ya bu zehra denen kadın nekadar fenaymış. gelinine acıdım valla. ki gelinin sana ne kadar kötü davranıyorsa hak ediyorsun bence... sen önce kayınvalideden önce insan olmayı öğren bence, kalbini temizlemeni tavsiye ederim çok basit bir bayansınız yazık çocuklarınıza sizin sayenizde hiç mutlu olamayacaklar. ne yapıyorsanız çocuklarınıza yapıyorsunuz. benim erkek kardeşimde evli, bende.. annnem hep derki damadıma iyi davranırım kızımı mutlu etsin, gelinime iyi davranırım oğlumu mutlu etsin annemden örnek alın.. Allah annemin gönlüne göre bir damat bir de gelin vermiş valla çok şükür.. ne ekerseniz onu biçersiniz.
bende gercekten iyi bi gelinim
zamanında k.validem hal ve hareketlerimi hakkında kocişe çok konuşmuş hissediyordum
sonra k.valideden ne laflar duydum yinede gık demedim
hayalindeki gelin değilmişimkafamçokkarıştı
yahu sende benim rüyalarımı süsleyen k.valide değildin ki ama napalım ben seni olduğun gibi
kabul ettim oda öyle yapmış olsaydı kendi rahat ederdi
halada oğlunu benden kıskanır hissederim bişeylere karışmak yönetmek ister çok ilgi çok fazla saygı bekler ben yokmuşum gibi davranır (bazen ama hep değil)
hiç kendimi bozmadım ama hiç hep alttan aldım cevap vermedim gelmem gitmem demedim
giderim elini öper hal hatır sorar hizmetimi yapar muhabbetimi eder(genel hatlarıyla)evime dönerim
kocişle gider kocişle dönerim özel günleri boş gecmem ararım giderim
hasta oldumu mutlaka ararım giderim arda bir telefon eder hal hatır sorarım
yemeğe cağırdım mı 5-6 çesit yemek yaparım
akrabalarına komşularına güleryüzlüyüm
asgari vazifelerimi yerine getiriyorum kısacası daha ne olsun ki yada olabilir
ha kıymetim var mı gözünde pek sanmam
ama olsun içimdeki vicdanın rahat olması önemli
ben hiçbir gelinin cadı olarak geldiğine inanmıyorum o kdr çok müdahale ediliyor ki ister istemez cadı oluyo insan. iyi de oluyo bence. şeker gibi kaynanalar da var öylelerine can kurban. onların gelinleride cadı olmuyo etki tepki meselesi.
burdayım canım ,noldu, gelinim bana hiç bir şey çektiremez ,cesaret edemez,,yolarım onu,, ben ona aslanlar gibi ,koca sahibi edeceğim ,fiziki açıdan haketmediği halde, birde bana çektircek öylemi aklını alırım onun aklını ,nerden geldiğini şaşırır ,
oğlum gibi koca nerden bulacaktıki ,
bu arada gelin kızım gibi olamaz ,damatta oğlum gibi ,boş sözler bunlar boş,,klava:
gelinler basmışta nolmuş topiği ,hepiniz toplansa bir gelin etmezsiniz ha hayyy
Nalansu süpersin yaa :))))
:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ben degilim canım süper olan asıl süper zehra teyze ...ay bi alem ya...:roflol:
Merhaba ben Zehra Teyze'nin geliniyim..
Zehra Teyzeniz haplarını almayı unutmuş bu yazdıklarının nedeni budur , doktorlar kendi haline bırakın dediler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?