allah razı olsun jasmincim ailenden sağolsunlar. evlat işte yürekleri dayanmıyor..
öle jazmincim bizler saygımı bozmuyoruz. umarım mükafatınıda alırız...
Aynen bende senin düşündüğün gibi düşünüyorum canım.Suratıma bakmasınlar yine de gidip cadı,cadaloz demem...Asla kötü söylemedim arkasından.Sadece haksızlık yaptıkları bize karşı...Bunun diğer tarafı da var...
Aynen iste canim bende oyle diyorum ya, benimkilerin hadi diyelim yapacak edecek maddi durumlari iyi degildi, ama simdiki gelinleri olcak kiz( benim kuzen) he he kuzen ya,
ona bi suru altin taki yapcaklar, ben takilar icin uzulmuyorum, bana yapmasalar da olur, yuzume karsi guzel konusup da arkadasn baska konusmak iste, ama ben sagimi korurum, gunahlari kendilerine tabi, ne yapcaklarsa yapsinlar, ben cekmicem gunahlarini tabi, aha kayinbabam vefat etti ne goturdu? hic bi sey :gitme: severdim kendisini, kokusu bile hala burnumda tuter :sinifsinif: ah ah, tabi sevmezse de kendi bilirler, mekani cennet olsun yine de :çok üzgünüm:
Saygi sevgi verelim elbet mukafat alcagiz
güneş55 kullanıcısından alıntı
hayatım ben çok iyi bir kayınvalideyim,,sevilip sevilmediğimi siz bilemessinizz,,oğullarımız tabiki bize el pençe olacaklarr,onları büyüten bu yaşlara getiren biz anneleriz ,peki sizi yaşınıza yakışıyormu bu sözler,,siz benim yaşımla uğraşmayın
sizden akıl alıcak değilim,annenizin düşüncesi,de beni ilgilendirmez ,örnek vermenize gerek yok,,hayat bu düşünceyi gerektirmiyorr: ayrıca
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hanımefendi sizin yaşınızdan banane ? uğraşmıyorumki siz alınganlık etmişsiniz, annmin düşüncesini uygulamak zorunda olduğunuzuda söylemedim o oğlunun mutlu olmasını istiyo ve mutsuz edeceksem uzak kalırım diyo , herkesçe farklıdır düşünceler !! siz mütevaziliğinizi ve kendinden eminliğinizle kendinizi belli ediyosunuz iyi bir kayınvalide olduğunuzu düşünerek ayrıca el pençe duruyoruz derken oğullarınızı değil gelinleri kastetmiştim ,onlarda gelinlerde saygılşı olmak zorunda, ama oğularınızın kahrını biz çekiyoruz bizi mutsuz etmeye kimsenin hakkı yok,bazıl kaynanalar sadece konuşur, boşta doluda sadee konuşur, bilmezlerki konuştuklarının cezasnı oğulları çeker.beni ilgilendirmiyo sizin kaynanalığınız , yapan vebali kendi çeker,zamanında gelin olmadınız galiba sırf gelinler kötüyse
demekki kötü bir gelindnizki kayınvalidenize hak veriyordunuzki şimdi gelinlerin kötülüğünden yana topic açmışsınız,
sizler bizim yanımıda olmanız gerekirken karşımızdasınız, görümcelerde haliyle annelerin yanında gelin ağaç kovuğundan çıkma ya herkes ateşini kussun.aslında kayınvalidelerden alacağımız çok şeyler var büyüklerimizsiniz çünkü.ama vermek yerine almayı tercih ediyorlar, oysaki hayat çok basit gelin içinde kayınvalide içinde
--------------------------------------------------------------------------------
yaş meselesini ortaya koyan sizsinizz ben yaşımla memnunum hiçte alınganlık etmiyorumm
ben 37 yıldır evliyim daha bu güne kadar kayınvalidemle hiç bir sorunum olmadı,,,bende kayınvaldeyim 2 gelinim var ,,,biri 6 yıllık diğeri 4 yıllık gelinlerim,,daha aramızda bir sorun ,olmadı ,olursada burda paylaşırım ,ben yeri gelir gelinlerle bir olup oğlumu çekiştiririm,,
ama bana karşı gelinlerim tarafından yanlış bir tavır görürsem ,hemen karşılığını alırlar,,,
yok öyle neymiş onlar genç cahil ,alttan almak gerek ,,biz büyüğüz sözleri bana hiç gelmezz
ayrıca topiği açan kişi ben değilim okurken daha dikatli okuyun ona göre konuşun
hanım efendi inanın kötü bi kayınvalide adayısınız eğer aha olmadıysanız.yazık işte bu davranışlarınızdan ötürü sevilmiyosunuz, biz cahilken bizmle beraber cahil oluyosunuz, oğullarınızın kahrını biz çekiyoruz, size el pençe dururken bize istediği gibi saldırabiliyor, bakın buradaki gelinlerin çoğu kendi hatasını görüyo zaten ama siz kaynanalar kabul bile edemiyosunuz yanlışlarınız, sizlerle uğraşmaktansa 5 adım geri kalmayı tercih ediyoruz biz gelinlerde, öyle sizler gibbi dilde çıkarmayız biz,( (yaşınıza hiç yakışmıyo bu davranışlar,)) annemde kayınvaide olacak kardeşiminde sevgilisi var ama şimdiden çekti kendini, benim 3-5 sene kadar oğlum var sonrasında o eşinin olacak diyo, tabiki bu doğru bi düşünce değil ama hayat bunu gerektiriyo sanırım[/QUO
yaş meselesini ortaya koyan sissiniz ,unuttuysanız tekrar okuyun yazdıklarınızı
ahhh teyzecim çok saolun bana akıl verdiniz, ama dediğimi anlamadığınızdan eminim sizin dediğiniz gibi olsun ama farkındaysınız gelin düşmanısınız :) maalesef. yaşınızla lgili lafım dalga geçip dil çıkarmak yakışmaz sizler bzim hatamızı kapatmalıydınız ki bizlerde kayınvalidelerimiz gibi olalaım ee ne demişler at sahibine göre kişner iyi kayınvalide teyze
[/valla bence genelde kaynanalarda gözüksede sorun böyle degil cevremden biliyorum gelinler kaynanayı
benimsemedigi için gelinlerden kanaklanıyor sorunlar COLOR]
senin gibi kayınvaldeye can kurban ablamm:1hug:a.s.
