Hadi bir hikayemiz olsun :)

Emily biraz dinlenmek ve kafasını toparlamak için Alex ten musade isteyip odasına çekildi.odasına giderken
-yarın mark ile konuşmak için eve donecegim.
Dedi
Mark emily nin yüreğinde yara açan bahsettiği o adamdı.Alex bunu duyunca rahatsız olmuştu .ya Emily i geri dönmeye ikna ederse Alex henüz yeşeren duygularına kılıt vurmak zorunda kalacak ve bir kez daha terkedilecekti.ama ne diyebilir ki?O Emily nin hiç bir şeyi değildi henüz.
Alex
-elbette istersen seni goturebilirim
Dedi
Emily;
-hayır kendim gidebilirim.teklifin için teşekkürler
Dedi.
Ne emily ne Alex o gece sabaha kadar uyumadilar.emily sabahın ilk ışıkları ile hazırlanıp evden ayrıldı .Alex emily çıkarken kapının sesini duydu.ancak odasından cikmadi. Pencereden emily nin ardından öylece bakiyordu.emily dönecek miydi?

Canimmmm benden bugün bisey ckmaz kuzum valla biliyorsun yarın kan vercem kafam ona takik.yarın bomba gibi donerim ama.olumlu sonuçlanırsa hikayeyi gererim olumsuz sonuçlanırsa da ucururum buraları
Gebelik testi galiba, herşey gönlünce olsun inşallah

Emily yaklaşık 1 saat boyunca ormanda yürüdü ve onunla konusacaklarini dusundu.ve artık eve varmıştı emily çıkarken yanına anahtarını almamıştı.arka bahçeye açılan kapıdan eve girdi.yukarı kata yatak odasına ilerledi.yatak odasının kapısı aralikti .kapıdan kafasını uzattı.fakat o da ne?mark in yanında bir kadın....

Abbooww ne diyon hemen de boşadın kız milleti cinayet sebebi Birde ne hikmetse Alex ile makus kaderleri aynı

He diyosun
Bak hatta ikisi ayrı yerden taze aşıklarımıza bela olabilir acıklı acıklı aşk olur
Skandallllllll hayır su mark i da ckaralmda bi an evvel hikayeye Alex in belalı karısını sokalm hikaye heyecan bulsun az

Ee emliy ne etcek şimcik merakla bekliyorum valla devam edecekmisin

emily,bir an ne yapacağını şaşırdı.Mark'ın,kendisini aldattığını,tahmin ediyordu ama gerçeklerle yüzleşmek,yüreğini sıkıştırmıştı.aralık kapıdan,bir kaç saniye onları,seyretti.kadının yüzünü göremiyordu.ama duyduğu iniltilerle karışık,kısa kısa nefes alıp vermeler,midesini bulandırmaya yetmişti.

bir an ,odaya girip,yüzleşmek istedi.ama gururu da,hemen burayı terk etmesi gerektiğini söylüyordu.
mümkün olduğu kadar,ses çıkarmadan,çıkmalıydı bu evden.gerçi,mark'la,kadının,kendi zevk seslerinden,emily'i duyacak,halleri yoktu.

dış kapıya yöneldiğinde,açık mutfak kapısı,dikkatini çekti.mutfağa girdi.çekmecede duran,ekmek bıçağını aldı.ihanetin bedelini ödetmesi gerekiyordu.tekrar yatak odasına doğru,yöneldi.

odanın kapısına geldiğinde,tekrar durakladı.şimdi ne yapmalıydı?aralık duran kapıdan,tekrar içeriye baktı.mark ve kadın,sevişmenin en heyecanlı yerindeydiler.nefes alıp,verişleri daha da hızlanmış,iniltileri,odayı çınlatıyordu.

emily,şimdi kadının sırtını görebiliyordu.oldukça düzgün fiziği olan,genç bir kadına benziyordu.uzun düzgün bacakları,küçük bir poposu vardı.kızıl kahve saçları,mark'ın yüzünü kapatmıştı.ama Mark'ın bu işten,büyük zevk aldığı,çıkardığı seslerden belli oluyordu.içini tarifsiz bir kıskançlık kaplamıştı.mark'la ilişkilerinde,hiç böyle şeyler yaşamıyorlar,arada sırada,ilişkiye girdiklerinde,mark bu işi görev gibi yapıp,işi bitince,sırtını dönüp uyuyordu.

aniden alex'le kendisini,bu pozisyonda hayal etti.sonra da bu haylinden utanarak,hemen kafasından atmaya çalıştı.neler geçiyordu,kafasından böyle?ne zaman bu kadar utanmaz bir kadın olmuştu?

Ayy çok güldüm annem ile kv misafirim ne oldu diye sormasınlar diye kaçtım yanlarından Ama ben aşnafişna yapmıyorum valla nifak sokmaya çalışıyorum
yooo ben de yazıyorum arada.ama sizler gibi, genç olmadığım için,konuyu aşna fişnaya getiremiyorum.hemen gerilime bağlıyorum.

Anboooowww çok utandım aşırı seksli sükslü olmuş

Alex kafasını dağıtmak için genelde avlanmaya çıkardı buna gerçekten ihtiyacı vardı .Köpeği Oscar la ava çıktı. Oscar alex in kulübe evine geldiği ilk gün yaralı olarak bulduğu alaska cinsi yavru bir köpekti uzun bakımı sonrası birbirlerinin tek sadık dostu olmuşlardı. Kafası emily de kalmıştı dönermiydi pek emin değildi kısa sürede neden kendini bu kadar kaptırmıştı .Leo yu da çok özlemişti fakat onu korumak için bu yol en iyisiydi okulda güvende olacaktı.alex kış gelmeden kulüübenin bakımın ne zaman yapacağını da düşünmeye başlamıştı.Kulübeye yerleşeli 8 yıl olmuştu henüz bakım yapmamıştı .Alex için bir kaçıştı kulube karısı lorena dan uzaklaşmak ve o zaman 2 yaşında olan leo nun annesizliği daha fazla hissetmemesi için daha rahat bir evde yaşamaya ihtiyacı vardı.kulübe geçen kış leonun kaldığı oda kısmındaki tavandan yoğun yağmurlar nedeniyle su almıştı .Çok güzel kır çiçekleri vardı mis gibi kokuyordu Alex eğer dönerse kır çiçeklerinden yaptığı tacı Emily e verecekti .Bir yaban domuzu vurdu Alex.Oscar havlamaya başlayınca Alex koşarak yanına gitti ve vurduğu domuzun Oscarı nasıl heyecanlandırdığını izledi gülümsedi iyi ki var oscar diye içinden geçirdi.Ne yaparsa yapsın Emily aklından çıkmıyordu dönmüş müydü hava yavaştan kararıyordu alex sürüklediği domuzu arabasının arkasına attı ve alex le dönüş yoluna koyuldu ....kulübeye gittiğinde ışıklar yanıyordu Alex gelmiş diye sevindi ve arabadan kır çiçeğinden yaptığı tacı alarak eve koştu kapıyı açtığında elindeki taç yere düştü.......Lorena gelmişti hali pek iyi gözükmüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…