Oo gene yetisemedim. Muhabbet girla gitmis.
@AdAm_OLaCaK_KIZ i hep esmer hayal etmistim. Bahsettigi fotoyu ilk koydugunda anaaamm sen sen ama sen olmustum. Kendisine de demistim o vakit. Severim hatunu muaahh
@Saksi_Degilim_Ben bu kiza az yazarsin ama niye oyle ama niye boyle diye detay sorar. Cok yazarsin bu sefer detay kacirir yine sorar. Yani o hep sorarcandir muaah
MissCherryBlossom aha sarilirken bogabilecegim bir hatun daha. Kut kumral kisa sacli ince uzundur hayallerimde. Birgun havaalaninda karsilasacagimizi umuyorum
Huy Meselesi bir eksin yasicaz bdvde hemen gelip konu kapatiyor hih mih yanii. sapkasiz cikmam abi rap benim diger adim gibi bir halu var ama bakalim hayrolsun. Soralim oylemiymiss
@Bilgece muhtemelen kalbinin guzelligi yuzune de vurmustur. Detaylarin bir onemi yok benim icin. Candir o da.
Ay ben cok merak ediyorum.BenIpek gerçekten çok cooldur güzel hatundur benim görmüşlüğüm var kendisini çokta tatlı bir annedir
Tek doğru tahmin kital eksik olmaz elimdenFeraceli orta boylu, zayif, kumral, minicik yuzlu, guzel, sevimli, elinden kitabi eksik olmayan, giyim tarzi biraz degisik hipi gibi. Dogru mu acep?
Yazdik ya, sen cevap vermedin. Hadi anlet bakim nasil birisin?biride bana bi yorum yazsın yaaa küstüm((
konuyu ben actım bananeeee bana yazın :))
Anaaa hic bilememisim yafTek doğru tahmin kital eksik olmaz elimdenUzun boylu Ve bembeyazım hipi değil zarif kendime yakışan kiyafetler giyerim Güzel olduğumu söleeeerleeer
MissCherryBlossom sarışın beyaz tenli kıvırcık orta boylu yanakları pembe pembe. Gözleri ela yeşil .
cougunlugu dogru ama asla kahverengi sevmem be cnm çart renklere bayılırım mor pembe :))))limoncu28 en az 165 boyunda zayıf sayılabilecek incecik değil ama hafif toplu. Sarisin\kumral renkli gözlü. Buğday tenli. Kahverengi giyinmeyi seven biri .
Gözümde hep böylesin
:))) tuttun seni benim gibi düsünenlere bulmak ne güzel hep erkekler mi kadınları evzek cnm aaa birazda kadınlar erkekleri kullansın dimi amaLimoncu tipik trakyali bea
Trakyanin kadinlari genelde boyledir.
Kendimizi incitmeyiz, zora gelmeyiz.
Maddiyati cok cok severiz.
Ben mesela yapi olarak kendimi limoncuya benzetiyorum, ama mal mulk konularimiz farkli. Ben sulalenin tek cocuguyum, her sey zaten benim o yuzden duskunlugum yok. Onun kardesi falan var. Bir de trakyalilarda genel olarak kiz cocuk makbuldur erkek cocuklarindan pek hazetmeyiz. Limoncuda durum tersi o hircinligi da ondan.
Tahminler doğru süpersin vallahaMissCherryBlossom 165-170 arası normal kiloda ne zayıf ne toplu hafiften balık etli olabilir.
Kahverengi gözlü , buğday tenli . Gözleri badem gibidir sanıyorum :)))
Siyah giyinmeyi seven biri bence :)
Feraceli 170 falandır boyu zayıf , ince yüzlü , çok makyaj yapmayan sadeliği seven biridir sanırım :))
Ben de en cokMissCherryBlossom tolin Z zeytinagaci nickli uyeleri merak ediyorum...
Mesela,
MissCherryBlossom Esmer bence, boyu 1.65, kilolu degil. oje surmeyi seven birisi benim hayalimde. bi de en cok sevdigi mevsim sonbahar:)
tolin Balik etli olabilir, beyaz tenli, ela gozlu, disardan ilk bakista sert duran ama cok anac ruhlu bir tatlis:)
Z zeytinagaci Genis omuzlari var ve genellikle bol ve tek renk giyinmeyi seven birisi( mesela full siyah, full kirmizi vs.) boyu uzun, elleri de ince uzun...
ay cok merak ediyorum:)
Ben de en cokMissCherryBlossom tolin Z zeytinagaci nickli uyeleri merak ediyorum...
Mesela,
MissCherryBlossom Esmer bence, boyu 1.65, kilolu degil. oje surmeyi seven birisi benim hayalimde. bi de en cok sevdigi mevsim sonbahar:)
tolin Balik etli olabilir, beyaz tenli, ela gozlu, disardan ilk bakista sert duran ama cok anac ruhlu bir tatlis:)
Z zeytinagaci Genis omuzlari var ve genellikle bol ve tek renk giyinmeyi seven birisi( mesela full siyah, full kirmizi vs.) boyu uzun, elleri de ince uzun...
ay cok merak ediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?