Emily kasıklarnda çok ciddi bir ağrı hissetti,dizlerini karnına çekti kendi kendini teselli etmeye başladı
-geçecek emily ,hepsi geçecek sakin ol.Alex seni aramaya başlamıştır bile.biraz daha sık dişini
Emily bunları düşünürken kapının kilidinin sesi ile irkildi.emily nin sağ gözü aldığı darbelerden kapanmıştı.sol gözü ise odanın karanlığına o kadar alışmıştı ki ışığı algıladığı anda sizliyordu.zar zor kapıya doğru baktı gelen kişinin uzun saçları vardı,anlaşılan loreno gelmişti.peki bj kez ne olacaktı.emily korkuyor ama bunu ona belli etmiyordu.loreno içeri girdi ve
-demek kendine geldin.seninle birazdan küçük bir oyun oynayagz.ben sana leo nün yerini soracagm ve sen yine soylemeyeceksin.bende her cevap alamadigmda sağ elinde ki o bakımlı tırnaklarndan birini çekeceğim
Dedi.
-emily hiç birşey bilmiyorum lanet olası, üstelik çok yakın bir zamanda buradan kurtulacagm
Loreno
-Alex in seni kurtaracağını sanıyorsun ama yaniliyorsun, bizi bulması mümkün değil.ben aptal bi kadın değilim tatlım.evet bu kadar muhabbet yeter
Dedi ve Emily nin sağ elini sıkıca kavradı.elinde bir kerpeten vardı.ancak emily bunu yapabileceğini dusunmuyordu.loreno leo nerede dye sordu,emily ona baktı ve gulumsedi
Loreno elinde ki kerpeten ile emily nin sağ baş tırnağını çekti.emily bunu beklemiyordu acı içinde bağırdı.ağlamamak için dudaklarını ısırdı ancak faydası yoktu gözlerinden yaşlar bosaldikca loreno leo yu soruyor her cevap alamadiginda bir tırnağını çekiyordu.emily inanılmaz acılar çekiyordu.eli kan revan içinde kalmıştı.loreno emily nin 4 tırnağını çektikten sonra telefonu eline aldı ve Alex i aradı.
Alex telefonu hemen acti,arayan numarayı tanımıyor loreno ya ait olduğunu tahmin ediyordu.
-aşağılık emily nerde?
+ooo sakin ol tatlım.bu kadar ofkelenmene gerek yok.emily ile ben çok güzel zaman geçiriyorz,öyle dgl mi emily
Alex emily nin hickiriklarini duyuyordu
-ne yaptın ona
Diye sordu.loreno
+sakin ol Alex sadece manikur yapıyordum.sanırım tırnaklarını biraz fazla kisalttim.acıya fazla dayanıksız
Alex bu gorusme sırasında loreno nun telefonundan gelen sinyallerden yerini bulmaya çalışıyordu.bankada ki hesabından yüksek meblada para cekmis ti ve ilk işi sinyal tespiti yapan bu düzeneği almak olmuştu.ancak konuşmayı uzun tutması gerekiyordu .
-bak loreno birak onu,başını belaya sokacaksn.
+demek beni düşünüyorsun
-elbette seni düşünüyorum lanet olası,sen benm çocuğumun annesisin,o ise basit bir kadın
Loreno
-Alex benm aptal bir kadın olmadigimi unutuyorsun.beni bu şekilde kandıramazsın.ya leo yu alır yeniden bana ait olmayı sonsuza dek kabul edersin yada emily e veda edersn.....