Hadi bir hikayemiz olsun :)

Değil mi ya karışık ama aşkı memnu kokusu da almıyo değilim ne etrikalar döner valla uuu
Valla aşkı memnu falan ama sonunda bu marc i el ele verip oldurtmeyi,sonra Marc i sven bi kadın cikartp Marc in ani kaybolusunu arastrtmayi dusunebilirim

Valla aşkı memnu falan ama sonunda bu marc i el ele verip oldurtmeyi,sonra Marc i sven bi kadın cikartp Marc in ani kaybolusunu arastrtmayi dusunebilirim
Dur kız ne döküldün hemen heyecanını kaçırma doğaçlama yazalım bakalım ucu nereye varacak :))

samanta'nın kocası marc,kardeşi dieogo'nun aksine zayıf,kısa boylu ve çelimsiz sayılabilecek bir yapıdaydı.

babaları,onlar çok küçükken ölünce,marc, kardeşi Diego,kız kardeşi pamela ve annesine bakmak için,küçük yaşta komşu çiftiklerde çalışmaya başlamış,eğitim hayatına devam edememişti.babaları öldüğünde,marc 12,pamela 8 ,diego'da henüz 5 yaşındaydı.bu yüzden,marc kardeşilerine hem abilik,hem babalık yapmıştı.

marc'ın aksine Diego,şımarık,sorumsuz ve rahat büyümüştü.abisi ve annesi o eğitimine devam etsin diye,türlü fedakarlıklar yapmış olmasına rağmen,diego,bunları fedekarlık olarak görmüyor,onların görevi gibi görüyordu.tabi ki evin en akıllı,en yakışıklı erkeği o olduğu için,herşey onun hakkıydı.

diego,uzun boylu,yanık tenli,geniş omuzları ve atletik bir yapısı olan,genç bir adamdı.köyün bütün kızları diego'la öyle ya da böyle,gönül ilişkisi yaşamıştı.diego,bu ilişkilerin çoğunda,kızları kullanmış,bir süre sonra da,sıkılınca,başından atmıştı.köyde ve civar çiftliklerde,diego'dan nefret eden,bir çok genç kız ve kadın vardı.samanta da bu kızlardan biriydi.ama samanta,Diego'nun kendisini,diğer kızlardan farklı gördüğünü düşünüyor,kendisini sevdiğini zannediyordu.ta ki,bundan yaklaşık 3 yıl önce,diego,samanta'nın karşısına dikilip,eğitimine devam etmek için,gideceğini söyleyene kadar.

Samanta ailesinin tek ç ocuğuydu ilk okul yıllarında oda babasını kaybetmiş annesiyle yaşamına devam etmişti diego ile lise yıllarında yolları kesişmiş ve ona aşık olmuştu.
Samanta okul yıllarında çok bakımlı olmamakla beraber dikkat çeken de bi kız değildi uzun boyluydu ama yinede çocuksu görünüşüne engel değildi boyu. Marc da onun bu masum çocukluğunu sevmişti
Marc yıllarca çok çalışmış uzun veya kısa hiç bir ilişkisi olmamıştı hayatını çalışmaya ve ailesine adamış bir adamdı bu yüzden çok yoğun bir çalışma hayatı vardi nitekim bu çalışkan yapısı ve hırsı sayesinde sıfırdan çok iyi yerlere gelmiş ailesini rahat yaşatmak için elinden geleni yapmış ve bunu da başarmıştı
Babadan kalma süt çiftliğini azimle büyütmüş ve çiftlikten fabrika olmaya yükseltmişti elindeki imkanları
Marc okumamıştı ama zekası ile bir çok şeyi başarmış saygın bir iş adamı olmuştu onun bu başarısı diego ya rahat bir hayatın kapılarını aralamış ve biraz sorumsuz olarak büyümesinr sebep olmuştu diego en iyi okullarda okumuş ve yine ünivetsite öğrenimi için de büyük şehirde yaşıyordu

