al benden de okadar alınyazım. güneş teyzenin yazış stiline bakılcak olursa gayet modern.. ama gelgelim gelin kayınvalide ilişkilerinde daha bi başkaaa..
acaip tezat geldi banada. bu kelimleri kullannan bi kayınvalideden ben farklı fikirler beklerdim:uhm:
valla bende öyle beklerdim pokacım.modern yazı şekline modern düşünce kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
teyzecim sizde sanki 15-20 lik çıtırlar gibi yazmışsınız, 50 yaş civarı kadınların yazışma şeklide değişmiş, ee tabi farklı kayınvalide farklı yazı şekli öyle değilmi ???
yani kayınvalideyim demeseniz yazınıza konuşma şeklinize bakarak sizi bekar görümcelerden sanardım naniknanik lülülülülülü naniknanik
Merhaba bende hep merak etmişimdir nedirr bu sorun bazı kaynanalar illet olurken bazende gelinler fena olabilyor Etrafımda hiç böyle bişey yaşamadım kaynanasını kötüleyen gelin yada gelinini kötüleyen kaynana aile içimde
ama merak etmişimdir İlerde de kulağıma küpe olsun nasıl davranmalıyım kaynanama ben mesela çok sıcak kanlıyımdır gidip onu şapur şupur öpmek isterim. anne değil annecim demek isterim.Tabi bana bi kötülüğü olmaz ise olursada eşimin annesi der seviyeli davranırım.
müstakbel kayınvaliden seni biricik oğluna yakıştırırsa fizk ve kültür olarak uygun görürse
sever sende o zaman şapur şupur öpersin
ha yok eğer yakıştırmazsa zaten seni sevmez istemez (kendisi evlenecek ya gelinle:teytey:) sende o zaman eşimin annesi der seviyeli durursun
ay aklıma kaynana semra geldi
oğluna aşık olursan ben sana söylerim diyodu
armudun sapı üzümün çöpü derken çocuğun başını yediklava:
bence biraz gelinlerdede var hata günümüzde eskisi kadar çamur kaynanalar fazla kalmadı kadın cocugunu mutlu olmak mürvetini görmek için yetiştiriyo evlendiriyo kadının istediği (tabi çogunun) oğlunun gülen gözlerini görmek karısıyla uyumunu v.s..... gelin bu mutlu tabloları kaynanaya göstermezse kaynana bunu zorla isteyecektır
ya bide bu gelin kaynanalar nişanlılıkta süperler evlendiği andan kavgaya başlıyolar birbirini sevmemeye yemin ediyolar sanki
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3SÜPERSİNNNNNNNsırnaşık şey sırnaşık şey
aynen semra kaynan kaydirigubbakcemile3 ya bu anneler düşünemiyolarki oğulları annelerin sevdikleriyle değil kendi sevdikleriyle mutlu olur.buda kayınvalidenin kompleksi, yazıkki etrafta çokça örnek var.yakın bir akrabamın oğlu evlendi kızı beğenmedi istemedi.10 aylı evliler ve boşanıyolar.sebepmi benim yakın akarabam olan kayınvalidem maaleseefff :gitme: :gitme: yazık hayaleri yıkmaya ah almaya hiç korkmadı ve yıktı yuvasını :gitme: :gitme:müstakbel kayınvaliden seni biricik oğluna yakıştırırsa fizk ve kültür olarak uygun görürse
sever sende o zaman şapur şupur öpersin
ha yok eğer yakıştırmazsa zaten seni sevmez istemez (kendisi evlenecek ya gelinle:teytey:) sende o zaman eşimin annesi der seviyeli durursun
ay aklıma kaynana semra geldi
oğluna aşık olursan ben sana söylerim diyodu
armudun sapı üzümün çöpü derken çocuğun başını yediklava:
Elbette Canım bana uyumlu bi kaynana olmalı oğlunu ilk zamanlar paylaşamamsını belki anlarım yada sevgisini ama Tek erkekte onun oğlu değildir.Şuanda erkek arkadaşım var mesela 5 tane ablası var 1 de annesi aman Allahım hiç düşünemiyorum ilerisini en küçükleri erkek arkadaşım el bebek gül bebek bakmış büyütmüşler 28 yaşında ama hala onların bitanesi Allahtan benden öyle ilgi beklemiyor.:roflol:
canım işin zor desen, kayınvalide görümceden daha iyidir bence, oğlununun mutluluğunu bozmaktan korkup 5 kelime edeceğine 1 kelime eder, görümcelerse pek sakınmaz traftan gördüğüm kadarıyla, umarım görümcelr iyi çıkar
mantıklı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ee erkek anası yaparsa kızın anasınada haktır değil mi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3benim kızım olursa evleneceği zaman
sevgili kayınvalide adayını sınava tabi tutacağım
bize layık mı kriterlerimize uygun mu bakalım kendini bize sevdirecek mi beğendirecek midelikafadulden
Daha ne kaynana ne görümce hiç biri ile tanışmadım Elbette Kaynana yine iyidir 5 tane ya düşünmesi bile kötü Hepsi de Evli Allahtan.kaydirigubbakcemile3
tatlım şakası bi yanada umarım iyi olursuunuz, başta iyi olan sona dek iyi olamayabiliyo yada tam terside söz konusu.dilerim en hayırlısı olsun tüm genç kızlarımızın hakkında
Tüm evlenecekler için haklarında hayırlısını dilerim
Allah ve kaynanaları huzurlarını bozmaz inşallahkaydirigubbakcemile3
amin canım inş, rabbim tüm kötülerin şerinden korusun sevenleri :)
nil_su canım yazdıklarını okudm burda birazda eşte kocada suç var Annesi o oda bunlara göz yumdu ise sonuç böyle olabilir.
