurma toplama bulaşıklar çay servisi bende oluyor
E iki tanede çocuk ilgi bekleyince 40 yılda bir de olsa istemiyorum yaaa
Kv ayarlamaz mı yemeği? Senin geç geldiğini biliyorlar sonuçtaAslında normalde bana yardımcı olur
Diğer konularımda da yardımlarından yazmıştım
Ama sanırım misafir gelince artık utanıyor mudur nedir bilmem pek oralı olmaz
Şuanda da dışarda oturuyormuş mesela
İşte mesele burada o değil. Kendi ailemiz dağınık olursak ya da hazırlanamazsak bir şey demez ama eş ailesi öyle değil. Direkt eşi dolduruşa geçer, surat yapar sağda solda konuşur.Hakli olabilirsin ama geçen abim aradı saat 22.30 da sendeyim. Saat de 19.30. 12 saatlik yoldan gelmiş. Yatılı yani.
Abim sonuçta ne diyebilirim.
Aynı şekilde eşimin abisi de olabilirdi, başı şeyleri büyültmeyip idare etmek lazım.
Ne yalan söyleyeyim bizimkiler daha çok laf eder. Eşimin ailesinin yanında daha rahatım.İşte mesele burada o değil. Kendi ailemiz dağınık olursak ya da hazırlanamazsak bir şey demez ama eş ailesi öyle değil. Direkt eşi dolduruşa geçer, surat yapar sağda solda konuşur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?