Hadi bakalm sz sras Kaynvalidelerde..

valla bende öyle beklerdim pokacım.modern yazı şekline modern düşünce ...

SÜPERSİNNNNNNNsırnaşık şey sırnaşık şey

müstakbel kayınvaliden seni biricik oğluna yakıştırırsa fizk ve kültür olarak uygun görürse
sever sende o zaman şapur şupur öpersin
ha yok eğer yakıştırmazsa zaten seni sevmez istemez (kendisi evlenecek ya gelinle:teytey:) sende o zaman eşimin annesi der seviyeli durursun
ay aklıma kaynana semra geldi
oğluna aşık olursan ben sana söylerim diyodu
armudun sapı üzümün çöpü derken çocuğun başını yediklava:

Elbette Canım bana uyumlu bi kaynana olmalı oğlunu ilk zamanlar paylaşamamsını belki anlarım yada sevgisini ama Tek erkekte onun oğlu değildir.Şuanda erkek arkadaşım var mesela 5 tane ablası var 1 de annesi aman Allahım hiç düşünemiyorum ilerisini en küçükleri erkek arkadaşım el bebek gül bebek bakmış büyütmüşler 28 yaşında ama hala onların bitanesi Allahtan benden öyle ilgi beklemiyor.:roflol:

katılıyorum düşüncenize....örneğin:
benm eşimin daha önce kız arkadaşı olmamış,doğum gün .vs hediye faslı hiç olmamış ben nişanlandığm günden itibaren bu günleri boş çevirmem...gerek hediyesi pastası imkanım neye el veriyosa annem (k validem)herzaman şunu söyler oğlum daha önce bunları görmedi hep eşinden görüyor sen yapıyorsun diyor yani oğlu mutlu =annecğimizde mutlu çok şükür oda görüyor mutluluğumuz allah bozmasın kimseninkini :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

SÜPERSİNNNNNNNsırnaşık şey sırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aynen semra kaynan kaydirigubbakcemile3 ya bu anneler düşünemiyolarki oğulları annelerin sevdikleriyle değil kendi sevdikleriyle mutlu olur.buda kayınvalidenin kompleksi, yazıkki etrafta çokça örnek var.yakın bir akrabamın oğlu evlendi kızı beğenmedi istemedi.10 aylı evliler ve boşanıyolar.sebepmi benim yakın akarabam olan kayınvalidem maaleseefff :gitme: :gitme: yazık hayaleri yıkmaya ah almaya hiç korkmadı ve yıktı yuvasını :gitme: :gitme:

canım işin zor desen, kayınvalide görümceden daha iyidir bence, oğlununun mutluluğunu bozmaktan korkup 5 kelime edeceğine 1 kelime eder, görümcelerse pek sakınmaz traftan gördüğüm kadarıyla, umarım görümcelr iyi çıkar

benim kızım olursa evleneceği zaman
sevgili kayınvalide adayını sınava tabi tutacağım
bize layık mı kriterlerimize uygun mu bakalım kendini bize sevdirecek mi beğendirecek midelikafadulden

Daha ne kaynana ne görümce hiç biri ile tanışmadım Elbette Kaynana yine iyidir 5 tane ya düşünmesi bile kötü Hepsi de Evli Allahtan. kaydirigubbakcemile3

benim kızım olursa evleneceği zaman
sevgili kayınvalide adayını sınava tabi tutacağım
bize layık mı kriterlerimize uygun mu bakalım kendini bize sevdirecek mi beğendirecek midelikafadulden
mantıklı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ee erkek anası yaparsa kızın anasınada haktır değil mi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Daha ne kaynana ne görümce hiç biri ile tanışmadım Elbette Kaynana yine iyidir 5 tane ya düşünmesi bile kötü Hepsi de Evli Allahtan. kaydirigubbakcemile3

tatlım şakası bi yanada umarım iyi olursuunuz, başta iyi olan sona dek iyi olamayabiliyo yada tam terside söz konusu.dilerim en hayırlısı olsun tüm genç kızlarımızın hakkında

tatlım şakası bi yanada umarım iyi olursuunuz, başta iyi olan sona dek iyi olamayabiliyo yada tam terside söz konusu.dilerim en hayırlısı olsun tüm genç kızlarımızın hakkında