Samanta liseye giderken diego ile bir arkadaş grubu sayesinde tanışmıştı onunla tanıştığı gece gençlerin düzenlediği partiye annesinden habersiz arkadaşlarının zoruyla gitmiş ve geç saatlere kadar orda kalmışti
Diegoyu görür görmez hoşlanmış ama duygularından utanıp saklamıştı çünkü ilk defa bir erkek için böyle hissediyordu
Gecenin ilerleyen saatlerinde arkadaşları onları bir araya getirmiş tanıştırmıştı
Samanta çekingen ve masum görüntüsüyle çok fazla konuşmamaya çalışmıştı ama diego tam tersi herkesle şakalar yapıp eğleniyor kahkahalar atıyordu bütün kızlar ona hayran hayran bakıp yanaşırken samanta uzak durmayı tercih ediyordu bu elbette diegonun dikkatini çekmiş ve samantanın yanına gitmişti şuh bir ses tonuyla;
-Selam samanta sıkılmıyorsundur umarım pek sessiz duruyorsun yoksa eğlenmiyormusun içkine de dokunmamışsın" dedi
Samanta ise çekinerek cevap verdi
-Yok hayır elbette eğleniyorum fakat ben pek içki içmem meyve suyum var benim" diyerek cevap verdi.
Diego şımarık bir gülüşle konuşmasına devam etti
-Sen kendini hala büyümemiş hissediyorsun anlaşılan ama içki içemeyecek kadar küçük değil hadi bi dene bir kadehle sarhoş olmazsın korkma" dedi ve kadehi samantanın dudaklarına doğru uzattı, samanta elindeki kadehi aldı ve küçük yudumlarla içmeye başladı ilk defa içki içtiğinden bir kadeh gevşemesine yetmişti. Diego onu izliyor ve tuhaf bir çekicilik kazandığını hissediyordu ellerini samantanın saçlarını topladığı tokaya götürüp saçlarını açtı ve samantanın uzun ve dalgalı saçları iki yana düşüp parladı samanta önüne düşen saçlarını eliyle savurup yana yatırdı.
İçkinin etkisiyle yanakları pembe olmuş sarı saçlarıyla daha hoş bir görünüme kavuşmuştu diego da içkiliydi ve kendini samantanın etkisinden kurtaramıyordu bu aşk değildi elbet ama ilk defa bir kızın ondan uzak durması dikkatini çekmiş hatta hoşuna gitmişti bu yüzden daha fazla cürretkar davranıp samantanın çiçekli kırmızı dizlerine yetişmeden biten elbisesinin göğsünün üzerinden bağlanmış yaka bağcıklarını eliyle çekmiş ve havuza girmeyi teklif etmişti
-Bu saatte havuza girmek bir başka olur samanta eminim hiç denememişsindir hadi bana katıl havuza girelim" dedi
Samanta ürkerek elini yakasına attı ve hayır giremem yanımda mayom yok dedi"
Diego tekrar güldü ve cevap verdi
-Bu saatte kim dikkat edecek üzerinde ne olduğuna hem ayılmak için buna ihtiyacın var bence ayrıca benden çekinmene gerek yok ben küçük kızları yiyen bir öcü değilim dedi"
Samanta küçük kız demesine bozulmuş ve bi anlık hırs la kabul edip onunla havuza girmişti.
Diego iyice cürretini arttırmış artık daha fazla temas ediyor ve bunu bilmeden yapıyormuş gibi davranıyor yüzerken samantayı etkilemeye çalışıyordu
Bir süre sonra samanta havuzun kenarına yanaşmış duruyordu yüzmüyordu artık havuzun iyi geldiğini fark etmiş sudan çıkmamıştı diego ise hala yüzüyor ve dalıp dalıp çıkıyordu tekrar dalmış havuzun dibinden yüzerken birden samantanın önünden çıkardı başını sudan samanta aniden bağırmıştı çünkü beklemiyordu böyle birşeyi ve titremeye başlamıştı çünkü diego nun nefesini duyuyor ve ne yapacağını bilmez halde gözleri kocaman olmuş diegoya bakıyordu.
Diego konuştu
-Sakin ol korkma benim, su çok güzel değil mi? Dedi"
Samanta ise hala titriyor ve zar zor cevap vermişti
- ş şey e e evet"
Diego ise az sonra onu şok edecek birşey yapacaktı
-Ama sen daha güzelsin "bebeğim" dedi
Ve onu dudaklarından öptü samanta şok olmuş ve onu itmişti ama diego vazgeçmemiş ve bunca kızın içinden sadece ondan hoşlandığını ve daha önvce hiç böyle hissetmediğini söylemişti(het kıza aynı sözlerle yaklaşır)
Samanta ürkmüştü ama oda hoşlanmıyor değildi diego hem güzel sözleri hemde gösterdiği şevkatle onu kandırmayı başarmış ve onu havuzdan çıkarıp parti yapılan evin içine götürmüştü saat geç olduğu için çoğu kişi içki içmekten sızmış yada şarkılar söylüyrlardı bahçede içerde kimse yoktu ve samanta hayatında ilk defa biriyle birlikte olmuştu

