Hadi bir hikayemiz olsun :)

mark'la yabancı kadının sevişmesine de bi el atsan.

Ahanda geldi valla buyrun cenaze namazına

Emily elinde ki bıçağa bakarak dusundu,mark buna değer miydi?hayır kesinlikle degmezdi.emily sessizce çıkış kapısına yöneldi.kulübeye dönecek Alex e sarilacakti.artık dusunmesi gereken başka biri yoktu onun için.emily kulübeye doğru yola çıktı.bu sırada kulübede Alex şaşkınlık içinde loreno ya bakıyordu.
-ne ne işi var senin burada ?burayı nasıl buldun?.
Lorena
-çok zor olmadı bebeğim.seni istediğim zaman bulabilecegimi bilmeliydin
+bak Lorena beni bulmuş olman hiç bir şeyi değiştirmez,anlaşılan zengin dostunun sana sağladığı lüks yaşam kesilmiş
-hayır kesilmedi.hala deli gibi akıyor istediklerim.sadece sıkıldım,sanırım seni özledim
+nasıl bu kadar aşağılık olabiliyorsun?onun koynundan çıkıp bana geldin öyle mi?
-hadi Alex birbirimizi nasıl deli gibi sevdigimizi unutmuş olamazsın
+bunu ben değil sen unutmustun
Lorena Alex e yaklaştı.
-Hadi öp beni böylece bana duyduğun aşk ve şehvet gerçekten bitti mi anlayalim?
+bunu elbette yapmayacağım
-neden hala beni istiyorsun değil mi
+hayır sadece senden tiksiniyorum
Bu sırada emily kulübenin önüne gelmişti.içerden sesleri duydu ve cama yöneldi.tam da bu esnada lorena Alex i kendine cekmis öpmeye başlamıştı.
Emil hemen eğildi.gözleri doldu.
Alex loreno yu itti.benden uzak dur ve burayı hemen terket dedi.
Emily koşarak oradan uzaklaşmak istedi ayağa kalktığı sırada tam arkasında duran saksıya çarptı ve devirdi.Alex dışardan gelen sesi duyunca hemen dışarı çıktı ve Emily ile göz göze geldiler.lorena Alex in arkasında duruyordu.
Emily bir açıklama beklemiyordu elbet ama Alex bu olanları ona açıklayacaktı.emily dönmüştü ,Alex in yanına geri dönmüştü...

çılgın kk hikayesi ne arasan var ya
Bunu buradan gerilime takıyoruz kızlar. Çok pembe dizi olayına donmesin. lorena Alex ve Emily arasında ki enerjiyi hissedecek ve Emily den intikam alacaktir mutlaka.Belki emily bi anda kaybolur ve bazı işkencelere maruz kalır Alex onu bulana kadar.tabi bi iki gün huzur içinde durduktan sonra

yaz canım aklımdaki gidişat valla böyle
Ben smdi kzm ve kuzenini dsari ckartacagm.aklımda ki gidişat bahsettiğim şekilde.akşam devam ederim kuzum eğer benden önce yazmak isteyen olursa bu şekilde yurutebilir hikayeyi.bi iki gün Alex ve Emily e duyguları daha da derinlessn dye güzel birşeyler yaşatabiliriz.sonrasında emily bi anda ortadan kaybolabilir.akşam yazan olmazsa aklımda ki senaryoyu işleme koyarm

Alex, lorena ve Emliy yüz yüze duruyordu,
Alex atıldı
- E Emliy lütfen yanlış bir düşünceye kapılmadan önce beni dinle lütfen.
Emliy
-Bana birşey anlatmak zorunda değilsin Alex, buraya gelmem benim hatam afedersiniz, hoşçakalın" dedi ve arkasını döndü Emliy ama Alex durup izlemek niyetinde değildi ve Emliy nin kolundan yakaladı
-Dur Emliy dinle bu kadın sana sözünü ettiğim lorena sandığın gibi birşey yok ve oda gidecekti zaten şimdi.
O sırada lorena küstah bir kahkaha ile konuya atıldı
-Oh Aleeexx bebeğim bu kadında kim sakın sana aşık olduğunu söyleme" diyerek tekrAr kahkaha attı
Alex kızgın bir ses tonuyla kaşlarını çatıp sus lorena sus neler saçmalıyorsun sen"diyerek kızdı.
Emliy ise gözleri dolmuş ve şaşkın bir şekilde onları izliyordu ne yapacağını bilemedi neden hala burda duruyorum ki gitmemek için bir sebebi olmadığını düşündü ve dudaklarını ısırıp ağlamamak için kendini sıktı.
Alex iyice öfkelenmişti ve bağırıp
-evet lanet kadın, Emliy beni seviyor ve bende ona aşığım" dedi ve ani bir refleks ile Emliy nin kolundan tutup kendine çekti belinden tuttu ve dudaklarına yapışıp öpmeye başladı.
Emliy donup kalmış tepki bile verememişti

