Hadi bir hikayemiz olsun :)

Lorena çok sinirliydi ve yanındaki adamlara o adamı susturmalarını gerekiyorsa ortadan kaldırmalarını söyledi aksi halde adam eğer konuşursa Lorena nın yaptığı pis işler deşifre olcak ve başı belaya girecekti.lorena uzun süredir sevgilisnin paralarıyla zengin ve tehlikeli ortamlarda takılmış bütün pis işlerde boy göstermeye başlamıştı .Çevresinde ona iş teklifi yapan ve zampara olan o kadar adam vardı ki lorena nın yükselişinde en çokta bu adamların (hıyarların)gücü ve zenginliğinin etkisi vardı .Lorena Alex e o kadar öfkeliydi ki yıllarca Alex e oğlu leo ya dönmenin hayalini kurarken karşısında Emily i görmesi ve sinirinden oğlunu bile soramamasından dolayı kendine daha çok sinirliydi.

Lorena bir hışımla Bradley diye bağırdı neredesin aşağılık adam diye söyleniyordu .Bradley hemen koşarak geldi kızın kaldığı odanın anahtarı ver dedi aldı ve hızla odaya doğru koştu. Bradley Lorena nın güvendiği adamlarından biriydi, bir dediğini iki etmezdi ve Lorena ya deli gibi aşıktı içten içe ona olan aşkı ve bağlılığı artıyordu...

Kapının kilidi açılmaya başalyınca Lorena biraz daha artan tedirginlikle kapıdan kimin gireceğini merak ediyordu Lorena içerye girmesiyle Emily nın sçına yapışmış ve oğlu leo nun nerede olduğunu soruyordu .''Leo nerede dedim sana sürtük diye tekmelemeye başladı emily acı içinde bağırıyordu Emily asla yerini söyleyemezdi Lorena nın ne kadar tehlikeli olduğunu biliyordu hem söylerse Alex çok üzülür hatta kızabilirdi .Lorena laf alamayacağını anlayınca dışarı çıkıp kapıyı kilitlrdi ve Bradley e anahtarı verdi ve ne yapacağını biliyorsun dedi ve arabasına binip çiftlikten uzaklaşmaya başladı...

Bradley oda ya girip Emily i dövmeye başladı ilk başlarda çığlık atan emily artık ses çıkaramayacak kadar halsizdi yüzü kan içinde idi ve kafasına vücüdunun heryerine vurulsa da konuşmamaya kararlıydı .karnına vuruldukça sarsılıyor ve sessizce bu işkenceden kurtulmak için tanrısya dua ederek ağlıyordu.Emily acıdan bayılınca Bradley odadan çıkıp gitmişti.uzun süre baygın yatan emily uyanıp ayaga kalkmaya çalıştı karnı ve kasıkları çok sancı yapıyordu başaramayınca süründü biraz ve pantolundan sızan kanı gördü ve ağlamaya başladı. Emily eşinin onu aldattığı günün bir gün öncesinde eşine gününün geçtiğini söylemiştı.Ertesi gün beraber gidecekler hamile olup olmadığını öğreneceklerdi