Burdan sonra çapkın casanova ne yapacak kızımız nasıl onun abisi ile tanışıp evlenecek devam etmek isteyen varsa buyursun İlham patlaması yaşıyorum a dostlar

Bu durum bir kaç kez daha takrarşamış ve birlikte olmuştular.
Samanta gün geçtikçe diegoya daha çok bağlanıyor ona aşık oluyordu ve tabi duygularının karşılıklı olduğunu düşünüyor diegonun da onu sevdiğini zannediyordu ama aslında zavallı samanta gerçeğin farkına çok geç varacak ve canı çok yanacaktı.
Yaz tatili artık bitiyor okulların başlamasına sayılı gün kalmıştı
Samanta okumayı seven çalışkan bir kızdı ama bu yaz okul başlamasın yaz hiç bitmesin istiyordu çünkü diegonun başka şehirde okuduğunu biliyordu ve ondan ayrı kalmak istemiyordu.
Diego son günlerini samantayla geçiriyordu çünkü samanta her istediğini koşulsuz yerine getiren becerikli bir partnerdi.
Ve günler geçmiş ayrılık vakti gelmişti artık diegonun gitmesi gerekiyordu ve samantayla son kez buluşmaya gitti samanta ondan ayrılacağı için üzülüyor hatta gözlerinden yaşlar gelmesine engel olamıyordu oysa diego onu çok üzecek kelimeler döküldü dudaklarından
-Samanta lütfen ağlamayı kesermisin çocuk gibi davranma lütfen.
Seninle güzel bir arkadaşlık yaşadık ama artık gitme vakti ve uzun bir süre dönmeyi düşünmüyorum sakın beni bekleme ve hayatında çok mutlu ol tatlı kız" dedi
Samanta duydukları karşısında dehşete düşmüş bir türlü anlam verememişti söyledinlerine artık ağlamasına engel olamıyor ve diegoya onu sevdiğini söylüyordu
-Neler söylüyorsun sen arkadaşlık mı? Biz seninle neler yaşadık ne arkadaşlığı diego ben seni seviyorum sana aşığım sende beni seviyorsun biliyorum yaşadıklarımız bunun ispatı" dedi
Ama diego daha sert bir ses tonuyla ne sevmesi her yattığım kıza aşık mı olmam gerekiyor sadece seninlr güzel zaman geçirdik ve ben seni birşeye zorlamadım her defasında kendi isteğinle geldin bana ve benimle beraber oldun şimdi lütfen olgun bir insan gibi davran ve kabul et, hoşçakal samanta dedi ve gitti....

Son düzenleme:
Aralarında ki dostluk düşmanlık böyle başlamış olsun sonra liseyi bitirip marcla tanışsın o sırada annesi de ölsün ve marc ona sahip çıksın ama sora dan diegonun abisi olduğunu öğrensin tabi yıllar içinde çocuksu kızımız seksü bir hatuna dönüşsün casanova nın görünce dibi düşsün filan felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…