Lorena bu durum karşısında ne yapacağını bilemedi,hızla içeri girdi çantasını aldı ve oradan uzaklaştı.emily ise şaşkınlık içindeydi.Alex emily e döndü ve
-ben çok üzgünüm ,nasıl oldu bilmiyorum gerçekten üzgünüm .
Emily
+so sorun değil.sanırım yanaklarım kizardi yüzümü yikamaliyim
Alex ve Emily içeri girdiler.Alex emily e olanları anlattı.emily nin yüreğine su serpilmisti.Emily de Alex e yaşadıklarını anlatti.,birbirlerine olan güvenleri artıyordu. Alex;
-emily benim kadınlara pek guvenim kalmadi,yani ama sakın yanlış anlama akşam olanlar sadece lorena dan kurtulmak için değildi.anlam veremediğim birşeyler var beni sana ceken.o kadar kuvvetli birşey ki bu engel olamiyorum.
-emily
Bak Alex sana durust olacağım,henüz bir ilişkiden çıktım.ve o enkazın altından sağ çıkmak bir mucize olsa gerek.sana karşı duyduğum bir takım hisler var elbet ama korkularim hislerimi bastırıyor.yeniden bağlanıp yeniden kaydedebilme olasiligi
..
Emily henüz sözünü bitirmemisti ki Alex emily nin elini tuttu,emily yeniden terlemeye başlamıştı.Alex in gözlerine baktı neredeyse burun buruna duruyorlardı.Alex usulca emily nin dudaklarına bir öpücük kondurdu.
-kaybetmek yok Emily,kaybetmeyecegiz.
Dedi
Emily ona teslim olmaya karar vermişti artık,Ustelik korkuları silinip gitmişti tek bir sözle.Alex i öpmeye devam etti emily o geceyi birlikte geçirdiler.Emily ve Alex için oldukça aşk ve şehvet dolu bir geceydi.
Sabah uyandığında Alex emily i yanında goremedi.çok tedirgin oldu.hemen yataktan kalktı,beline carsafi dolayip içeri geçti.masa çarptı gözüne masa harika donatılmıştı. Alex lorena ile evliyken kahvaltı sofralarını kendisi hazırlardı.çoğu zaman tek başına kahvaltı yapar ise giderdi.
Emily elinde meyve suları ile mutfağın kapısında belirdi.
Günaydın
Dedi
Alex emily nin yanağına bir öpücük kondurdu ve günaydın dedi.
Emily
-hadi bu kadar tembellik yeter öğlen oldu,hemen ellerini yıka ve gel dedi
Alex
-ustumu giymeden mi?
+üstünü giy ve gel şapşal şey,yadaa giyinme belki kahvaltıdan sonra birlikte bir duş alırız dedi ve gulustuler.
Emily ve Alex neşe içinde kahvaltılarıni yaptılar,Birlikte ava çıktılar, tüm günleri rüya gibi geçti.aradıkları huzura artık kavusmuslardi.emily bir sure sonra leo yu da yanımıza alalım dedi
Alex gulumsedi hayatını geçirmek istediği kadın işte bu kadındı....

Alex ve Emily o gün bir şey avlayamadilar.ancak güzel vakit geçirmek onlar için herşeye bedeldi.elele yuruduler kulübeye kadar.Alex eve geldiklerinde birer kahvenin iyi olacağını söyledi ve mutfağa yöneldi emily önüne atladı
-dur bakalım bu evin artık bi kadını var kahveler benden
Dedi Alex gulumsedi emily e sarıldı sımsıkı
-o kadın iyiki var ve iyiki bana ait
Dedi.emily kahveleri yapmak için mutfağa yöneldi. Alex ise hemen bir duş alıp geleceğini söyleyerek banyoya girdi.şarkılar söyleyerek dusunu aldı ve çıktı.çıktığında emily yoktu.Alex seslendi fakat cevap alamadı.mutfağa gitti,kahve fincanlari yere devrilmişti ,halının uzerine dökülen kahvelerin buharı yükseliyordu havaya.tezgahın üzerinde kanla yazılmış bir not buldu ;
"Cok kiymetli Emily e veda edemedigin için üzgünüm tatlım,seni benden almanın bedelini odetmeyegimi dusunmedin umarım,yenilgiyi sevmem bilirsin ........"