Emily kasıklarnda çok ciddi bir ağrı hissetti,dizlerini karnına çekti kendi kendini teselli etmeye başladı
-geçecek emily ,hepsi geçecek sakin ol.Alex seni aramaya başlamıştır bile.biraz daha sık dişini
Emily bunları düşünürken kapının kilidinin sesi ile irkildi.emily nin sağ gözü aldığı darbelerden kapanmıştı.sol gözü ise odanın karanlığına o kadar alışmıştı ki ışığı algıladığı anda sizliyordu.zar zor kapıya doğru baktı gelen kişinin uzun saçları vardı,anlaşılan loreno gelmişti.peki bj kez ne olacaktı.emily korkuyor ama bunu ona belli etmiyordu.loreno içeri girdi ve
-demek kendine geldin.seninle birazdan küçük bir oyun oynayagz.ben sana leo nün yerini soracagm ve sen yine soylemeyeceksin.bende her cevap alamadigmda sağ elinde ki o bakımlı tırnaklarndan birini çekeceğim
Dedi.
-emily hiç birşey bilmiyorum lanet olası, üstelik çok yakın bir zamanda buradan kurtulacagm
Loreno
-Alex in seni kurtaracağını sanıyorsun ama yaniliyorsun, bizi bulması mümkün değil.ben aptal bi kadın değilim tatlım.evet bu kadar muhabbet yeter
Dedi ve Emily nin sağ elini sıkıca kavradı.elinde bir kerpeten vardı.ancak emily bunu yapabileceğini dusunmuyordu.loreno leo nerede dye sordu,emily ona baktı ve gulumsedi
Loreno elinde ki kerpeten ile emily nin sağ baş tırnağını çekti.emily bunu beklemiyordu acı içinde bağırdı.ağlamamak için dudaklarını ısırdı ancak faydası yoktu gözlerinden yaşlar bosaldikca loreno leo yu soruyor her cevap alamadiginda bir tırnağını çekiyordu.emily inanılmaz acılar çekiyordu.eli kan revan içinde kalmıştı.loreno emily nin 4 tırnağını çektikten sonra telefonu eline aldı ve Alex i aradı.
Alex telefonu hemen acti,arayan numarayı tanımıyor loreno ya ait olduğunu tahmin ediyordu.
-aşağılık emily nerde?
+ooo sakin ol tatlım.bu kadar ofkelenmene gerek yok.emily ile ben çok güzel zaman geçiriyorz,öyle dgl mi emily
Alex emily nin hickiriklarini duyuyordu
-ne yaptın ona
Diye sordu.loreno
+sakin ol Alex sadece manikur yapıyordum.sanırım tırnaklarını biraz fazla kisalttim.acıya fazla dayanıksız
Alex bu gorusme sırasında loreno nun telefonundan gelen sinyallerden yerini bulmaya çalışıyordu.bankada ki hesabından yüksek meblada para cekmis ti ve ilk işi sinyal tespiti yapan bu düzeneği almak olmuştu.ancak konuşmayı uzun tutması gerekiyordu .
-bak loreno birak onu,başını belaya sokacaksn.
+demek beni düşünüyorsun
-elbette seni düşünüyorum lanet olası,sen benm çocuğumun annesisin,o ise basit bir kadın
Loreno
-Alex benm aptal bir kadın olmadigimi unutuyorsun.beni bu şekilde kandıramazsın.ya leo yu alır yeniden bana ait olmayı sonsuza dek kabul edersin yada emily e veda edersn.....

Bugün kimyasal gebelik gecirdigimi öğrendim bütün sinirimi emily den ckardm yazık emily e

Alex onu telefonda biraz daha oyalamasi gerektiğinin farkındaydı.loreno ya sana leo nün yerini söyleyeceğim dedi.loreno bu tuzağa dusmustu.
-dinliyorum
Dedi
Alex lorenoya 3 dakika boyunca alakasız bir adresi anlattı.leo nün o adreste arkadaşının yanında kaldığını arkadaşının ona okçuluk eğitimi verdiğini ve bunun gbi gerçek olmayan birçok şey anlattı.loreno
-bu adrese elbette gitmeyecegim,leo yu alıp sen bana geleceksin.
Dedi
Alex istediğini elde etmişti artık telefon sinyalinden loreno nün yerini tespit etmişti.loreno telefonu Alex in yüzüne kapattı.emily ağlamaktan halsiz dusmustu.emily nin çok güzel saçları vardı.loreno emily i içten içe kıskanıyor onu çok güzel buluyordu. O Alex i onun elinden alan kadındı ona gore.disari da ki adamına seslendi.
-bana hemen bi makas bul getir
Dedi
Adam hemen gitti ve yaklaşık 10 dk sonra elinde bir makasla loreno nün yanındaydı.makası uzattı.loreno makası eline aldı.emily e yaklaştı.emily nin saçlarını sıkıca avucladi ve avucundan taşan uzunluğu makas ile kesti.emily artık lorenoya direnmiyordu bile.üstelik acliktan ve gordugu işkencelerden baygnlik geçiriyordu ara ara.loreno adamı emily ile başbaşa bırakıp giderken adama
-ne yapacağını biliyorsun
Dedi
Emily konuşulanları duyuyor ancak hiç bir tepki veremiyordu.adam emily e yaklaştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…