Haddinden fazla evliyim.

Merhaba, hafta sonu eşiniz geldi mi konuşmaya?

Merhaba, geldi eşim. Düzeltmek için işe yarayacağını düşündüğümüz kararlar aldık. Benim istemediğim şeylere tepki vermem, onun daha net hayır demesi ya da bazen kendi ailesiyle tek başına da görüşebileceği gibi. Aklımızdaki her şeyi baya uzun konuştuk. Sonra eşim döndü 3-4 gün daha ayrı kalıp düşündük. Bugün ben de eve onun yanına döndüm. İnşallah iyi olur. Teşekkür ederim sorduğunuz için :)

Sizin adına çok sevindim :) ınşallah her sey daha güzel olur

kendinize ailenize laf ettirmeyin ksinlikle
taviz verdikçe dahada bi şey sanıyolar kendilerini çünkü

Siz başkalarına evet demekten kendinize hayır der olmuşsunuz. Nacizane tavsiyem Önce hayır demeyi öğrenmelisiniz.bu tip insanlar her yerde karşınıza çıkabilir, kaynana olmaz elti olur, görümce olmaz komşu olur, ayşe olmaz fatma olur olur da olur buna engel olamazsiniz.ama siz kendiniz hayır demeyi ve bu tip insanlarla aranıza mesafe koymayı baş edebilmeyi öğrenebilirseniz çok rahat edersiniz. geçmiş olsun

Masallah ne sakinsiniz. Az bana da bulassa keske. Ben asla laf ettirmiyorum da tek tek susturuyorum herkesi. O yuzden 2 yildur hala benimsenmedim. Hos gerci umrumda da degiller

Çok haklısınız. Teşekkürler

Reactions: Den

Sonuna kadar okudum ruhum sıkıldı yeminle (( Bebek yapmayın sakın, rest çekin gitmeyin bence. Hastalanırsınız mazallah (

Sonuna kadar okudum ruhum sıkıldı yeminle (( Bebek yapmayın sakın, rest çekin gitmeyin bence. Hastalanırsınız mazallah (

Garip garip hastalıklar çıkıyordu zaten. Doktora gidiyoruz işe yaramıyor, tatile gidiyoruz geçiyor. Belli stresten yani. Eşimle konuştuk düzelecek inşallah. Umarım.

Çok merak etmiştim ve de çok sevindim şimdi okuyunca. Umarım her şey istediğiniz gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…