Hadi bakalm sz sras Kaynvalidelerde..

Bir kayınvalide'ye hic yakısıyor mu böyle seyler sonrada gelinde suc ararlar.Oglunuzu ve gelininizi fiziki acılardan degerlendirmek baslı basına bir yanlıs zaten.İyi gecinmelerine dua etmelisiniz bence.

Siz kimi yoluyorsunuz.O sizi yolmasın sakın.Gelininiz eger sizi iyi tanımıssa zaten esini ve kendisini sizin gazabından korumak icin planlar yapıyorlardır bile.

Kendi kızınız gibi sevmeyin canım eminim ihtiyacı yoktur sadece onlara bulasmayın yeter.Böyle düsünen kayınvalideler niye evlendirirler cocuklarını bilmem.

ya bu zehra denen kadın nekadar fenaymış. gelinine acıdım valla. ki gelinin sana ne kadar kötü davranıyorsa hak ediyorsun bence... sen önce kayınvalideden önce insan olmayı öğren bence, kalbini temizlemeni tavsiye ederim çok basit bir bayansınız yazık çocuklarınıza sizin sayenizde hiç mutlu olamayacaklar. ne yapıyorsanız çocuklarınıza yapıyorsunuz. benim erkek kardeşimde evli, bende.. annnem hep derki damadıma iyi davranırım kızımı mutlu etsin, gelinime iyi davranırım oğlumu mutlu etsin annemden örnek alın.. Allah annemin gönlüne göre bir damat bir de gelin vermiş valla çok şükür.. ne ekerseniz onu biçersiniz.

Bir arkadas kayınpederim kayınvalide gibi herseye karıstıgından dolayı ona sinir oldugundan falan bahsetmis.Zehra hanım da sinir oldugunuz insanın ogluyla evlisiniz diyor.

Sizinde o sevmediginiz gelininizle oglunuz evli.Siz de bunun farkına varın bence.Ohh masallah siz herseyi isteyebilirsiniz gelinden, istediginizi söyleyebilirsiniz.Ama o agzını acamaz,size hic birsey diyemez herseyi kabul etmek zorunda.Cünkü oglunuzla evli.

Bunu istiyorsunuz degil mi? Kızınız var mı? Varsa eger gidin kızınızın kayınvalidesine akıl verin biraz. Yada onun kayınvalidesi böyle yapınca gerekirse sacını basını yol nede olsa o artık senin gelinin deyin.

Tabi sıkıyorsa.İs kendi kızına gelince hersey degisir.

Kesinlikle katılıyorum cok fesat bir insan.Semra kaynanayı aratmayacak düzeyde.kötükedihüso

İstediğiniz kadar kişisel gelişimle ilgilenin ya da ilgilenelim,
oğluma fiziki açıdan yakışmıyor, onun saçını başını yolarım,
benim oğlum elini masaya vurup geline söz geçiremiyor diyen,
bu kadar basit düşünebilen, hatta hiç düşünemeyen malesef,
bir kayınvalideye, birşey anlatamazsınız, anlatmaya da uğraşmaya gerek yok bence.
E sabredin, e saygılı olun, e onlar büyükler, e önce kendinizi değiştirin,
e aynaya bakın, e 2 gün sonra değerlendirin olayları gibi mantıksal çözümler,
böyle kişiler için değil.
Böyle cahilliğin dibine vurmuş insanlara ne yapsan boş.

Anaaaaam, nedir o yazı!
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın, bizleri iyilere eş etsin inşallah...

Sizi tebrik ederim:) Mutlaka ama mutlaka gün gelir takdir edilirsiniz. Belki içinden ya da çevresindekilere sizi takdir ediyordur, yüzünüze söylemek zor geliyordur:) Ama kocanızın gözünde an be an değeriniz katlanarak artar bence. Dünya bir yana siz bir yana olursunuz. Mutluluklar diliyorum:)

nereye yoluyosun sen kimi yoluyosun teyzeee sen aynaya bakıp yüzündeki kırışıklıkların hesabını da Allah'a sorabiliyor musun ki Allah'ın yarattığı kızcağını fiziki açıdan kusurlu bulabiliyorsun? Sen kimsin ki? Dua et oğlunun eli ayağı sağlam doğmuş yoksa ne yapacaktın? Geç bunları boş iş bunlar. Valla gençlerin bir dönem huzurunu kaçırabilirsin ama yarın öbür gün elin ayağın tutamayınca onların eline düşeceksin. O zaman da yolarım diyebilecek misin? dikkat et de seni yolmasınlar.