eğer bi gün ömrüm yeterde kaynana olursam
şunu şimdiden söyleyebilirim ki
gelinime düğünde takılan altın bilezikleri taktırıp kokoş kokoş giyinmesini bekleyip gün gün
düğün düğün gezdirmemkaydirigubbakcemile3
burda neler okuyorum gece yarısı oğlunun odasına dalan k.valideler var ya inanamıyorum
bunuda yapmayacağım kesin
bi kaynana oğlumu aldın evimi aldın ve üstelik kendi çocuğunuzada o benim çocuğum derse o kaynanadan ne beklersin.sinir oluyorum yaa.evlenmeseydi oğlun ozaman turşusunu kursaydın.sanki ben zorla aldım oğlunu. ben şimdiye kadar iyi bir kaynana görmedim etrafımda hele benimki oğlunu kıskanıyor benden ve 1.5 aylık oğlum oldu onu elinden gelse benden alacak onu bile kıskanıyor yavrumu.
eşim şükür asıl gerçek yüzünü gördü ama seslenmiyo pek sıkda götürmüyo artık oraya gidersek 2 saat oturup gelioz. evliliğime bana evime çocuğuma karışmasa bizi bize bıraksa herşey mükemmel olacak ama nerdee.gerçi bu ara sustu hatasını haksızlık ettiğini anladı gibi inş.
kaynana kaynanadır kendi kızı yerine koyamaz gelinini.oğullarına düşkün olan kaynanalar evlendirmesin oğlunu yada oğlumu aldın diye kıskançlık krizine giresinler.:lepi:
Ben de kayınvalide oldum diyebilirim...Oğlum 15 gün önce nişanlandı...Benim şöyle bir felsefem var; kayınvalidemin bana yaptıklarını yapmayacağım, yapmadıklarını yapacağım'örnek vermek gerekirse, ben kayınvalidemden hiç bir hediye almadım, ben gelinime çok alacağım, kayınvalidem arkamdan konuştu, ben konuşmayıp bir şey varsa kendisine soracağım'...nişanlığını ayakkabısını, çantasını biz aldık...kuaför parasını kardeşi ve annesi de dahil olmak üzere ben ödedim...Elimden geldiğince nişan bohçası,söz bohçası hazırlayıp götürdüm...Sözde giyeceği elbiseyi ve ayakkabıyı da aldık (Benim var giyeceğim, almayın dediyse de)Sözde yaptırdığımız çukulata ve çiçekleri bizzat seçtim...konacakları vazo ve tabağı takım olarak almıştım ki kullanabilsin diye...Nişan bohçası için güzel bir valiz aldım...kalıcı olsun diye...daha bugün abiye bir bluz aldık birlikte...bayramda takmak üzere kol saati aldım...şimdilik böyle...kendisi de hakkediyor ama...daim olur inşallah...:Saruboceq:her şey karşılıklı tabii ki...benim görüşüm böyle...oğlumla mutlu olsunlar, onu sevsin yeter...kimse annesiyle babasıyla yaşlanmayacak...
inşallah bu düşünceniz değişmez,,ilerleyen zamanlardada cicim ayları geçtikten sonrada ,,her zaman başta her şey iyidir,,,
bu arada tebrik ederim sizi nişan için,,a.s.
valla ben kayın validemi sevmiyorum çünkü çok sinsi kapı dinlemesi var
birde herşeye karışıyor çok bilmişliğinden nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?