hadi gozumuz aydın askerlik 12 ay oldu sabırsızlıkla bekleyen asker yarenleri

size kesin vurucajk zaten ...ama kaptırmamakta lazım mayıstada aynı muhabbet vardı ama net gibi yinede bakalım...

tabi ne olur belli olmaz temennimiz bizim gibi hasretle ve merakla bekleyen asker yarenlerinin icini rahatlatacak guzel seyler insallah netlesirde bi ohh deriz allahın izniyle

şinanay yavrum şinaşinanayyy hobaaaaaa hopp hopppp
işte bu beeeeeeeeeee şafak OTUUUUUUUUUUUZZZZZZZZZZ 30 30 30 30 30 :92::92::92:
Şafak smileyimize bakalııııııııııımmmm
hepiciğimizin gözüaydı kızlaaaaaaaaarrr çooooooooooook şükür Allahımıza bugünlerimizide gördüüüüüükk.
nazarcıklar değmesin tütütütütütütütü

:118::118::118::118::118::118:

kızlar eşimle konuştum düşmüş kesin tsk açıkladı artık geri dönüşü yok herkes müjdeyi verdi düşürün şafakları haydeeee lilili yaaar hoppaaaa :118: :118: :118: :118:

Ya anlamııorum daha düşmedi arkadaşlar! Meclise sunulacak meclisten gececek rwsmi gazetede yayınlanacak vsvs. Tamam işler belli bi
Noktaya geldi evet ama mayıs ayındada aynısı oldu siz yenisiniz bilmessiniz biz çok heveslendik anneler günü için sonuç fos... Gerçi 93/1-2-3 Devreler görebilir bu düşmeyi ama daha düşmedi bu kadar abartmayalm sonra hayal kırıklığına uğramayalım biraz sakin....

kızlar eşimle konuştum düşmüş kesin tsk açıkladı artık geri dönüşü yok herkes müjdeyi verdi düşürün şafakları haydeeee lilili yaaar hoppaaaa :118: :118: :118: :118:

canım insallah kocalarımıza erken kavusacaz allahım ruyamı bu olsun kesinlessin ya ucutoruz resmennn
hoppaaaaa

canım tamam zaten kesinlikle oyle herseyin yolu yordamı var belli degil kesinlesmedi ama biz kendimizi o kadar inandırdıkki insallah olur allahım duyar dualarımızıda o zamanlarıda iyi hatırlıyorum bu kadar ciddilesmemişti ama artık kesin gozuyle bakılıyo nasipse olacak en kısa zamanda bekleyip gorecegiz hep birlikte

ya ama o zaman tsk açıklama yapmamıştı genel kurmay söylememişti bugün akşam haberlerinde söylendi bu arkadaşım daha dönüşü yok meclisten geçmeme gibi bi ihtimal yok askeriye dahil böle diyo

O zamanda her şey böyleydi haberlere bakabilirsin canım sadece 'TSK' mutabataka varıldı dememişti..bilen biliyor işte bu yüzden diyorum net bir şey yok sizi etkileyecek canım ama daha düşmeden düştü diye buraya yazmak yanlış bnm gbi 92/4 lere vurmayaabilir ve 92/3 lere yanlış bilgi vermek doğru olmaz...inş düşer tabiki ama yinede min beklentiyle hareket edin

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, uzun dönem askerliğin 12 ay olarak kısaltılması konusunda görüş birliğine varıldığı belirtildi. Açıklamada, kısa dönem askerlik süresinin ise 6 ay olacak şekilde devam edeceği vurgulandı..

o zaman bukadar gelişme olmamıştı canım meclisten geçmesi kısa sürer

valla bilemicem canım ben seviniyorum ama tamam şafağımı kısaltmak için resmi gazteyi bekliyim..eşime demişler düştü diye oda geri dönme ihtimali olmaz dedi abakalım yaa sevindik çok geri meri dönmesin

ya ama o zaman tsk açıklama yapmamıştı genel kurmay söylememişti bugün akşam haberlerinde söylendi bu arkadaşım daha dönüşü yok meclisten geçmeme gibi bi ihtimal yok askeriye dahil böle diyo
O zaman tsk açıklama yapmamıştı canım evet ama yani daha kesin bir şey yok siz sanki şuan düşmüş gbi 92/3-4 leri heyecanlandırıyorsunux yzmşsn düşmüş direk haber sitelerine baktm yok öyle bir şey evet sizin şafağınız çok yolunuz zun sizi etkileyecek ama bizim için net bir şey yok herneyse siz sevinin o zaman arkadaşım düşmesse de hayal kırıklığına uğrayan yine siz olucaksınz ( yanlış anlamayın bni bende asker bekliyorum üstelk 11 aydır nerdeyse sabrımın sonundayım artk yalan haberlerden sıkıldımm o bakımdan umutlanmıyorum))

valla bilemicem canım ben seviniyorum ama tamam şafağımı kısaltmak için resmi gazteyi bekliyim..eşime demişler düştü diye oda geri dönme ihtimali olmaz dedi abakalım yaa sevindik çok geri meri dönmesin

Bnm erkek arkadaşımjn olduğu yerde komutanlar bir şey demiyormuş meclisi beklemek en doğrusu inş kısalır sizin için çok daha zor eşlerinizi bekliyorsunuz

günaydın kızlar butun haberler ve gazeteler kesinlesti yonunde konusmalar yazılar var
hakkımızda hayırlısı bakalım oldu gibi bişey sükürler olsun

sende haklısın oyle seyler söyleniyor ama sonrasında foss cıkıyor bizimki yinede bi umut bi ısık yaktılar sönmemesini diliyoruz insallah olurda sen yarine bizde eslerimize kavusuruz beklemekten baska elden gelir yok en kötü ihtimalide unutmadan sabırla beklemekk

dilegimiz meclistende gecip artık tamamen kesinlesmesi insallahh canımm
dediklerini yaparlarda bizde feraha cıkarız

günaydın kızlar yeni gün yeni umutlar
bugün nasılsınız kesinlesen bişey varmı bilgisi olann?

günaydın kızlar yeni gün yeni umutlar
bugün nasılsınız kesinlesen bişey varmı bilgisi olann?

Günaydın canım
Bi kesinleşsede hepimiz bi oh beee desek dimi yani
Ben brz garanticiyim hemen kesinleşti ya yasalaşır diyemiyorm ama bi belli olsun ozamn görün bni patlama yaşicam

Nasılsın bu arada ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…