Hadi bir hikayemiz olsun :)

ikisi de güzel olmuş ben içten içe emily bu durumu söylemeyecek söylerse adam on zarar verebilir diye düşünecekti kaçma planı yapacaktı bu adamdan

Emily ve Alex eve girdiler.Emily;
-Bana olanları anlatırken birer kahve içmeye ne dersin?
+elbette cok iyi olur
Emily mutfağa gidip kahveleri yapmaya başladı,biraz sonra elinde kahvelerle Alex in yanındaydı.kahvesini Alex e uzatıp yanına oturdu ve meraklı gözlerle Alex ten gelecek açıklamayı bekliyordu.
Alex söze başladı
-pekala öncelikle bu olanlar için gerçekten üzgünüm.seni korkutmak istemezdim.bu kadar meraklı olup beni izleyeceğini ise tahmin edemedim.dün ki kişiler daha önce birlikte calisiyorduk. Onların pis işlerini yapıyordum.esimden sonra herşey anlamsız gelmeye başlamıştı.nerde ne kadar belalı iş varsa hepsinin icindeydim.sonra bu durum can sıkmaya ve daha tehlikeli olmaya başladı .uyuşturucu transferi için oğlumuda kullanmak istediler.onun dikkat çekmeyecegnden emindiler.elbette bu pislige onu bulastirmayacaktim.artık onlarla calismayacagimi söyledim ve oradan ayrıldım.ancak yine bana işleri dusmus.zaten bu işlerden yakani öyle kolay kurtaramazsin.işi kabul etmedim dün beni leo ile tehdit ettiler.ayrıca onları vurmadim.avda kullandığım uyuşturucu bir igneydi onlara sıktığım.onları ormanın sonunda bir depoya bagladim.sandığın gibi bir katil değilim yani.ama söz konusu sevdiklerimi ise gerekirse onu da yapabilirim
Dedi.....

Emily biraz rahatlamisti.Alex e elbette inanıyor ve ona hala güveniyordu.Elinde ki kahve fincanina dalmıştı.
-ne kadar garip
Dedi
Alex
+garip olan ne
Diye sordu.
-yani 3 günde başıma gelenleri düşünüyorum da neler yasadim, neler yasadik. Kader bizi bi şekilde bi araya getirdi.ve bir saniye sonra ne olacağını bilmiyoruz.bu kadar aksiyon fazlasıyla yorucu
Dedi ve gulumsedi.
Merak ettiği birşey daha vardı.Alex e döndü ve
-peki o.loreno o nerede?yani hiç haber almıyor musun?leo yu hiç gormek istemedi mi?
Alex adını dahi duyduğunda sıkılıyordu.ancak Emily e birşeyler hissediyordu ve ona açık olmaliydi...

hahahaha süper benim net aklımda ki fikir işte bi karanlık işleri ya valla rüyamdan etkilenip yazdım ya bugun o pis işler vardi rüyamda esinlendim.koz sen benim rüyamda miydin yoksa

Iyi hoş da aşk biraz hızlı ilerliyor ya ilk başta gerilim vardı o gerilim tadında devam edeydik biraz eyiydi

Emliy nin unuttuğu birşey vardı onu aldatmış bile olsa onun bir kocası vardı ve aldatıldığından emin olabilmek için düşmüştü yollara peki şimdi kızdığı kocasıyla aynı duruma düşmüş olmazmıydı Alex'e hissettiği duygular yüzünden diye düşünüp durdu.
Alex
—Neden sustun, seni sıkan düşündüren şey nedir emliy" diye sordu
Ama Emliy kafası karışık bir şekilde ne hissedeciğini şaşırmışken Alex'e ne diyebilirdi ki
emliy
—yoo hayır sandığın gibi birşey yok sadece yorgun hissediyorum izninle biraz dinlensem iyi olacak" diyip odasına gitti ve yatağına uzanıp tekrar düşünmeye başladı.
Bu hisleri çok sevmişti emliy Alex'e karşı hissettiklerini daha önce hiç hissetmemişti çünkü ve bu yüzden kendini suçlu hisetmek istemiyordu bu nedenle de önce evli olduğu adamın yaptıklarını çözmeli ve onu yıllarca aldattığını deşifre edip ondan boşanmalıydı hem o zamana kadar Alexi de daha iyi tanımış olurdu hatta ondan destek bile alabileceğini düşünmüştü

Alex, Emliy nin sessizliğine anlam verememiş iyice canı sıkılmıştı acaba emliy ona inanmamışmıydı diye düşündü ama neden inanmadı ki istese onu bahsi geçen depoya götürebileceğini o zaman sözlerinin doğru olduğunu ispatlayabileceğini düşündü sonra en iyisi bunu Emliy e söylemek dedi kendi kendine. "Oh tanrı aşkına neden bu kadar karmaşık hissediyorum ben" diye mırıldandı kısık bir ses tonuyla.
Hayatını düşündü hiç kolay bir hayatı olmamıştı Alex'in her şey lorenna ya aşık olduktan sonra başlamış hayatı alt üst olmuştu ve bu yüzden aşık olmaktan korkuyor bir daha aynı şeyleri yaşarsam diye düşünüyordu.
Lorena benim küçük civcivim nasılda sevmiştim onu oysa hiç hak etmemiş yıllarca en yakın dostumla aldatmış beni nasıl unutabilirim ki nasıl yeniden bir kadına inanabilirim yo yo asla inanmamalıyım diye kadınlara olan öfkesini bilemişti tekrar Alex.
Lorenna yi düşündükçe kızıyor öfkeleniyordu gözlerinde bir gece avdan erken döndüğünde onu en yakın dostu ile kendi yatağında bastığını ve biricik oğlu Leo'nun da onları gördüğünü beş yaşında olmasına rağmen yaptıklarını anladığı için odasında ağladığını hatırladıkça nefreti kat be kat yükseliyordu çünkü leo o geceden sonra hiç normal bir çocuk olmamıştı

Canimmmm benden bugün bisey ckmaz kuzum valla biliyorsun yarın kan vercem kafam ona takik.yarın bomba gibi donerim ama.olumlu sonuçlanırsa hikayeyi gererim olumsuz sonuçlanırsa da ucururum buraları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…