- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
benim için de farketmez.ikisinden de devam edilebilir.onlara bırakıyorum.aranızda karar verin valla kızlar ben ikisini de beğendim iksinin ucu da heyecan verici olcak o kesin
hahahaha süper benim net aklımda ki fikir işte bi karanlık işleri ya valla rüyamdan etkilenip yazdım ya bugun o pis işler vardi rüyamda esinlendim.koz sen benim rüyamda miydin yoksaEmily ve Alex eve girdiler.Emily;
-Bana olanları anlatırken birer kahve içmeye ne dersin?
+elbette cok iyi olur
Emily mutfağa gidip kahveleri yapmaya başladı,biraz sonra elinde kahvelerle Alex in yanındaydı.kahvesini Alex e uzatıp yanına oturdu ve meraklı gözlerle Alex ten gelecek açıklamayı bekliyordu.
Alex söze başladı
-pekala öncelikle bu olanlar için gerçekten üzgünüm.seni korkutmak istemezdim.bu kadar meraklı olup beni izleyeceğini ise tahmin edemedim.dün ki kişiler daha önce birlikte calisiyorduk. Onların pis işlerini yapıyordum.esimden sonra herşey anlamsız gelmeye başlamıştı.nerde ne kadar belalı iş varsa hepsinin icindeydim.sonra bu durum can sıkmaya ve daha tehlikeli olmaya başladı .uyuşturucu transferi için oğlumuda kullanmak istediler.onun dikkat çekmeyecegnden emindiler.elbette bu pislige onu bulastirmayacaktim.artık onlarla calismayacagimi söyledim ve oradan ayrıldım.ancak yine bana işleri dusmus.zaten bu işlerden yakani öyle kolay kurtaramazsin.işi kabul etmedim dün beni leo ile tehdit ettiler.ayrıca onları vurmadim.avda kullandığım uyuşturucu bir igneydi onlara sıktığım.onları ormanın sonunda bir depoya bagladim.sandığın gibi bir katil değilim yani.ama söz konusu sevdiklerimi ise gerekirse onu da yapabilirim
Dedi.....
Kız sen ne dion sana o rüyayı bile ben gosterttimhahahaha süper benim net aklımda ki fikir işte bi karanlık işleri ya valla rüyamdan etkilenip yazdım ya bugun o pis işler vardi rüyamda esinlendim.koz sen benim rüyamda miydin yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?