Hadi bakalm sz sras Kaynvalidelerde..

okuma bilse ne yazar fitne ficurdan bilgisayara zaman bulamıyor hain.:roflol:
:teytey::teytey::teytey::teytey:

Ben daha 6 aylık evliyim.Çok şükür öyle aşırı sorunlarımız yok kayınvalidemle.eşimdende kaynaklanıyor tabi. Ufak tefek sıkıntılar oluyor.Benim kayınvalidem konuşmayı çok sever.Bizde uzak şehirlerde oturuyoruz şükür :) Genelde şunu sıkıntı yapar hergün telefonda konuşmak ister, birkere 2 gün aramadım bana söylediği laf ''bende tam seni düşünüyordum inat ettim sen aramadan aramıcam'' demişti.ilk evlendiğimizde hele hergün arardı ne yapıyorsunuz diye. Bende anlayışlı davrandım merak ediyor kadın diye.Birkere eşime telefonda şakayla karışık yine aramıyor gelin dediklerinde (aramadığımda 2 güncük) eşim kendisi cevabını vermişti, ben karışmam demişti. Bakalım 4 gündür aramıyorum, marifet değil tabi ki ama bunu zorunluluk haline getirilmesi beni çok sıkıyor. Aradada laf sokmaları var ama ben hiçbirine karşılık vermiyorum.Allah daha kötüsünü göstermesin, böyle idare edip gidiyoruz.

Son düzenleme:
benim başıma öyle bi olay geldikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
anlatsam
bu kayınvalideleri eleştirenlerde utanır artık biraz düşünür
öyle gelinlerim oldukiiiiiiiiiiiii
acıkda kendilerine baksınlar kayınvalidelere değil

bir yıl önce 2 oğlumu birden evlendirdim 10 ay arayla
birinciyi evlendirdim kredi ile ev aldım ona dayadım döşedim oturttum 20 milyar borca girdim memurum
2 ay önce de diğerini evlendirdim düğüne 30 milyar harcadım oturduğum kendi evime de onu oturttum
kendim taşındım sobalı bi lojmana oturdum aman onlar kira vermesin diye
bu arada kızları onlar buldu aman kızım yok dedim sevdim bu gelinleri meğerse onlar bana diş biliyolarmış

büyük gelin öbürünün eşyasını güzel aldı diye bana kızıyomuş o küçüğü bana şunu bunu diyo sana diye doldurmuş küçük ona kanmış derken iki eviminde kapısını bana açmayan oğullarıma hasret bırakan iki gelinim oldu duydunuzmu varsa yoksa o anne babaları saygıyı onlar hakediyo sevgiyi de benimse adım kaynana oldu ve 4 bankaya kredi borçlarımla boğuşuyorum eşimle beraber allah vijdan versin kızlara başka birşey demem daha düğün yapalı 2,5 ay oldu ne zaman kötülük yaptım da bana düşman oldu küçük gelin hadi öbürü artniyetli çıktı yani her şey boş bütün gelinler hain kaynanalar değil oğlumun koynuna benmi girecem ki kıskanıyım bunu yapsaydım evlendirmez yapardım töbe töbe

:kedi:allah insanı helal süt emmişle karşılaştırsın inşallah. valla üzüldüm şimdi. benimki bana bir gelse iki gidicem ama nerdeeeee. kadın menfaat ve rahat etsindiye çocuklarını kullanıyor. genç ve dinç olmasına rağmen gelince poposunu kaldırmıyor. herşey ayağına gelsin hanım sultanın. evimde iğnesi, kulağımda küpesi yok bir düğün bile görmedim. ama eşimden yüz bulsa benim evimde paronluk yapacak bana.
birde seninkilere bak. kimi bulamaz kimide bilemez.:uhm:

keşke kayınvalide adayım internete girebilse de, buraya yazacak bişeyi olmadığını farketse...