Huhuuu yuppiii işte heyecan ve adrenalin ama ben ce keşke kaçıranın lorena olduğunu ilk etapta çaktırmayaydın öyle isimsiZ devam edeydik ama olsun süper bağladın

- Lorenna !! Lanet kadın yine ne yaptın sen" dedin Alex gözleri dolarak.
Hemen içeri koşup av kıyafetlerini giyindi tüfeğini aldı ve kendini hiç düşünmeden dışarı ormanın derinliklerine attı.
Duramazdı Emliy nin başına birşey gelmiş olabilme düşüncesi onu korkutuyor kalbi deli gibi atıyordu bedeni ruhuna dar geliyormuş gibi hissediyordu, bu karmaşık hislerle ormanın her yerini aradı balta girmemiş ormanın her karışını avucunun içi gibi biliyordu çünkü yıllarca burada avlanmaya gelmişti.
Aradı ... Aradı ... Aradı...
Ama en ufak bir iz yoktu oysa kulübenin kapısının önünde ki lastik izleri ormana girmişti bir süre sonra izleri kaybolmuştu bir hile yapmış olmalıydı ya hiç ormana girmediyse beni oylamak için böyle bir oyun oynadıysa" diye düşündü lorena bu herşey beklenirdi ondan yapabileceklerini düşündükçe dehşete düşüyor, korku kaplıyordu her yanını ama pes edemezdi Emliy'i bulmak zorundaydı asla onsuz yaşayamazdı daha dün bedenleri birbirine karışmışken , aşkın en coşkulu halini bulmuşken ondan vazgeçemezdi.

Aslında Alex'in babası çok zengin saygın bir iş adamıydı ve yıllar önce lorena yı istemediği için babasıyla arası bozulmuş, lorena onu terk ettikten sonra da babasıyla yüzleşme cesareti bulamamış ve hiç babasını ziyarete gitmemişti ama buna rağmen babası daima onun adına açılmış olan hesaba düzenli para yatırıyor ne kadar o kadını sevmesem de o benim oğlum ve onların çocuğu benim torunum nasıl görmezden gelebilirim ki demiş ve desteğini çekmemişti.
Ama malesef Alex yıllarca gurur yapmış ve hesabına hiç dokunmamıştı kendi imkanlarıyla yaşamaya çalışmıştı .
Yıllarca hesabında biriken para belki bir işe yarayabilirdi artık.
Alex:
- sanırım zamanı geldi artık yıllarca hiç yapmadığım şeyi yapmam gerekeçek bunu Emliy için yapmalıyım gururum yüzünden aşkımı kaybedemem paranın gücünü bende kullanmalıyım artık tıpkı lorena parasının gücüyle Emliy'i benden aldığı gibi" diye düşündü.
Alex haklıydı lorena parasının gücünü kullanıp iki iri yapılı adam tutmuş ve Emliy kaçırmayı çocuk oyuncağına çevirmişti zaten tek başına Emliy ile baş edemezdi çünkü Emliy ondan daha yapılı bir vücuda sahipti bu yüzden tuttuğu adamlara bütün planlarını hayata geçirdi

Emily elleri arkadan bağlı ağzında siyah bir bantla yavaş yavaş uyanmaya başlamıştı ve kendini küçük bir odada bulunca ne kadar çaba göstersede kendini çözememişti.Oda oldukça küçüktü penceresi emily nin uzanamadığı kadar yüksekte ve içerideki rutubetli kokuyu gideremeyecek kadar küçüktü .Odada başka hiçbir şey yoktu .uzaktan sesler geliyordu tam kestiremese de bir adamın sesiydi ve uzaktan da olsada canının acıdığı çok belliydi.Emily tedirgin şekilde gözünden süzülen yaşlarla çaresizce bekliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…