Tüm evlenecekler için haklarında hayırlısını dilerim
Allah ve kaynanaları huzurlarını bozmaz inşallahkaydirigubbakcemile3

AKILLI KAYINVALıDELER GELıNLERıNı EL ÜSTÜNE TUTARLAR
benim kaynıvalidem zeka küpü maşşallah
beni yağlıyo ballıyo sonra hadi dinleme bakalım
kadıncağız üzülecek kırılacak diye canım gidiyo
oğlundan önce ben derim hadi annenlere gidelim diye
eeee kadın işini biliyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz uzun olucak bu yazacaklarım ama idare edin benim arkadaşımın yengesi gibi gelin olunca kaynana ne yapsın ne kadar alttan alabilir ki...

Gelin hanım kaynananın üst katında oturuyor orta kattada kendi kızı gelin daha bir kere bir kap yemek pişirmiş değil hatta ne zaman arkadaşıma gitse anaannesi ağlar kapıda komşularla otururlarmış gelin selam vermeden geçermiş komuşlar o senin gelin değilmiydi neden konuşmadı diyorlarmış ama cevap yok tabii sebepte yok...

hiç kimse sesini çıkarmadığından herkesi ele almış durumda bir ara arkadaşım bi yere gitmek için yengesinden izin alırdı yada anası babası izin verdiği halde pınar gitmeyeceksin dediyse yengesi pınar dıraşı çıkamazdı...

Kaynanamız gelin hanımın doğum gününde kelepçe şeklinde bir hediye almış belki takar olmadı yatırım olsun diye bir kere takmamış insan altını sevmiyorsa bile gönlü olsun diye takar şahsen ben öyleyim torunu bişey alınca gelininede aldırırmış ama bir kere giydiğini görmemişler..
Bilezik takmadığı halde komşunun kızının bileziklerini görüp anne bir dahakine de bundan alırsın demiş takıyormuş gibi kaynanası olur veya olmaz dememiş..Bir kap yemek indirmezmiş kaynanasının belinde platin var zor yürüyor kızı işten gelince yaptığı kadar yapıyor..Arkadaşımında okulu bittiği için rahatladılar biraz..

Dediğim gibi yemek indirmeyi bırakın kapıyı çalıp nasılsın diye bile sormuyormuş ama telefon edip anne köyden süt getirdim mayalarmısın diyormuş zor yürüyen kadına oda kalkmış birde mayalamaya alın işteee alttan alan bir kaynana

Peki neden gelnde bir değişme yok neredeyse 10 yıldır evli oğluyla altlıüstlü oturuyorlar değişen insan çoktan değişmezmiydi?En ufak bir kavgada evden kaçıyormuş yaşlı kadın arkadaşıma gittiğimde resmen bana dert yandı..

Kendi gözlerimlede çok kez şahit oldum kaç yıllık arkadaşımın evi sonuçta az çok biliyorum durumları..(Bu gelin ferhundeyide geçer yaa kızdıran olsa ne entrikalar çevirir düşünmek bile istemiyorummmm)delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

nil_su canım yazdıklarını okudm burda birazda eşte kocada suç var Annesi o oda bunlara göz yumdu ise sonuç böyle olabilir.

valla ben kayın validemi sevmiyorum çünkü çok sinsi kapı dinlemesi var
birde herşeye karışıyor çok bilmişliğinden nefret ediyorum

nil_su canım yazdıklarını okudm burda birazda eşte kocada suç var Annesi o oda bunlara göz yumdu ise sonuç böyle olabilir.

Kayınvalide oğluna oğlum benle neden konuşmuyor deyip ağlıyormuş oğluda boşver anne o zaman sende konuşma diyormuş geline sormaktan çekiniyor sanırım...
Belkide sormuştur 8 senelik evli olmaları lazım çocuğuna o halde benmim arkadaşım va babaanne baktı yedirdiler doyurdular bir kere boşanma eşiğine geldiler çocuğunu hiç arayıp sormamış ki çocukta annesinden çok babasını seviyormuş.
Sık gidip gelince duyuyorsunuz illa ki böyle şeyleri arkadaşım sonuçtaa liseden beri liseyi bitireli 2 sene oluyor ee liseyide 3 yıl okudum..
Ya ben çirkef kaynanalar var diyorum illa ki ama her kayınvalide kötüymüş gibi algılanıyor malesef kayınvalide birşeye burun çevirse ama şöyle aman böyle oluyor çünkü bir önyargı oluşmuş bir kere kayınvalidelerde de gelinlere karşı var sanırım...