Oluyor canim hemde oyle bir oluyorki bu isler birazda gorgu yada yetistirilme tarzi vede kisilik diyorum ,icten fesatlik olmaya gorsun sen dunyayida onune sersen gene fesat gene fesat..
Benim anneanem melek gibidir etrafinda herkez ona tapar ,gencler hep ona danisr ,herkeze kosar ,tatli dilli ve cokda dusuncelidir ..
Aman kimse uzulmesin ,kirilmasin ,hatta allah elden ayakdan dusurmesin beni diye dua eder ki evlatlarima yuk olmayayim ,oglunu rahatsiz etmemek icin aramaz onlar ararsa konusur ,oglu evlendiginden beri 7 senedir 3 kere oda zorla cagirdiklarindan gitmisdir..
Evlerine gititgindede o yasinda mutfaga girer ,ev isine yardim eder..
Simdi bu kadin kotumu ?
Ama gelin hanim hep bir bahene bulur herzaman sikayetcidir ,nezaman ziyarete gelseler hep hastadir hanim efendi ,hep yorgun,ve kimsenin yanina cikmaz ,mutfaga girmez ,ya bir isin ucundanda ben tutayim demez ,o yasda kadin arkasinda doner durur..
Evine en son gittiklerindede oda torun bakmak icin cagrildilar..
Hanim efendi gene hasta odasinda yatiyor hep ,insanlarin onune bir corba koymuyor, bir gun nasil olduysa cay demlemis sehbanin uzerine altina birsey koymadan koymaya kalkmis, annanemde iyi niyetle (kizim sicakdir yazik sehbanin rengi gider altina birsey koy istersen demis ) hepsi bu ..
Onlar gittikden sonra bir ay bunun lafini yapti yok ben neyapacagimi bilmezmiyim ,yok ne karisiyor..
Daha bunun gibi seyler ayip vallaha, pes dedik hepimiz, bukadar da olmaz , hepimizi uzaklasdirdi kendinden biz sayip sevip saygi gosteriyoruz onun yaptigina bakin ...klava:

Son düzenleme:
Amaninnnn..
Burasi kaynar kazana donmus daha simdi okuyorum son yazilanlaribilmiyorumkismile
Bu ne boyle millet birbirine girmisalsanaalsanasmile
Herkez hincini burada aliyor sanirim...akannehir

Çok ayıp, hiç yakışmamış.

"bu arada gelin kızım gibi olamaz ,damatta oğlum gibi ,boş sözler bunlar boş"
gerçekten yakışmamış...
Kaldı ki annem her fırsatta söyler eşim için, oğlumdan hiçfarkı yok diye. bunu tavırlarıyla da belli eder.
ama kayınvalide demeyin bana.. annem ve eşim üzülecek olmasa işin ucunda, söyleyeceğim çok şey var ama,susuyorum...
Yine de sabrımı zorluyor yine bu ara. Hem de bu kadar uzaktayken birbirimize.
Neyse ki eşim de farkında da annesinin saçmalıklarını,dellenmiyorum (henüz)

zehranazz kullanıcısından alıntı
burdayım canım ,noldu, gelinim bana hiç bir şey çektiremez ,cesaret edemez,,yolarım onu,, ben ona aslanlar gibi ,koca sahibi edeceğim ,fiziki açıdan haketmediği halde, birde bana çektircek öylemi aklını alırım onun aklını ,nerden geldiğini şaşırır ,
oğlum gibi koca nerden bulacaktıki ,
bu arada gelin kızım gibi olamaz ,damatta oğlum gibi ,boş sözler bunlar boş

zehra teyzeeeeeeeeeeee huuuuuu unutma ( allah bilir ama ) sen birgün öldügünde o aslanlar gibi oğlun varya tamamen gelinine kalcak hemde bütünüylee..
sonra onlar senin gidemedigin gezemedigin yerlere gidecekler
senin giyemigin özendigin şeyleri oglun gelinine alacak sonra
belkide senden daha güzel evlerde oturacak gelinin vs.vs.. bu liste çok uzar ..
aklını başına topla oğlun seni unutur gider ama sen arkanda sana bir yasin okuyacak bir gelin bırak öldü diye hoptek oynıycak birini bırakma..
ne biçim laflar bunlar ya ne biçim bir katılık gelinin her ne kadar sana kabahat işlemiş olsada belki onunda suçu vardırki böyle konuşuyosun ama böyle düşünen bi kaynanatöre ne yapmışşa az bile...

gelinler basmışta nolmuş topiği ,hepiniz toplansa bir gelin etmezsiniz ha hayyy

ayyyy öldürcek beni bu zehra teyze...
yaw kayınvalidem yok ama keşke sen bana düşşeymişşin be ..:lepi::lepi:
ne güzel eglenirdik dimi zehra teyze..hihoyyyt
unutma teyzem sen oglunu istedigin kadar dolduruşa getir gece kimin koynunda yatıyor ondan haber ver
aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

Merhaba ben Zehra Teyze'nin geliniyim..
Zehra Teyzeniz haplarını almayı unutmuş bu yazdıklarının nedeni budur , doktorlar kendi haline bırakın dediler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…