- 27 Ağustos 2015
- 6.345
- 19.883
- 298
Kilolularla alıp veremediğiniz nedir ? Her çirkin profilini tarifte kesin kiloludur demeniz ne büyük eziklik. Belki siz zayıf ama çirkinsiniz, belki ruhunuz çirkin ve o da yüzünüze yansımış....!
Nedir bu kin , nedir bu öfkeee..Hakaret eden uyeye saygim var en azindan yiyo banini cekiyo cezasini. Bi de baskalarinin hakaret mesajlarini begenip kendi tek kelam edemeyen ezikler var. Hayal ediyorum simdi tiplerini hmm olsa olsa bakimsiz alabildigine cirkin tiplerdir bunlar. Genelde kilo ve cilt problemlidirler. Cirkin bi kot kazak sweatshirtle falan ise giderler bi gram makyaj yapmadan. Goruntu kirliligi. Hirsla ekrana bakarlar tum gun. Kah is yapar kah forum sosyal medya gezinip hasetlenir. Kimseyle dalasmaz ama kimseyi de sevmez ya o tiplerden. Korkaktir ve kifayetsiz. Aksam gider evde pijamayla ayni stile devam eder sabah kalkar ayni. Hayat boyu yalniz takilacak kimsenin adam yerine koymayacagi silik tipler
eltimde trakyalı ama inan tam tersi bir kadın.altına mala mülke hiç değir vermez.tam tersi her işi o yapsın her sorumluluğu o alsın ister çok çalışkandır,hamarattır sürekli kendini yıpratır vs..
benim tek tanıdığım trakyalı o,belki de limoncu o yüzden garip geliyodur bana
Mor saçlı mıHayatımda 1 kere saçını açık kumrala boyatıp ağlıya ağlıya eve gelip ertesı gun koyu kumrala boyatan bırıne mı dıyorsun bunu
Diğer tahmınlerın çok doğru..
dur bende senı tahmın edeyım dıcem ama atmasyon olucak :)
Zayıf 170 boylarda uzun saçlı hamile ela gözlü bir bağyan ?
Ince uzun yuzlu yazcaaadim da, tuzlu oluverdiGörmedım kiWOLFROG 'un şu sözünü hatrlıyorum bitek saçlarının kesımi guzel demişti . Yoksa vallah araştırmadım :)
Faceden 2 3 üyeyi gördüm sadecee birisi wolfrog biri okypte birisi de pek tanımmayan bı uye aktif değil burdaa :))
Bana gelirsek ince uzun tuzlu derken
Ay canim benim, hayalini sevdim valla. Ama orta boyluyum, esmerim. Kisacik sacliyim evet bu dogru.Ayy yazdiklarin doğru colincim ama cok ta güzel biri sayılmam
Teşekkür ederim böyle düşündüğün için
Bende seni hayal ediyim uzun boylu beyaz tenli kısa saçlı bakımlı
Hayranı olduğu kişinin resmini profil resmi yapan belliki hayranı bu kişinin
Eşi ile çok mutlu onu çok seven bi arkadaşım
Hayırlısı böyleymış demek :)Yok valla emin ol genelimiz limoncu gibi.
Hatta is yapmayı sevene falan "kaninda yabancilik var" deriz
Boyum 1,57, sacim orta boy, gozum kahverengi, gebelik de kimyasalmis
Ooof ooof
Olsun ben seni mutlu hayal ediyorum yinedeInce uzun yuzlu yazcaaadim da, tuzlu oluverdi
Ay canim benim, hayalini sevdim valla. Ama orta boyluyum, esmerim. Kisacik sacliyim evet bu dogru.
Şu son cumlende birgun gercek olur Insallah
hiiii ben seni o kadar övdüm püh sanaOo gene yetisemedim. Muhabbet girla gitmis.
AdAm_OLaCaK_KIZ i hep esmer hayal etmistim. Bahsettigi fotoyu ilk koydugunda anaaamm sen sen ama sen olmustum. Kendisine de demistim o vakit. Severim hatunu muaahh
Saksi_Degilim_Ben bu kiza az yazarsin ama niye oyle ama niye boyle diye detay sorar. Cok yazarsin bu sefer detay kacirir yine sorar. Yani o hep sorar candir muaah
MissCherryBlossom aha sarilirken bogabilecegim bir hatun daha. Kut kumral kisa sacli ince uzundur hayallerimde. Birgun havaalaninda karsilasacagimizi umuyorum
@Margarikotin bir eksin yasicaz bdvde hemen gelip konu kapatiyor hih mih yanii. sapkasiz cikmam abi rap benim diger adim gibi bir halu var ama bakalim hayrolsun. Soralim oylemiymiss
@Bilgece muhtemelen kalbinin guzelligi yuzune de vurmustur. Detaylarin bir onemi yok benim icin. Candir o da.
