- 25 Kasım 2014
- 2.881
- 2.227
- 448
- 33
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Nsl istiyorsan öyle ilerlet bnde devam edeym.bu hikaye erken bitse de farketmez yeni bi hikaye baslatrzbelki gidemez yakışıklı alex gelirrr
Ben dün yazacaktm ama stresliydm malum yazamadm uyuyakalmsm kızımı uyuturken.o zmn ben hikayeyi mutlu sona hazirlayaym.?aynen biter yeni hikayeler gelir. valla merekla hem ne sallayacağımı hemde sizin neler yazacağınızı merak eder oldum rüyalarıma giriyor
Alex onu telefonda biraz daha oyalamasi gerektiğinin farkındaydı.loreno ya sana leo nün yerini söyleyeceğim dedi.loreno bu tuzağa dusmustu.
-dinliyorum
Dedi
Alex lorenoya 3 dakika boyunca alakasız bir adresi anlattı.leo nün o adreste arkadaşının yanında kaldığını arkadaşının ona okçuluk eğitimi verdiğini ve bunun gbi gerçek olmayan birçok şey anlattı.loreno
-bu adrese elbette gitmeyecegim,leo yu alıp sen bana geleceksin.
Dedi
Alex istediğini elde etmişti artık telefon sinyalinden loreno nün yerini tespit etmişti.loreno telefonu Alex in yüzüne kapattı.emily ağlamaktan halsiz dusmustu.emily nin çok güzel saçları vardı.loreno emily i içten içe kıskanıyor onu çok güzel buluyordu. O Alex i onun elinden alan kadındı ona gore.disari da ki adamına seslendi.
-bana hemen bi makas bul getir
Dedi
Adam hemen gitti ve yaklaşık 10 dk sonra elinde bir makasla loreno nün yanındaydı.makası uzattı.loreno makası eline aldı.emily e yaklaştı.emily nin saçlarını sıkıca avucladi ve avucundan taşan uzunluğu makas ile kesti.emily artık lorenoya direnmiyordu bile.üstelik acliktan ve gordugu işkencelerden baygnlik geçiriyordu ara ara.loreno adamı emily ile başbaşa bırakıp giderken adama
-ne yapacağını biliyorsun
Dedi
Emily konuşulanları duyuyor ancak hiç bir tepki veremiyordu.adam emily e yaklaştı...
Ben tecavüz sahnesi yazdım bu gün ama ne olduysa silindi net paketim de bitince giremedim öyle uzun uzun da yazmıştımlorena pis işler yapıyor bağımlı yada erkek kardeşlere paralı günübirlik göndermediğine dua et Naz-ik annesi
Geçmiş olsun bu arada senin adına üzüldüm allah gönlüne göre verir inşallahBugün kimyasal gebelik gecirdigimi öğrendim bütün sinirimi emily den ckardm yazık emily e
Amanın ağlicim şimdiAdam emily e doğru yaklaştıkça emily ayak seslerini duyup urperiyor,ancak gözlerini dahi acamiyordu.emily pantolonunda bi el hissetti başına gelecekleri tahmin edebiliyor ancak engel olamıyordu.pantolonu tam belinden aşağı çekilmeye başlamıştı ki bir anda bir silah sesi duyuldu.adam kafasını kaldirdi tam ayağa kalkacaktı ki kapı kırıldı ve içeri Alex girdi.
-dokunma ona pislik herif
Dedi ve adama bir el ateş etti.genç adam kafasına aldığı yara sonucu emily nin yanına düştü.Alex hemen emily nin yanına eğildi
-bitti bebeğim bitti.gidiyoruz buradan
Emily i kucağına aldığı gibi hızlı adımlarla çıktı evden.Emily zar zor gözünü araladi yerde lorenonun cansz bedenini gordu.gözleri açık ve Emily e dönüktü.kapıda duyulan silah sesi şimdi anlaşılıyordu.Alex önce loreno yu ortadan kaldirmisti.Alex emily i yeni aldığı son mdel arabaya bindirdi ve kulubeye getirdi.emily i salonda ki koltuğa uzamdirdi.içeriden ilm yardım malzemelerini alıp emily nin yaralarını pansuman etmeye başladı.emily zorlanarak ve ksik bir sesle "artk güzel değilim" dedi.emily hem çok fazla işkenceye maruz kalmış,yüzü gözü sismisti,hemde o çok sevdiği saçları biçimsiz bir şekilde kesilmsti.Alex emily i kanlar içinde olan dudağından öperek ona
-sacmalama hala çok guzelsin,daha da güzeli hala benimlesin.dedi
Emily gulumsedi.
Emily nin kendini toparlaması çok uzun sürmedi.saçlarının eski uzunluğuna kavuşması ise tam 3 yıl aldı.3 yıl sonra bir sabah neşe içinde uyandılar.o gün leo yu alacakları için sevinç içindeydiler.leo bu sure zarfında gelip gitmişti elbet.üstelik emily ile çok iyi anlaşıyorlardı.şimdi leonun eğitimi tamamlanmış ve babasının yanına temelli dönüş yapıyordu.tren garında leoyu heyecanla beklediler.tren geldi ve orta kapıdan leo indi babasını ve Emily i gordu onlara koşarak sarıldı.leo
-çok acim.umarım emily yne o güzel yemeklerinden yapmıştır
Dedi
Alex
-elbette yine harika yemekler var ancak öncesinde başka bir yere uğrayacağı
+nereye?
-kardeşinin cinsiyetini öğrenmeye oğlum
Emily cekimserdi leo nün ne tepki vereceğini bilmiyordu.leo emily e döndü
-ben ben şimdi abi mi oluyorum?tanrım bu harika birşey
Dedi
Emily leo ya sımsıkı sarıldı.kardesn senin gbi bir abiye sahip olduğu için çok şanslı
Dedi.
Emily ve Alex in bir kizlari olacaktı.emily kadar güzel Alex kadar cesur.belki sonrasında bir çocukları daha olacaktı.kim bilir :).........
Ağlama kız ne cektrdik emily e :) bu arada sağol kuzum nasip dglms demek.Amanın ağlicim şimdi
bence iyi bir giriş sonumuz hayır olaaFarklı bi hikaye isteyen olursa girişi degisebiliriz :)
Giriş değil devamı önemli merakla bekliyorum valla :))Farklı bi hikaye isteyen olursa girişi degisebiliriz :)
Bunun sonu hayır olmaz demedi demebence iyi bir giriş sonumuz hayır olaa
Yok öyle beklemek destek ol bize sen ksrstr ben toparliyim dycem ama hikaye baştan karisik.Giriş değil devamı önemli merakla bekliyorum valla :))
He ya en son sen fena çektirdinAğlama kız ne cektrdik emily e :) bu arada sağol kuzum nasip dglms demek.
Değil mi ya karışık ama aşkı memnu kokusu da almıyo değilim ne etrikalar döner valla uuuBunun sonu hayır olmaz demedi deme
Yok öyle beklemek destek ol bize sen ksrstr ben toparliyim dycem ama hikaye baştan karisik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?