Ay tabiki yazacaksınız. Derdinizi paylaşmak için açtınız konuyu sonuçta.
Ben eve gelince eşine olanı biteni anlatıp ailenle konuş demeyi doğru bulmuyorum. Çünkü; adamın olaydan haberi yok ama dert babası hep kendisi. Siz eşiniz tarafından hep şikayet eden, ailesi tarafından da kocasını dolduran kadın oluyorsunuz. Rahatsızlığınız ailesne illa ki ulaşıyor, neden siz dik çıkmadan o anda söylemiyorsunuz? Eşiniz yokken yada varken farketmez, ince ince dokundurun. Onlar nasıl yapıyor, sizde yapın.
Çok yanlış bi yol izlemişsiniz. Çok hakim değilim konunuza ama eşiniz genelde sizin yanınızda sanırım. Siz bence barışırsanız eşinizi biraz saf dışı bırakın ve hayır demeyi öğrenin ailesine. Had bildirerek değil, nişanında çok sadesin diyene “ay hiç gösterişe merakım olmadı. Kıyafete de yansımış :)” yapın.
Bende son ana kadar konuşmam, bazen eşim söyler, bazen onlar benim suratımdan anlar.Bazen anlamazlar, o zaman direk söylerim. İyilikleriyle de ilgili bir şey tabi ki ama herkes birbirinin yüzüne konuşunca inanın o samimiyeti yakalıyorsunuz.
3-4 görüşme çok fazla bencede. Onu halletmişsiniz ama. Haftada 1 görüşürsünüz, diğer günleri haftada başında doldurursunuz. Henüz çok büyük kavgalar yok, yüz göz olunmamış. Toparlanır bence. Ne kadarlık evlisiniz birde?