Son düzenleme:
arkadaşlar enimde kaynanam var ama öz annem gibi bana yakın cok iyi anlayışlı arkadaş gibiyiz

ben kayınvalideyimmmmmmmmmmmmmm yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bilgisayar kullanıyorum
çok diyeceğim var amaaaaaaaaa
hani dinlicek kimse yok okuyacak

merhabalar bende 5,5 aylık evliyim çok şükür kayınvalidemle hiçbir sorunum yok.Kayınvalidem tutucu bir insandır.( Tutucu derken başı kapalı.)Eşimin evleneceği insanıda kapalı almak istiyordu.Eşimle bir birimizi sevdik kapı komşusuyuz.Kayınvalideme eşim benden bahsetti.Kayınvalidem tamam oğlum sen sevdinse tabiki evlendiririm yeterki siz mutlu olun dedi.Hiç bir zaman senin başın açık şöylesin böylesin dediğini duymadım.Nişanlandık dedimki kayınvalideme sen benim kayınvalidem değilsin kendi annem nasılsa sende benim için öylesin dedim.hiçbir zaman kayınvalidem diye tanıştırmadım çevremle eşimin annesi diye tanıştırdım ben çalışıyorum ramazanda hep bizi iftara davet etti sen çalışıyorsun aman yavrum yorulma burda yiyin gidin evinize dedi.Çok seviyorum eşimin annesini umarım oda beni seviyordur.

taksalarda sorun gezmesi kalsa anam.. söz yaptık nişan takamam dedi sözden sonra nişanlı olduk..sadece alyansla ince bi kolyem war.namıdeğer söz seti..başkada ne alıncakltan ne werilcekten söz ediliyor..kuruşları yok..

offf allahtan benı kayıvalıde suan ıyı ama suan . kayınvalıdmın 1 huyunu cok severım. nısan olunca yazlıga gıder ekım yada kasım ayına kadar gelmez :):):):):)

alçak gönüllü olursan,karşındaki kaynana veya kayınpeder farketmez seni kendi himayesi altına almaya çalışıp seni ezmeye çalışırsa ve bunu farkedersen mesafeyi koymak lazım eğer birde hem seni ezip hemde benimle sınırı olacak derse kayınpeder,oğlunu yani damadı kız tarafı öz oğlu gibi görüyorsa,kayınpeder tarafı sadece bunu dilinin ucunda diyorsa sen bizim kızımızsın, koyacaksın mesafeyi tam ortaya...
saygı olacak o da ailemizden aldığımız terbiye ve eşimizi sevdiğimiz için olmalı
ama diğer taraftan senin eğitimini kültürünü görmezden gelip,ezmeye bazı laflarıyla yermeye çalışıyorsa,saygı ve mesafe çizgisini bozmayacaksın:1closedeyes:

evt kayınvalideyim canım,,hem kızım hem oğlum tarafından,
banada öyle geliyor gelinler yazcak diye
bekliyelim görelimm

Zehranaz anne ben gelinim,kayınvalidemle anlaşamıyorum o kayınvalideyle ki ANNE deyip bağrıma bastım o bei basamadı benden öncekileride basamadığı gibi...neden biliyormusun ???ÇÜNKÜ ONUN KIZI YOK...Senin ise kızın var gelinin kalbini kırarsan hemen düşünüyosun benimde kızım var elin evinde diye (en azından benim annem hep bunu söyler 'benimde kızlarım var') ama o düşünmüyor ve eztikce eziyor....

evt kayınvalideyim canım,,hem kızım hem oğlum tarafından,
banada öyle geliyor gelinler yazcak diye
bekliyelim görelimm

Zehranaz anne ben gelinim,kayınvalidemle anlaşamıyorum o kayınvalideyle ki ANNE deyip bağrıma bastım o bei basamadı benden öncekileride basamadığı gibi...neden biliyormusun ???ÇÜNKÜ ONUN KIZI YOK...Senin ise kızın var gelinin kalbini kırarsan hemen düşünüyosun benimde kızım var elin evinde diye (en azından benim annem hep bunu söyler 'benimde kızlarım var') ama o düşünmüyor ve eztikce eziyor....

Hepinizin şikayet ettiği şeylerin hiç birini yapmadım valla
ne kıskandım odalarına daldım
bana bi yemek koysa önüme ne güzel olmuş diye iltifatlar ettim
yemedim içmedim 7 burma bilezik bir set, tek taş hepsini aldım
haaaaa ev aldım borcunu ödüyorum otutturdum onları
ve netice
oda benim hakkında aynı siz gelinler gibi düşünüyorum
ortalıkta laf ediyor duyuyorum
üzülüyorum
kahrımdan ölüyorum
ama bir şey yapamıyorum yapamam
zorla sevdiremem ya alıştım evine gitmiyorum artık
bu seferde sitemleri geliyor beni her keze kötü ilan ediyor gitmiyom diye
naparsın peki

yemin ediyorum aklima geldi biraz once boyle bi konu acmak eline saglik arkadasimm...
yazik ya bu kayinvalidelere gelinlerin hepsi mubarek sutten cikma ak kasik:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…