Ciger parem benim.. daha kahve icecegiz seninlehiiii ben seni o kadar övdüm püh sana
ben meraklı mıyım?
dikkatsiz miyim?
çok mu soru soruyorum hani nerde
tamam arada dalıp detayları kaçırıyor olabilirim haklısın
evet biraz meraklı olabilirim çok soru soruyor olabilirim
ama ama ama
bu beni sevdiğin gerçeğini değiştirmiyor
Ay teşekkür ederim canim esmer konusunda dogru tahmin siyah sacli 1.78 boyunda birisiyim burda en cok konustugum sırdaşı m dert yoldasim sen benim: )iyiki varsinSamire tmv
Ben samireyi kahve sacli, 1.60 boylarinda esmer ve cok sempatik, guler yuzlu, hossohbet biri olarak hayal ediyorum.
Ay canim benim sende benim sirdasimsin. Tesekkur ederim. Kiz sendeki boy bende olsa, onume geleni doverimAy teşekkür ederim canim esmer konusunda dogru tahmin siyah sacli 1.78 boyunda birisiyim burda en cok konustugum sırdaşı m dert yoldasim sen benim: )iyiki varsin
Ay boy varda gücüm yok hic biraz spor yapıyorum bu aralar, şöyle güçlü kuvvetli oluyum o zaman doverim:)Ay canim benim sende benim sirdasimsin. Tesekkur ederim. Kiz sendeki boy bende olsa, onume geleni doverim
ben hiç bi kahveyi bu kadar istekle beklemedim mismoşummmCiger parem benim.. daha kahve icecegiz seninleasil soru bombardimani orada ahahaha bunlar ne kii
Z zeytinagaci Orta boylu zayıf. Empati yeteneği olan biri.
aa ben de varım
hobbit kadarım malesefzayıf-tım. 36 bedenim şu an.
empati benim göbek adım hahah
teşekkürlerWOLFROG
ben de seni yazmaya gelmiştim aslında ama mesajını önce gördüm.
bence sen 165 boyunda
beyaz tenli koyu kestane saçlı, özgüveni yüksek, kimseye eyvallahı olmayan, cool bir kadınsın. topuklu ayakkabı sevebileceğini düşünüyorum
yani ben yorumlarını okurken öyle canlandırıyorum
Benimde cenem dusuk malum. Arada durdur benii. Nefes al de.. normaldr pek konusmam ama sevdigim insani goruncee gevsiyorummm muuuaaahhben hiç bi kahveyi bu kadar istekle beklemedim mismoşummm
söz pür dikkat seni dinlicem hiç bi dediğini kaçırmıcam
Boy dışında hepsini tutturdun150 boyum var ama 180 endamım var Topuklu ayakkabı sever-dim hamile kalmadan önce. Şimdi ortopedik babaanne ayakkabılarıyla dolaşıyorum rezillik
hhahahabebek için değer babanne ayakkabılarına
benim de boyum 154
Oo gene yetisemedim. Muhabbet girla gitmis.
AdAm_OLaCaK_KIZ i hep esmer hayal etmistim. Bahsettigi fotoyu ilk koydugunda anaaamm sen sen ama sen olmustum. Kendisine de demistim o vakit. Severim hatunu muaahh
Saksi_Degilim_Ben bu kiza az yazarsin ama niye oyle ama niye boyle diye detay sorar. Cok yazarsin bu sefer detay kacirir yine sorar. Yani o hep sorar candir muaah
MissCherryBlossom aha sarilirken bogabilecegim bir hatun daha. Kut kumral kisa sacli ince uzundur hayallerimde. Birgun havaalaninda karsilasacagimizi umuyorum
@Margarikotin bir eksin yasicaz bdvde hemen gelip konu kapatiyor hih mih yanii. sapkasiz cikmam abi rap benim diger adim gibi bir halu var ama bakalim hayrolsun. Soralim oylemiymiss
@Bilgece muhtemelen kalbinin guzelligi yuzune de vurmustur. Detaylarin bir onemi yok benim icin. Candir o da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?