Habersiz misafir

Erkekler kadınlar kadar in

Erkekler kadınlar kadar ince düşünmez. Içinden gelmiş davet etmiş kuzenini, sürekli olmuyorsa ben olsam sorun etmezdim. Yemek temizlik derdi var diye adam kuzeninide mi çağırmasin :)
Ben buzluga sürekli pısmış et, haşlanmış fasulye vs.koyarım acil yemek ihtiyaçları için. O tarz birşeyiniz yoksa en kolayı tavuk, pilav, yanına da ayran. Çalışıyorsunuz kimse içli köfte açmanızı beklemiyordur zaten. Eşinizden de yardim istersiniz, huzur kaçmadan mis gibi geçer gider.

Evinizin çevresinde ekmek aldığınız bir fırın yok mu? hemen kıymalı pide yaptırsın eşiniz,sizde evde ayran,salata yapin hızlıca yada çorba artık hangisini tercih ederseniz,enn kolay menü benim için

Ayy ne saçma ya sinirim bozuldu. Hem misafir çağırıyor hem de aksam 19.30 da işten gelen kadından yemek bekleyip hazretleri kendisi bir şey yapmıyor! Hayat cidden erkeklere güzel

Ben o gün misafiri agirlardim hiç sorun yokmuş gibi ama sonra eşimle sakince konuşup anlatırdım eşim bana sormadan eve misafir getirmez o da bu konuda hassas ama eğer öyle huyları olsaydı kesinlikle konuşurdum çünkü bu davranış bana kendimi değersiz hissettiriyor.babam yapardı onunla da konuşurdum kesinlikle doğru bir davranış değil .

Aksam 19.30 da eve gelen kadin cocuklariyla ilgilenmek ister tabi. O saatten sonra ne misafirlige gidilir ne misafir agirlanir.
Esiniz evdeymis evi soyle bir toplayip hic yoktan corbayi salatayi bari yapsin

Yalnız burada konu misafir gelmesi değil. Konu sahibine emrivaki yapılması. Ayrıca da kendi ailemiz olursa aaa tabii kızım ne olacak denir ama eş ailesi olunca öyle olmuyor pek
Hakli olabilirsin ama geçen abim aradı saat 22.30 da sendeyim. Saat de 19.30. 12 saatlik yoldan gelmiş. Yatılı yani.
Abim sonuçta ne diyebilirim.
Aynı şekilde eşimin abisi de olabilirdi, başı şeyleri büyültmeyip idare etmek lazım.

O zaman orası ilçe değil büyük olasılıkla belde veya köydür
Aslında köy bile olamazdı. Ama eski bir devlet adamının (basbakan) memleketi olduğu için onun zamanında ilçe olmuş. Nüfusu ya da gelişmişliği nedeniyle değildi. Buna inanin hastane yoktu. Manav vardı. Bakkal vardı. Ve bu dediğim yer doğu değil. Iç anadoluda şehir merkezine 3 saat uzaklıkta bir yerdi.

Doğrudur güzelim.Bir köfteci acsak zamanında oraya yakışırdı bence Sanırım daha gelişmiş bir yerde yaşıyorsun artık.

Aşırı abartıyorsunuz bence. Sonuçta eşiniz bunu alışkanlık haline getirmemiş. Gelen de öyle her zaman gelecek bir misafir değil. Sizin geç geldiğinizi bildiklerinden neden böyle falan diyecek değiller. Yok yatamamak yok çocukları özlemek yani bir gece altı üstü bu kadar büyümeyin

Arkadaş haklı

Kitabın adı ne ki?

Eşiniz böyle yatılı misafir davet etmeden size danışmalıydı kafasına göre davet ettiyse ya kendi yapsın ya da eksiğiyle olduğu kadarını kabul etsin

Prof olsa yine salak dicekti ama entektüel şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…