hadi bakalım herkez burdaki üyelerin nasıl oldugunu hayal etsin

iveeet

BenIpek en merak ettigim uye. Cok cool geliyor bana.
Kesinlikle kumral, guzel bir kahve tonlarinda saclari. 175 boylarinda. Cok şik giyinen biri.
BenIpek gerçekten çok cooldur güzel hatundur benim görmüşlüğüm var kendisini çokta tatlı bir annedir

Feraceli orta boylu, zayif, kumral, minicik yuzlu, guzel, sevimli, elinden kitabi eksik olmayan, giyim tarzi biraz degisik hipi gibi. Dogru mu acep?
Tek doğru tahmin kital eksik olmaz elimdenUzun boylu Ve bembeyazım hipi değil zarif kendime yakışan kiyafetler giyerim Güzel olduğumu söleeeerleeer

:))) tuttun seni benim gibi düsünenlere bulmak ne güzel hep erkekler mi kadınları evzek cnm aaa birazda kadınlar erkekleri kullansın dimi ama

MissCherryBlossom 165-170 arası normal kiloda ne zayıf ne toplu hafiften balık etli olabilir.
Kahverengi gözlü , buğday tenli . Gözleri badem gibidir sanıyorum :)))
Siyah giyinmeyi seven biri bence :)
Feraceli 170 falandır boyu zayıf , ince yüzlü , çok makyaj yapmayan sadeliği seven biridir sanırım :))

Ben de en cok MissCherryBlossom tolin Z zeytinagaci nickli uyeleri merak ediyorum...
Mesela,
MissCherryBlossom Esmer bence, boyu 1.65, kilolu degil. oje surmeyi seven birisi benim hayalimde. bi de en cok sevdigi mevsim sonbahar:)

tolin Balik etli olabilir, beyaz tenli, ela gozlu, disardan ilk bakista sert duran ama cok anac ruhlu bir tatlis:)

Z zeytinagaci Genis omuzlari var ve genellikle bol ve tek renk giyinmeyi seven birisi( mesela full siyah, full kirmizi vs.) boyu uzun, elleri de ince uzun...

ay cok merak ediyorum:)

Tahminler doğru süpersin vallaha

Ayy gamzelita ağzından bal damlıyor keşke öyle biri olsaydım :)
Omuzlarım dar, boyum da kısacık,
Ama ellerim ince uzun ve tek renk giymeyi severim bak :)
Albümümde fotoğrafım var bana bakabilirsin

Zorla deşifre için yem mi atıyorsunuz nedir

Buğday tenli koyu renk saçlıyım.
1.65 değilim.
Oje sürmem genelde ya da çok sade french takılırım. Renkli oje sürmüyorum.Burası tutmadı
En sevdiğim mevsim kış galiba Ağır parfüm, kürklü yelek , ipek gömlek gibi giysileri kolaylıkla giyebildiğim için sanırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…