agzini seveyim biycim kardesim:)))
herkes yerini bir bilse şimdi böyle bir topik olmazdı.
ben oğlumu mutlu eden onun kahrını çeken kıza minnet duyarım.
sevemesemde oğlum için iyi davranırım.
neden damatlarla kayın valideler iyi bilen varmı?
çünki,kız anneleri damat kıza iyi baksın baş kalkıncı etmesin diye hep aşağıdan alır şirin görünürler.ozamanda damat kaynanayı sever . oğlan anneleriyse geçmişteki gibi olacak sanır herşeyi. artık gelinlerin kapı arkasında beklediği günleri çok geride bıraktık kızınız kadar oğlunuzuda düşünün oğlanlar arada kalınca anneler üzülsün biraz.oğlunuzla eskisi kadar haşır neşir olmayın evlenince yoksa gelin haliyle gıcık olur size.lmaz:
benim kayınvalidem de iyi mi kötümü pek anlayamadım doğrusu biraz alıngan, biraz kırılgan,
çocuklarına her anne düşkündür ama bunun ki öyle de diil çok fazla onlara hayatta kıyamaz,
benim ailemden birinin bize yardımı
dokunsun o hiç göze görünmez ama kendi tarafından bi tahta kaşık alınsın( kendisi biz evlenirken bi
tahta kaşık almıştı da onu hala söyler abartmıyorum yani) defalarca söyler ve herkesler duyar, inatçıdır
dediğini öyle despotlukla yaptırmaz ısrarla tekrarlar ve artık lanet olsun der yaparsın...beynini yorar..
çok cimridir, 10 liralık bişi alsa onu da herkese söyler ben parasını vermek istiyorum dersen onu üzmüş
olursun çünkü o kötü niyetle bişi söylemez sadece heyecanından böyle abartıyodur bi de ağlamaya
başlar ki tamam sen o zaman en cani gelinsindir ama yine de iyidir işte bi de beni çok sever hep söyler
ama pek inandırıcı değildir..:))
bir yıl önce 2 oğlumu birden evlendirdim 10 ay arayla
birinciyi evlendirdim kredi ile ev aldım ona dayadım döşedim oturttum 20 milyar borca girdim memurum
2 ay önce de diğerini evlendirdim düğüne 30 milyar harcadım oturduğum kendi evime de onu oturttum
kendim taşındım sobalı bi lojmana oturdum aman onlar kira vermesin diye
bu arada kızları onlar buldu aman kızım yok dedim sevdim bu gelinleri meğerse onlar bana diş biliyolarmış
kocam tek erkek olmasa eltim misin acaba die şüphelenebilirdim senden :)
ben de anlamıyorum ii mi kötü mü... eşime bahsettigimde annesine kırıldıgım bi noktayı o şöle şöle demek istemiş ii niyetinden demiş yanlış anlamışsın dio ve ben bi anda aa kadının günahını aldım ne şeytanım diyorum...
ben evlenmeden önce kayannama annecim dicem derdim ama olmadı olmuyor ne yazık ki... o bana "gelinimm" diye seslendikçe kuru bi "anne"den başka bişey cıkmıyor agzımdan... bana anne-kız gibi olalım dedi samimi davrandım onla halleştim -cok da özel bi konuydu- bunu gitti kız kardeşine anlattı...
nişanlıyken samimi davrandım anneme yapacagım espriyi ona yaptım butun gun surat edip eşime beni şikayet etti telefon acıp özur diledigimde " boyle saygısızca bi lafı senden beklemzdim dedi."
düğün istemiyoruz dedik duygu somurusu ile düğün salonu tutup dugun yaptı salonun parasını bizim düğün paramızı alıp ödedi.
araba aldık o arabanın yarısı onunmuş cünkü düğünde takılan altınları alması gerekirken almamış bize yardımı olsun die lütfedip onlara el koymamış....
3 gunluk evliyiz yatak odamıza daldı ben surat ettim kocam bana kızdı... ama hala odamıza dalmaması gerektigini ogrenemedi gelip kocamın üstünü ortuyor su getiriyor gece bize... (bunu gorup de ayy sen de bu kadından sikayet mi edion dien kayınvalideler yoktur heralde...)
dogum yaptım o da geldi annem de... Annemi hizmetçisi gibi kullandı... Annemin yaptıgı herşeyi kıskandı laf etti bu yemek sole olmuş yağlı olmuş bilmem ne dedi durdu. dayanamadım bigün tek bir cümle soledim (anne yedigin yemekler dokunuyor deyip duruyorsun alınıyorum artık ya) kapııyı cekip cıktım kendini balkona atıp aglamaya başladı "ben onun iyiliğini düşünüyorum kaynanaların adı cıkmış" bilmem ne die...
Belki gercekten kotu bi niyetle yapmıyorlar bunları "hadi geline sunu yapayım diyeyim de morali bozulsun" demiyorlar ama keşke "şunu demeyeyim tutayım kenidmi de morali bozulmasın" deseler... Her bildiklerini her yerde her şekilde soylemek DOGRU ve İYİ İNSAN olmak deildir bence...
ayy tutamıyorum kendimi... ama karar verdim Allahın yardımıyla yaz tatiline, onu gorene kadar unutacagım bunları...
epeydir takip ediyorum hep kayınvalideler yerden yere vuruluyor,,,gelinler sanki sütten çıkmış ak kaşıkmı
gelininden ve gelin adayından illahlah diyen kayınvalideler yorumlarınızı bekliyorum ,gelin içinizi dökün rahatlayın ,meydanı boş bırakmayınn
ÇOĞU KAYINValideler o kadar eğitimsiz ki bilgisayar kullanamıyacak kadar cahil
onlar gelinlerle uğraşsın kendilerini geliştirmesinler buradada zaten kayınvalide yok hep yeni nesil ve çoğu gelinler canları sıkıldığında hep bizlerle uğraşsınlar alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?