İYİ KAYINVALİDE:gelinine kötü gözle bakmayan, kızı gibi gören, oğlunun yanında gördüğünde gurur duyan, ne kadar yakıştıklarını düşünen.o severek yemek yediğinde kendi duyoyormuş gibi olan, o hastalancak diye titizlenen, onun evinde eksik varken, kendine bir bardak bile almayı çok gören, onu bunaltmamaya çalışan, özelini anlayan,sıkboğaz etmeyen,hizmet beklemeyen (hörmet hariç, çay ikramı,gibi),mümkünse ona bilmediklerinde yardım eden, zor hamur işleri gibi, yemek gibi.hazırlayıp götüren,özel günlerinde olsun, normal günlerde olsun hediyeyle onu mutlu eden.sürekli oğluna iyi nasihatler verip, geçimleri için oğlunun yanlışlarını görüp eleştiren, oğlunu uyaran.(geçimleri için) YOK SORUNLARI YOKSA , MUTLULUKLARI İÇİN ALLAHA DUACI OLAN.
BEN KAYINVALİDEYİM GÖREV BİLDİKLERİMİ YAZDIM VALLA
Daha önce başka bölümlerde de bahsettiğim gibi benim kayınvalidem beni istemedi. Kendi istediği biri vardı oğlu beni seçince ne istemeye geldi, ne düğüne ne de evleneli 3 sene oldu evime geldi. Bazılarınız ohhh ne güzel keşke bizimde öyle olsaydı diyebilir ama inanın bende çok büyük eksiklik hissediyorum. Eşimin tarafından görüştüğüm birtek Teyzesi var gerçi onada kayınvalidem ambargo koydu görüştürmüyor şu sıralar ama bende isterdim Kayınvalidemle tatlı sert atışayım annem gibi onunlada derterimi paylaşayım 3 yıl oldu ümidimi kesmedim kimbilir belki birgün barışırız :)))))
bana yazdığınız güzel sözlere teşekkürler arkadaşlar
MORGELİNLİK
senin sözüne benim görüşümü yazayım.
ben de çok aktif bir insanım.evimde bir an durmam.hep iş yaparım.hamurişleri.ev işleri falan.aşırı temiz , titiz değilim ama.evlatlarıma bir lokma yapıyım, değişik bir şeyler yesinler diye çırpınırım.gelinim içinde aynı düşünürüm.oda evladım.
onun evine gittiğimde de kişiliğimi değiştirmem gerekmiyor sanırım.aynı kendi evim gibi, canım kanım o benim diye düşünürüm.nerde ne işi varsa yaparım.ama onun gönlünü okşayan şeyleri.mesela ütüyü sevmez, hep ima eder yapamadım diye.özellikle ütüsünü yaparım.sonra balkon pek yapamıyor sanırım.yıkarım falan.bolca yemeklerini yaparım.(marketten döner, kıyma alır giderim)yaparım yani.
ama acaba odamı kızıyordur.neden yapıyor diye.bazende böyle yanlış anlamalar oluyor bak.
ben iyilik olsun diye yapıyorum.ondan da birebir konuşurken duydum aslında, ben yapamıyormuşum gibi geliyor demişti bana .sen yapınca öyle hissediyorum demişti.
yanlız asla yatak odasına girmem.karışmam.özel dolap içlerini falanda düzeltmem.dikkat ederim.
BENCE KARŞILIKLI İYİ NİYET OLMALI.İLLE DE KAYNANA YARDIMCI OLURKEN SEN BECERİKSİZ SİN Mİ DEMEK İSTER YAAA ARKADAŞLAR.
Belki bu konu söyle 10-20 sene sonra KK da tavan yapar....:teytey:
Ama suan icin bilgisayar cagini sökmüs kactane kayinvalide var acep diye sordum kendime.... CADIARZU
Daha önce başka bölümlerde de bahsettiğim gibi benim kayınvalidem beni istemedi. Kendi istediği biri vardı oğlu beni seçince ne istemeye geldi, ne düğüne ne de evleneli 3 sene oldu evime geldi. Bazılarınız ohhh ne güzel keşke bizimde öyle olsaydı diyebilir ama inanın bende çok büyük eksiklik hissediyorum. Eşimin tarafından görüştüğüm birtek Teyzesi var gerçi onada kayınvalidem ambargo koydu görüştürmüyor şu sıralar ama bende isterdim Kayınvalidemle tatlı sert atışayım annem gibi onunlada derterimi paylaşayım 3 yıl oldu ümidimi kesmedim kimbilir belki birgün barışırız :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?