insallahhh canımmAmin canım kimseye yaşatmasın bu kadar uzununu inş
Haberler.com - Güncel Haber, Son Dakika Haberleri
uygulamanın kasım ayı başında uygulamaya geçmesi durumunda kısa dönem askerlik uygulamasından ilk yararlanacak grup, 1992/4 tertip askerler olacak. Bu durumda yaklaşık 75 bin er/erbaş erken terhis olan ilk asker grubu olacak. Ancak, uygulamanın Şubat 2014'te gerçekleşecek celp döneminde sarkabileceği ve ilk olarak 1993/1 tertip askerlerin yararlanabilme olasılığı da bulunuyoraskere-erken-terhis-kasim-basinda-olacak-5165937-haberi/
kızlar guncel en son haber bu bizimkilere vurma ihtimali yuksek 93-3 bakalım en kısa zamanda cıkarda insallah dediklerini yaparlar
Şubata sarkarsa Allah bunların belasını versin!!!
aman ya zaten canım cok sıkıldı benimde ilk gun deli gibi sevinmiştim sozunde durmayacan hic aklımıza sokma resmen dalga geciyolar ya bakalım olursa yine bi ihtimal bizimkilere vurur bizimkiler cok daha cunku ama bu gidiste hicte olacak gibi gozukmuyo simdilik
canım anlıyorum biliyorum soylemiştinde yine bosa cıkabilecegini evet bazı kızlar dusurdu kesinlesmeden bizde hep inanıyoruz yinede dusecegine ama gercektende biz alt devreler bi ihtimal belki tutarda 3-4 ayı kalan yarenlerede vurması cok guzel olacaktıı simdilik yazılanlara gore uzatmalarının maksadı 92-2-3 devreleri vurmayacak gibi gozukuyor insallah tez zamanda yaparlarda su duzenlememi ne haltsa heyecanla bekleyen hersese bayram olurCanım valla biz ilk gün deli gibi dedik size yapmayın şafakları düşürenler oldu bu kadar bel bağlamayın bu olaya diye...herkes birbirini gaza getirdi siz alt devreler.Ama herkes kendi alemindeydi görüyoruz yani...Uzattıkça uzatıyorlar..Tamam size vuracak büyük ihtimalle ama işte...güya bizede (92/4) vuracaktı hatta 92/3leri kısmet işte diyecek bir şeu bulamıyorum....
Bazı yerlerde hazırlanın demişler 92/3lere bayramdan sonra düşebeilir hani düşse kademeli terhis olacak ama bakalım bn hç bi zaman çok umutlanmadım umutlanmıycamda!
canım anlıyorum biliyorum soylemiştinde yine bosa cıkabilecegini evet bazı kızlar dusurdu kesinlesmeden bizde hep inanıyoruz yinede dusecegine ama gercektende biz alt devreler bi ihtimal belki tutarda 3-4 ayı kalan yarenlerede vurması cok guzel olacaktıı simdilik yazılanlara gore uzatmalarının maksadı 92-2-3 devreleri vurmayacak gibi gozukuyor insallah tez zamanda yaparlarda su duzenlememi ne haltsa heyecanla bekleyen hersese bayram olur
Şimdide kasıma kalmışş vay beBekliyorduuk edoşşş.
Allahtan umut bağlamadım hee.. :44:
Yavaş yavaş erteliyorlar dediklerinin arkasında durdukları bile yok, lafları hep palavra peeh
Bu askerliğin düşeceği falan yok
Şimdide kasıma kalmışş vay beBekliyorduuk edoşşş.
Allahtan umut bağlamadım hee.. :44:
Yavaş yavaş erteliyorlar dediklerinin arkasında durdukları bile yok, lafları hep palavra peeh
Bu askerliğin düşeceği falan yok
evet cnm size vuracak çnkü çok zamanınız var ama yinede baştan böyle umutlanmak iyi değil Mayısta anneler günü olayında yaşadık biz burda...zaten 92-2 ler yok cnm ağustosta gitti onlar en üst tertip 92/3 şuan askeriyede sonrada biz 92/4 ler bakalım ya hayırlısı.....
Heheheh aynen esincim yaaa Allahtan umutlanmadık ta bnmkide umutlanmamıştı dün telde diyorki 'hayatım çok sıkıldım ben yaa ya düşmezse öyle bi ihimal çok fazla diyor...' pof...bakalım...
aynen aynen ama baksana kasımda düşceksi şubata kalmış kız benimle birlikte teskere alcaksınız belkidesize vurur
bende aslında hic kesin gozuyle bakmadım ama yinede cok ümitlenmiştim gidisat lafta kalacak
gibi gozukuyo kızlar benimki ilk gun sadece soylerler yapmazlar salla bosver demişti
3 sene once abisi giderkende aynı laf cıkmıs dustu dusecek cıkacak derken askerligi yapmıs gelmiş
herhalde bizimkide o hesap oyle boyle derken askerlik bitecek bu gidiste
Şubata sarkarsa Allah bunların belasını versin!!!
Askerlik süresi ne zaman kısalacak? - SİYASET Haberleri
dahada bir şey demiyorum...dalga geçmek bedava ya geçsinler bakalım..!
Canm ben 92/4 üm bana nasıl vursun?aynen canım boşa ümit bagladık bize vurmaz artk orası kesinnndee size vurabilir
Askerlik süresi ne zaman kısalacak? - SİYASET Haberleri
dahada bir şey demiyorum...dalga geçmek bedava ya geçsinler bakalım..!
Canm ben 92/4 üm bana nasıl vursun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?