hadi bakalım herkez burdaki üyelerin nasıl oldugunu hayal etsin

Nedir bu kin , nedir bu öfkeee..

Yok valla emin ol genelimiz limoncu gibi.
Hatta is yapmayı sevene falan "kaninda yabancilik var" deriz

Boyum 1,57, sacim orta boy, gozum kahverengi, gebelik de kimyasalmis

Ooof ooof

Ince uzun yuzlu yazcaaadim da, tuzlu oluverdi

Ay canim benim, hayalini sevdim valla. Ama orta boyluyum, esmerim. Kisacik sacliyim evet bu dogru.
Şu son cumlende birgun gercek olur Insallah

Yok valla emin ol genelimiz limoncu gibi.
Hatta is yapmayı sevene falan "kaninda yabancilik var" deriz

Boyum 1,57, sacim orta boy, gozum kahverengi, gebelik de kimyasalmis

Ooof ooof
Hayırlısı böyleymış demek :)
Atılır da bu kadar atılmaz dimi nerden tuttuysam elimde kaldı resmen

Ince uzun yuzlu yazcaaadim da, tuzlu oluverdi

Ay canim benim, hayalini sevdim valla. Ama orta boyluyum, esmerim. Kisacik sacliyim evet bu dogru.
Şu son cumlende birgun gercek olur Insallah
Olsun ben seni mutlu hayal ediyorum yinede
Hepimizin evliliği dört dörtlük mü
Hayali bile güzel geliyo

Oo gene yetisemedim. Muhabbet girla gitmis.

AdAm_OLaCaK_KIZ i hep esmer hayal etmistim. Bahsettigi fotoyu ilk koydugunda anaaamm sen sen ama sen olmustum. Kendisine de demistim o vakit. Severim hatunu muaahh

Saksi_Degilim_Ben bu kiza az yazarsin ama niye oyle ama niye boyle diye detay sorar. Cok yazarsin bu sefer detay kacirir yine sorar. Yani o hep sorar candir muaah

MissCherryBlossom aha sarilirken bogabilecegim bir hatun daha. Kut kumral kisa sacli ince uzundur hayallerimde. Birgun havaalaninda karsilasacagimizi umuyorum

@Margarikotin bir eksin yasicaz bdvde hemen gelip konu kapatiyor hih mih yanii. sapkasiz cikmam abi rap benim diger adim gibi bir halu var ama bakalim hayrolsun. Soralim oylemiymiss

@Bilgece muhtemelen kalbinin guzelligi yuzune de vurmustur. Detaylarin bir onemi yok benim icin. Candir o da.

Yazmazsam catlarimm. Topa tutmayin benii nolurr. Benimde bir takintim olmasin mi su hayatta

Limoncuu herkez degil herkes. Allah askina duzelt artik sunu. Nolur lutfen rica ediyorum

hiiii ben seni o kadar övdüm püh sana
ben meraklı mıyım?
dikkatsiz miyim?
çok mu soru soruyorum hani nerde
tamam arada dalıp detayları kaçırıyor olabilirim haklısın
evet biraz meraklı olabilirim çok soru soruyor olabilirim
ama ama ama
bu beni sevdiğin gerçeğini değiştirmiyor

Ciger parem benim.. daha kahve icecegiz seninle asil soru bombardimani orada ahahaha bunlar ne kii

Samire tmv
Ben samireyi kahve sacli, 1.60 boylarinda esmer ve cok sempatik, guler yuzlu, hossohbet biri olarak hayal ediyorum.
Ay teşekkür ederim canim esmer konusunda dogru tahmin siyah sacli 1.78 boyunda birisiyim burda en cok konustugum sırdaşı m dert yoldasim sen benim: )iyiki varsin

Z zeytinagaci Orta boylu zayıf. Empati yeteneği olan biri.

aa ben de varım
hobbit kadarım malesef zayıf-tım. 36 bedenim şu an.
empati benim göbek adım hahah
teşekkürler WOLFROG

ben de seni yazmaya gelmiştim aslında ama mesajını önce gördüm.

bence sen 165 boyunda
beyaz tenli koyu kestane saçlı, özgüveni yüksek, kimseye eyvallahı olmayan, cool bir kadınsın. topuklu ayakkabı sevebileceğini düşünüyorum
yani ben yorumlarını okurken öyle canlandırıyorum

Boy dışında hepsini tutturdun 150 boyum var ama 180 endamım var Topuklu ayakkabı sever-dim hamile kalmadan önce. Şimdi ortopedik babaanne ayakkabılarıyla dolaşıyorum rezillik

Saçlarım koyu kumral , dalgalı uzun mismo tutturamadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…