Ama benim erkek arkadaşımın annesi melek yaa bir gelini konuşmaz onunla kişisel sorunları var köyden geliyolar oğlu torunları geliyor gelini gelmiyor annen neden gelmedi sormuş biri oğlum diyomş çocuk küçük tabii babannemin yüzünü görmek istemiyormuş demiş..ki kadın buna rağmen gelinlerini hep eşit tutuyor..

şimdi sırayla cevap vereyim.pofidi sen benim yazdığım yazıyı okumuşsn galiba çünkü benimkaynana yapıyo o dediğini yazmıştım burayada gecenin bi vakti gelir sizden ses geliyo ne yapıyonuzzklava:ne yapıcaz yaaa tövbe tövbe resmen geceleri bizi dinler uyumaz elinden gelse aynı yatağa sokmayacak bu nasıl bi kıskançlıktır anlamadım hastalık gibi bişi sınırı aştı iyice artık

katılıyorum kesinlikle madem kıskanacaksın evlendirme sende bende çok duydum bağıra bağıra sokaklara çıkıyodu oğlumu elimden aldıı komşularr die millete çok kepaze etti oğlunuda kendinide.ağlıyodu orda burda elinden alma sebebime gelincede eşim bi iş buldu öğlen gidip gece yarısı geliyodu işten.başladı gitmeyecek demeye neden dedim geç geliyo dedi.herkes çalışıyo beni aldığı gibi bakmasınıda bilecek o çalışmayacakta niye evlendik ozaman dedim.başladı bağırmaya bana ağza alınmayacak hakaretler.ben oğlumu senin gibi bi o.. için sürünsün diye mi doğurdum.yedin bitirdin oğlumu hasta ettin sen(o arada üşütmüş boğazları inmişti ban hasta etmişim)senin yüzünde oğlum oralarda sürünüyo ölüp kalacak oralarda diye(çalıştığı iş yerinde)eşim geldi işten benden yana çıktı çalışmam lazım anne ben artık çocuk değilim evlendim barklandım nasıl çalışmam karıma nasıl bakıcam tabiki çalışıcam dedi bunu der demez sokoklara çıktı bağıra çağıra ağlayarak oğlumu elimden aldıı o....diye.eskiden onun her dediği oluyomuş eşim yapıyomuş şimdi olmuyo dediği şeylerde görüldüğü gibi mantıklı değil.çalışma demek ne demek yaa.
böyle bi insana ne yapayım ben nasıl seveyim onu ben.

ohh sibel ablamı buldum ben biliyorum nasıl bi kaynana olduğunu daha olmadı ama mükemmel bi kaynana olacağından eminim.nişan içinde bende bikaç bişi ördüm yolladım yaptırdı bana umarım beğenmişsinizdir.neyse demek istediğim kız annesi gibi özene bözene oğluna çeyiz yaptıran bi kaynana yani.

inşallah bu düşünceniz değişmez,,ilerleyen zamanlardada cicim ayları geçtikten sonrada ,,her zaman başta her şey iyidir,,,
bu arada tebrik ederim sizi nişan için,,a.s.

değişmez merak etme sibel ablamda böyle bi yürek varken gelinde taş olsa erir yaa

valla ben kayın validemi sevmiyorum çünkü çok sinsi kapı dinlemesi var
birde herşeye karışıyor çok bilmişliğinden nefret ediyorum

bende bendeeeeeeeeeeedelikafadulden

eskiden kaynana diyince kiz anneleri kast edilirdi..
simdi roller degisti erkek annelerine kaynana deniliyor...
ben mi yanlis biliyorum..
oglu kiymetli olan hic evlendirmesin kizinda basini yakmasin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…