Hadi bayanlar anlatın

pembe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
10
0
86
Ankara
arkadaşlar merhaba benim size bi sorum olcak.eşiniz nişanlınız sevgiliniz sizin için yemek yapıp güzel bi sofra hazırladı mı ? Eğer hazırladıysa nasıldı yani neler yapmıştı sizi şaşırttımı hayal kırıklığınamı uğrattı. Bunları öğrenmekı istiyorum.Çünkü hafta sonu erkek arkadaşım beni kendı yapıp hazırlıca bi yemeğe davet etti.

eşim yemek yapar güzel de yapar ama kafasına estiği ve ben de biraz gaz verdim mi yapar:jeyyar:

neden hayal kırıklığına uğrayayım ki ha yemeklerin lezzeti açısından hayal kırıklığına çok nadir de olsa uğramışımdırsırnaşık şey

ufak tefek birşeyler yapmışlığı vardır benim için
ama öyle normal bir yemeğini yemedim henüz
bir erkek için şimdilik başarılı benim için bakalım görcez

derdin var sandım mirmirmirmir
eşim her hafta bana yemek yapar güzel olsada olmasa da yerim :ecrin_bebek:

bekarken iftar sofrası hazırlamıştı bana.
menü sadeydi ama çok hoşuma gitmişti. :asigim:

tanışma yıldönümüzde bana kahvaltı hazırlamıştı çok güzel bi sabahtı döktürmüştü aşkım ahh ahh

esim ve ben ikimizde calistigimiz icin, kim eve erken gelirse o yemegi hazirliyor, yani sen ben kalmadi bizde ... cokacimcoook

Yok daha o şerefe eremedim 22 yıldır.:mymeka:
Adamcağız kıyafetlerini bile kaldırmaz birde soframı hazırlayacak :1no2: senağlama

bende bu hafta sonu görcem bakalım marifetlerini ne kadar becerikli olduğunu sizinle de paylaşırım bayanlar merak etmeyin:roflol:

hiç yapmadı ama cok yardımcıdır mutfakta geti götür işleri :)

kaydirigubbakcemile5hazırlamaz ama her sofra hazırlayışımda bana yardım eder

5 senedir evliyiz hiç hazırlamadı valla
yaptıklarıma bahane bulmadan yesin,yemek memek istemem ondan:mymeka:

çok kez hazırladı sağolsun
anlatıcak fazla bişey yok
hayal kırıklığına niye uğrayımmkı hazır süslenmiş püslenmiş romantik bir masa ve yemekler bulmuşum birde şikayetmi etseydim

kahvaltıda yemek de çok hazırlamıştır.cokacimcoook
sürprizler çok yapar.
güzel de hazırlar ama gel gör mutfağın halinikafamçokkarıştı
arkasından 1 saat mutfak toplarım.:jeyyar:

Evet benim eşim özel günlerde sürekli yapar. Çok değişik yemekler bilir, tatlılar bilir. Canı istediği zaman bi döktürür, ben bile yapamam yani onun yaptığını...

eşim yemek yapmak ve yemek üzere yaratılmış sanki...

özellikle,evde olduğu zamanlar mutfaktayken yüzündeki ifade mutluluk dolu.....

bu sene yaz şenliklerinde gözleme standı alıcam,sanırım ona verilebilecek en güzel hediye bu olsa gerek.....

benim eşimde yapar ikimizde çalışıyoruz akşam eve gidince iş bölümü olur o yemek yapıyorsa ben salatayı yapar masayı hazırlarım yada tam tersi olur cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…