- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
tövbe de kız sen hamilesin bütün testler yanılmazCanimmmm benden bugün bisey ckmaz kuzum valla biliyorsun yarın kan vercem kafam ona takik.yarın bomba gibi donerim ama.olumlu sonuçlanırsa hikayeyi gererim olumsuz sonuçlanırsa da ucururum buraları
Gebelik testi galiba, herşey gönlünce olsun inşallahCanimmmm benden bugün bisey ckmaz kuzum valla biliyorsun yarın kan vercem kafam ona takik.yarın bomba gibi donerim ama.olumlu sonuçlanırsa hikayeyi gererim olumsuz sonuçlanırsa da ucururum buraları
Evet bitanem sen bu arada yokuşa sürmeye devam et güzel oluyor böyleGebelik testi galiba, herşey gönlünce olsun inşallah
Canım sen aşk istiyorsun yetişebildiğim kadarıyla araya nifak sokuyorum ki heyecanlı olsunEvet bitanem sen bu arada yokuşa sürmeye devam et güzel oluyor böyle
Abbooww ne diyon hemen de boşadın kız milleti cinayet sebebiEmily yaklaşık 1 saat boyunca ormanda yürüdü ve onunla konusacaklarini dusundu.ve artık eve varmıştı emily çıkarken yanına anahtarını almamıştı.arka bahçeye açılan kapıdan eve girdi.yukarı kata yatak odasına ilerledi.yatak odasının kapısı aralikti .kapıdan kafasını uzattı.fakat o da ne?mark in yanında bir kadın....
SkandallllllllAbbooww ne diyon hemen de boşadın kız milleti cinayet sebebiBirde ne hikmetse Alex ile makus kaderleri aynı
Skandallllllllhayır su mark i da ckaralmda bi an evvel hikayeye Alex in belalı karısını sokalm hikaye heyecan bulsun az
Valla ben ancak kızımı uyuyunca gece yazabiliyoym boş kafayla.gece kmse devam etmemiş olursa getiririm devamını :)Ee emliy ne etcek şimcik merakla bekliyorum valla devam edecekmisin
Ikimizden başkası da devam ettirmiyor sankiValla ben ancak kızımı uyuyunca gece yazabiliyoym boş kafayla.gece kmse devam etmemiş olursa getiririm devamını :)
yooo ben de yazıyorum arada.ama sizler gibi, genç olmadığım için,konuyu aşna fişnaya getiremiyorum.hemen gerilime bağlıyorum.
Anboooowww çok utandım aşırı seksli sükslü olmuşodanın kapısına geldiğinde,tekrar durakladı.şimdi ne yapmalıydı?aralık duran kapıdan,tekrar içeriye baktı.mark ve kadın,sevişmenin en heyecanlı yerindeydiler.nefes alıp,verişleri daha da hızlanmış,iniltileri,odayı çınlatıyordu.
emily,şimdi kadının sırtını görebiliyordu.oldukça düzgün fiziği olan,genç bir kadına benziyordu.uzun düzgün bacakları,küçük bir poposu vardı.kızıl kahve saçları,mark'ın yüzünü kapatmıştı.ama Mark'ın bu işten,büyük zevk aldığı,çıkardığı seslerden belli oluyordu.içini tarifsiz bir kıskançlık kaplamıştı.mark'la ilişkilerinde,hiç böyle şeyler yaşamıyorlar,arada sırada,ilişkiye girdiklerinde,mark bu işi görev gibi yapıp,işi bitince,sırtını dönüp uyuyordu.
aniden alex'le kendisini,bu pozisyonda hayal etti.sonra da bu haylinden utanarak,hemen kafasından atmaya çalıştı.neler geçiyordu,kafasından böyle?ne zaman bu kadar utanmaz bir kadın olmuştu?
yooo ben de yazıyorum arada.ama sizler gibi, genç olmadığım için,konuyu aşna fişnaya getiremiyorum.hemen gerilime bağlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?