- 20 Temmuz 2019
- 195
- 180
- 33
- Konu Sahibi Tarifedilemez
-
Kesinlikle bende böyle düşünüyorum.Kv cocuk istediginizi ama olmadigini biliyormu? Biliyorsa ve surekli konusunu aciyorsa haklisiniz.
Bilmiyorsa torun bekledigi icin imalarda bulunuyordur..hadi bekliyoruz gibisinden, art niyetsiz.
Allah herkese nasip etsin diye beni ezmeyi,
Sizin cocugunuzun olmadigini bilmiyor ve bu sözü söylüyorsa..ozaman sizi ezmek icin söylemiyor bunu.
Ama siz olmadigini bildiginiz icin ezmek olarak algiliyorsunuz bunu.
Kadin dualar ediyor size bir cocuk nasip olsun kendisine de torun diye.
Tabi biraz ileri görüslü bir kayinvalide sürekli dillendirmez. Ama art niyet yok.
Sizi ezdigini dusunmuyorum..hatta tam tersi sizin akliniza cocuk fikrini sokmak istedigini dusunuyorum... yani olmadigindan haberi yok..hatta olmuyor diye aklina kötü birsey bile getirmemis gibi duruyor burdan.
Icinizi ferah tutun.
Insallah en kisa zamanda bir evladiniz olur.
Hayit otunu arastirin...hormonlari ve adeti düzenliyor...bu bitki sayesinde hamile kalan kadin cok olmustur. Hem türkiyede hem yurtdisinda.
Biliyor istedigimizi bilmez olur mu
Bu arada ilk yil ben bir dusuk yasadim bunuda biliyor
Bunu bilerek soylemek yazmak istememistim beni cok uzdugu icin
Benım anlamadığım, cocugu olmayan kadınların yanında, cocugu olan veya hamıle olan kadınlardan bahsedilmez mı? Bu kotuluk mudur?.
Allah size de nasip etsin sozunun neresi had bilmezlık?
Kuzene sukretsın diye elindeki nimetleri saymıs kadın. Bende diyorum arkadaslarıma bazen, cocugu olmayan kadın olarak aynılarını diyorum ustelık? Nimet cocugun kıymetini bil diyorum.
Kaynana cocugun var ı nasıl soyledi acaba, pavorottı gıbı mı?
Benim dostlarım kuzenlerim ablam dahil, sosyal medyada daima kutsal annelik cennetlik evlatlar temalı seyler paylaşıyorlar Cocugumun olmadigini bile bile hıc ustume alınmıyorum tabiki de paylasip begenecekler. Dunya benim ve olmayan Cocugumun etrafında dönmüyor neticede. Hatta hamılelıklerını ilk benimle paylasıyorlar. Dunyanın en mutlu insanı oluyorum o an.
Beni ezıyorlar diye mi dusunmelıydım acaba? Sevinmek yerine?
Cocugu olmayan, hatta olmayacak olan bir kadın olarak en cok bunu merak ediyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?