ohooo ben ne dedim iş kız tarafı ne yapar erkek tarafı ne yapara dönmüş
desibel
tabiiki yaptıklarınız çok güzel ne mutlu benim rahatsız olduğum konu yaptığınız herşeyi tek tek anlatmış hatta annesinin kuaför parasını bile ödedim demeniz gelininiz görse eminim oda kırılır yoksa bana ne dert olacak o sizin gelininizin derdi... hekes herşeyi yapmakta özgür madem burası fikir ortamı eleştirilerede açık olup nedenlerini anlayıp tartışabilelim değilmi
ben gereken herşeyi elimden geldiğince yaptım kızım gibi severim deseydiniz daha şık olurdu bence
nacizane fikrim böyle
Nasıl yazacağımı biliyorum elbette...:jeyyar:ben 24 yıllık öğretmenim...herkes burada ayrıntıya girmiş te benimki mi size garip geldi...ben öyle düşünmüyorum... ben ödedim sen ödedin diye bir şey yok...gelinim de halinden oldukça mutlu...biz-siz ayrımı yapmıyoruz bizler aile olarak...erkek tarafı kız tarafına da dönüştürmedik konuyu...burada onlar tartışıldığı için ben de yazmıştım...herkes elinden geldiğini yapar ve yapmalı...ben kendi saçımı öderken onlarınkini de ödedim...bunu da söylemekte bir beis görmüyorum...onlar da foto vs ödediler...kırılsamaydım şimdi ben? eğer ben; nalet olası gelin, hiç sevemedim, o yüzden de bir şey yapmak istemiyorum deseydim tutumunuz ne olacaktı acaba? :uhm:Burası kayınvalidelerin söz platformu, her kayınvalide içinden geleni yazabilir...tartışmak için yazmadım ben de...bu kadar...:1closedeyes:
insanlar sevmedigi birinede para dokebilir elalem birsey demesin,gosteris yapalim vs diyee..
deger parayla olculmez asla..
kocam bana para dokmesede bilirim ki beni sever bana deger verir parayla deger vermek ayni olcude degildir..bazi bayanlarin hosuna gidebilir oh nisanima sozume dugunume para dokuldu diye..
benim bunlarr zerre kadar umrumda degill..kafayada takmam parami odemedi diye..
.para yigdi diye degerli olmam..degersizde olmam..
zaten konu bastan beridir sac param odenmedi nisan param verilmedi diye gidiyor..konu birseye donmedi yani zaten oyleydi..genelde maddi yapilan yapilmayanlardan erkek tarafinin ne yaptigindan ne yapmadigindan bahsedilmis..tabikide oyle ayrim yok ama yapilmis yapiliyordaa yapilacakta bu..bircok bayaninda isine gelen birsey nisanida erkek yapsin elini cebine atsin..sanki kendi ailemiz yok gibi..sizin icinizden gelmis yapmissiniz..ama ayrintiya gerek yoktu..bende kaynanamdan duysam uzulurdumm..demekki neymis herkes kendinin yaptiklarindan bahsediyormus..
bıraksana abla ya herkes herşeyi basit sanıyor .kaynanam bana küfretti bende sustum diye beni ne biçim bi insan olmakla itham ediyosa artık bilemiyorum.anlayamazmışım acaba kendisi benim yaşadıklarımı yaşasa benim gösterdiğim olgunluğu gösterebilir miydi merak ediyorum doğrusu.ben acıya duvar gibi durmasını öğrendim hayat bana öğretti bu yaşımda...neyin ne olduğunu kimin nasıl bi insan olduğunuda anlayabilecek seviyeye geldim.hanfendi kendini hangi seviyede görüyo bilemiycem.seviyesinede laf etmiyorum ama kendisi beni sustum diye seviyesiz olarak görüyo galiba.
desibel neden her yazdigimi uzerinize aliniyorsunuz???arkadas demiss deger veriliyorki para dokuyor bende para dokmek illaki deger vermek demek degildir dedim..gercekten sizi kast etmedim..haddimede degil boyle birsey demek..sadece deger parayla olculemez demek istedim..
ewet erkek kiz yoktur ama evlenme hazirliginda mutlaka cikar bu erkek kiz tarfi geleneklerimizde kiz nisan yapar,yatak odasini,ev esyalarini vs alir..karsilikli bohca verilir alinir..bayramlik,taki vs alinir.
arkadas size kotu birsey demediki ne gerek vardi annesinide kardesininkini de verdim demeye dedi..ayrica bohca,bayramlik,cikolata zaten alinir dedi..ewet yapmayanlarda var bu da onlarin ayibidir..gelenekllerimize gore zaten yapilmasi gerek dedi..
