Hadi bir hikayemiz olsun :)

aynen biter yeni hikayeler gelir. valla merekla hem ne sallayacağımı hemde sizin neler yazacağınızı merak eder oldum rüyalarıma giriyor

aynen biter yeni hikayeler gelir. valla merekla hem ne sallayacağımı hemde sizin neler yazacağınızı merak eder oldum rüyalarıma giriyor
Ben dün yazacaktm ama stresliydm malum yazamadm uyuyakalmsm kızımı uyuturken.o zmn ben hikayeyi mutlu sona hazirlayaym.?

lorena pis işler yapıyor bağımlı yada erkek kardeşlere paralı günübirlik göndermediğine dua et Naz-ik annesi
Ben tecavüz sahnesi yazdım bu gün ama ne olduysa silindi net paketim de bitince giremedim öyle uzun uzun da yazmıştım
Ama tabi tecavüz sadece adamın fikri olacak lorena engel olacaktı Hayin net tam bitecek zamanı buldu

Adam emily e doğru yaklaştıkça emily ayak seslerini duyup urperiyor,ancak gözlerini dahi acamiyordu.emily pantolonunda bi el hissetti başına gelecekleri tahmin edebiliyor ancak engel olamıyordu.pantolonu tam belinden aşağı çekilmeye başlamıştı ki bir anda bir silah sesi duyuldu.adam kafasını kaldirdi tam ayağa kalkacaktı ki kapı kırıldı ve içeri Alex girdi.
-dokunma ona pislik herif
Dedi ve adama bir el ateş etti.genç adam kafasına aldığı yara sonucu emily nin yanına düştü.Alex hemen emily nin yanına eğildi
-bitti bebeğim bitti.gidiyoruz buradan
Emily i kucağına aldığı gibi hızlı adımlarla çıktı evden.Emily zar zor gözünü araladi yerde lorenonun cansz bedenini gordu.gözleri açık ve Emily e dönüktü.kapıda duyulan silah sesi şimdi anlaşılıyordu.Alex önce loreno yu ortadan kaldirmisti.Alex emily i yeni aldığı son mdel arabaya bindirdi ve kulubeye getirdi.emily i salonda ki koltuğa uzamdirdi.içeriden ilm yardım malzemelerini alıp emily nin yaralarını pansuman etmeye başladı.emily zorlanarak ve ksik bir sesle "artk güzel değilim" dedi.emily hem çok fazla işkenceye maruz kalmış,yüzü gözü sismisti,hemde o çok sevdiği saçları biçimsiz bir şekilde kesilmsti.Alex emily i kanlar içinde olan dudağından öperek ona
-sacmalama hala çok guzelsin,daha da güzeli hala benimlesin.dedi
Emily gulumsedi.
Emily nin kendini toparlaması çok uzun sürmedi.saçlarının eski uzunluğuna kavuşması ise tam 3 yıl aldı.3 yıl sonra bir sabah neşe içinde uyandılar.o gün leo yu alacakları için sevinç içindeydiler.leo bu sure zarfında gelip gitmişti elbet.üstelik emily ile çok iyi anlaşıyorlardı.şimdi leonun eğitimi tamamlanmış ve babasının yanına temelli dönüş yapıyordu.tren garında leoyu heyecanla beklediler.tren geldi ve orta kapıdan leo indi babasını ve Emily i gordu onlara koşarak sarıldı.leo
-çok acim.umarım emily yne o güzel yemeklerinden yapmıştır
Dedi
Alex
-elbette yine harika yemekler var ancak öncesinde başka bir yere uğrayacağı
+nereye?
-kardeşinin cinsiyetini öğrenmeye oğlum
Emily cekimserdi leo nün ne tepki vereceğini bilmiyordu.leo emily e döndü
-ben ben şimdi abi mi oluyorum?tanrım bu harika birşey
Dedi
Emily leo ya sımsıkı sarıldı.kardesn senin gbi bir abiye sahip olduğu için çok şanslı
Dedi.
Emily ve Alex in bir kizlari olacaktı.emily kadar güzel Alex kadar cesur.belki sonrasında bir çocukları daha olacaktı.kim bilir :).........

Samanta çok güzel bir kadındı.altın rengi saçları beline kadar uzanıyor gozlerinin mavisi gökyüzünü kiskandiriyordu.Marc ile evleneli 3 sene oluyordu.smanta aşk evliliği yapmamıştı Marc ile.üstelik smanta ile Marc in kardeşi diago nun dolu dizgin bir aşk hikayeleri vardı.samanta Marc ile diago ya duyduğu bir anlık öfke sebebiyle evlenmis,diago bunun üzerine şehri terk etmişti.Marc ise samanta ve kardesinin askndan bi haberdi.15 eylül sabahı bir mektup la girdi odaya Marc..
-samanta samanta diago dönüyor.harika değil mi :)
Samanta cevap vermedi.yıllardır Marc ile her sevistiginde diagoyu hayal ediyor onu hala deli gbi seviyordu.ancak Marc tan artık bosanamzdi çünkü samantanin babasının Marc ile iş ortaklıkları vardı.

Amanın ağlicim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…