ne mutluki iyi bir kayınvalidem var sizi görünce 10 kat daha fazla sevdim canım kayınvalidem benim yaaa
Ben de kayınvalide oldum diyebilirim...Oğlum 15 gün önce nişanlandı...Benim şöyle bir felsefem var; kayınvalidemin bana yaptıklarını yapmayacağım, yapmadıklarını yapacağım'örnek vermek gerekirse, ben kayınvalidemden hiç bir hediye almadım, ben gelinime çok alacağım, kayınvalidem arkamdan konuştu, ben konuşmayıp bir şey varsa kendisine soracağım'...nişanlığını ayakkabısını, çantasını biz aldık...kuaför parasını kardeşi ve annesi de dahil olmak üzere ben ödedim...Elimden geldiğince nişan bohçası,söz bohçası hazırlayıp götürdüm...Sözde giyeceği elbiseyi ve ayakkabıyı da aldık (Benim var giyeceğim, almayın dediyse de)Sözde yaptırdığımız çukulata ve çiçekleri bizzat seçtim...konacakları vazo ve tabağı takım olarak almıştım ki kullanabilsin diye...Nişan bohçası için güzel bir valiz aldım...kalıcı olsun diye...daha bugün abiye bir bluz aldık birlikte...bayramda takmak üzere kol saati aldım...şimdilik böyle...kendisi de hakkediyor ama...daim olur inşallah...:Saruboceq:her şey karşılıklı tabii ki...benim görüşüm böyle...oğlumla mutlu olsunlar, onu sevsin yeter...kimse annesiyle babasıyla yaşlanmayacak...
Ben de kayınvalide oldum diyebilirim...Oğlum 15 gün önce nişanlandı...Benim şöyle bir felsefem var; kayınvalidemin bana yaptıklarını yapmayacağım, yapmadıklarını yapacağım'örnek vermek gerekirse, ben kayınvalidemden hiç bir hediye almadım, ben gelinime çok alacağım, kayınvalidem arkamdan konuştu, ben konuşmayıp bir şey varsa kendisine soracağım'...nişanlığını ayakkabısını, çantasını biz aldık...kuaför parasını kardeşi ve annesi de dahil olmak üzere ben ödedim...Elimden geldiğince nişan bohçası,söz bohçası hazırlayıp götürdüm...Sözde giyeceği elbiseyi ve ayakkabıyı da aldık (Benim var giyeceğim, almayın dediyse de)Sözde yaptırdığımız çukulata ve çiçekleri bizzat seçtim...konacakları vazo ve tabağı takım olarak almıştım ki kullanabilsin diye...Nişan bohçası için güzel bir valiz aldım...kalıcı olsun diye...daha bugün abiye bir bluz aldık birlikte...bayramda takmak üzere kol saati aldım...şimdilik böyle...kendisi de hakkediyor ama...daim olur inşallah...:Saruboceq:her şey karşılıklı tabii ki...benim görüşüm böyle...oğlumla mutlu olsunlar, onu sevsin yeter...kimse annesiyle babasıyla yaşlanmayacak...
allah razı olsun .....en güzel örnekleriden birisiniz...rabbim ağz tadınızı bozmasın rabbm utandırmasın devamı tamamı gelsin inş....rabbm mutlu mesut etsin.....en güzelide şu kelimeniz kimse gerçekten annesiyle babasıyla yaşlanmayacak ahh bunu bi anlayabilseler etrafımda çok kıskanç kayınvalideler var allahtan benm k.validem kıskanç değil:1no2::1no2:
Sağol canım...kıskanacak ne var ki...o benim oğlum her zaman da oğlum olacak...tabii ki bir eşe ihtiyacı var...Ben çocuklarımı nasıl emek verip te yetiştirdiysem,,,bu durum kız tarafı için de geçerli...kaydirigubbakcemile5
Sizi bu güzel düşüncelerinizden dolayı kutluyorum Sibel abla, inşallah gelininiz ve evlatlarınızda size her zaman layık olur. Allah mutluluğunuzu bozmasın...
bende 2 yıllık evliyim kaynvalidemle beraber yaşıyorum çok şükür bu güne kadar birbirimizi kıracak üzecek şeyler olmadı yeri gelir arkadş oluruz herzamanda mesafemi korurum sevgi saygı çerçevesinde!
3 günlük dünya iyilkten başka ne kalıyo elimize!
kyvalidemden çok memnunm allah ondan razı olsun ondan ...annemi kayınvalidemmi bzaen karıştırırm:))))inş oda beni seviyordur
bende 2 yıllık evliyim kaynvalidemle beraber yaşıyorum çok şükür bu güne kadar birbirimizi kıracak üzecek şeyler olmadı yeri gelir arkadş oluruz herzamanda mesafemi korurum sevgi saygı çerçevesinde!
3 günlük dünya iyilkten başka ne kalıyo elimize!
kyvalidemden çok memnunm allah ondan razı olsun ondan ...annemi kayınvalidemmi bzaen karıştırırm:))))inş oda beni seviyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?