ohooo ben ne dedim iş kız tarafı ne yapar erkek tarafı ne yapara dönmüş
desibel
tabiiki yaptıklarınız çok güzel ne mutlu benim rahatsız olduğum konu yaptığınız herşeyi tek tek anlatmış hatta annesinin kuaför parasını bile ödedim demeniz gelininiz görse eminim oda kırılır yoksa bana ne dert olacak o sizin gelininizin derdi... hekes herşeyi yapmakta özgür madem burası fikir ortamı eleştirilerede açık olup nedenlerini anlayıp tartışabilelim değilmi
ben gereken herşeyi elimden geldiğince yaptım kızım gibi severim deseydiniz daha şık olurdu bence
nacizane fikrim böyle
Nedense siz anlatmak istediğimi anlamak istemiyorsunuz...siz kendi kendinize müdahil oldunuz olaya...sizinle bir alakası yoktu aslında...yine de böyle ince düşüncenizden dolayı teşekkür ediyorum...ben anlama kabiliyetiniz yok demedim sadece kirilmanizi istemedigim ve yanlis anlamalara sebebiyet vermemek icin tekrarladim gerekli yada gereksiz bu benim bilcegim sey icim rahat etmezdi yazmazsam cunku....lutfen alinganlik yapmayin..artik birsey yazamiyorum kiziyorsunuzzbenneyaptımki siz benim buyugumsunuz..sizi uzmek istemem..
canim arkadasimiz en mutlu oldugu gününü en icten en sevgi dolu bir sekilde anneligin verdigi bir duyguyla anlatmaya calismis icinden geldigi gibi duygularini paylasmis hic bir art niyet düsünmeden tek düsündügü evladi mutlu olsun diye yaptiklari güzellikleri gururla anlatmak bu niye bu kadar problem oluyor anlamadim bende olsaydim kesinlikle ne yazarim acaba diye düsünmeden icimden geldigi gibi yazardim fikrimizi yazmakta serbestiz fakat bir konuyada takili kalmayalim
Nedense siz anlatmak istediğimi anlamak istemiyorsunuz...siz kendi kendinize müdahil oldunuz olaya...sizinle bir alakası yoktu aslında...yine de böyle ince düşüncenizden dolayı teşekkür ediyorum...
Sağol arkadaşım nihayet anlayan biri çıktı duygu ve düşüncelerimi...opuyorumnanaktanbir saç ücreti mesele oldu çıktı nedense...oysa ben; dediğin gibi hiç bir art niyetim olmadan elimden geleni yapıyorum ve yapmaya devam edeceğim...İlgisiz kaynana modellerini örnek almıyorum...İlgili olduğumu belirtmek için yazmıştım bütün bunları...her şey çocuklarım için...maddiyattan söz etmişim de falan filan...bu konulardan bahsedildiği için ben de yazmıştım...yoksa kim ne yapar, yapmaz benim derdim değil...ben gelinimizi kızım gibi seviyorum..belki bir kızım olsa bu kadar sevebilirdim...yok bahşetmişim falan filan...'nalet gelin, sevemiyorum bir türlü' yazsaydım neler denilecekti acaba? :uhm: Beni anladığın için teşekkürler biitoom...kaydirigubbakcemile5
:lepi:vereliniortakdesi her yerin bi geleniği var yerimseniben takma kafana desiopuyorumnanaktanNasıl yazacağımı biliyorum elbette...:jeyyar:ben 21 yıllık öğretmenim...herkes burada ayrıntıya girmiş te benimki mi size garip geldi...ben öyle düşünmüyorum... ben ödedim sen ödedin diye bir şey yok...gelinim de halinden oldukça mutlu...biz-siz ayrımı yapmıyoruz bizler aile olarak...erkek tarafı kız tarafına da dönüştürmedik konuyu...burada onlar tartışıldığı için ben de yazmıştım...herkes elinden geldiğini yapar ve yapmalı...ben kendi saçımı öderken onlarınkini de ödedim...bunu da söylemekte bir beis görmüyorum...onlar da foto vs ödediler...kırılsamaydım şimdi ben? eğer ben; nalet olası gelin, hiç sevemedim, o yüzden de bir şey yapmak istemiyorum deseydim tutumunuz ne olacaktı acaba? :uhm:Burası kayınvalidelerin söz platformu, her kayınvalide içinden geleni yazabilir...tartışmak için yazmadım ben de...bu kadar...:1closedeyes:
amaaaannnn
yazdım yazdım sildim....nasıl olsa başkalarının düşüncelerini anlamayacak dünyaya tek pencereden bakmaya devam edeceksiniz....gerek yok kendimi yormaya
sağlıcakla kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?