Günaydın canım
Bi kesinleşsede hepimiz bi oh beee desek dimi yani
Ben brz garanticiyim hemen kesinleşti ya yasalaşır diyemiyorm ama bi belli olsun ozamn görün bni patlama yaşicam
Nasılsın bu arada?
ah ah bi kesinlesse valla hayallerimi ona baglayamıyorumda ya olmassa diye bekleyip görecez bakalım insallah olurda rahatlarız
aynen bekle ondan sonra kutlarız insallahh
iyiyim canım esim dagda ben ne yaptı acaba diye dusuncedeyim işte sag saglim donsunlerde hayırlısıyla su intikalden
hayırlısı olsun donsunlerde sorarız iyice onlar saglamdır meraklanma biz cok evham yapıp kendimizi yıpratıyoruzSorma bnde tedirginim hava durumlarına baktım sabh ama üşüyolardır kesin ya :18: Yarın dönüyolar sanırım ozamn haberlerini alırız hayrlısıyla inş
hayırlısı olsun donsunlerde sorarız iyice onlar saglamdır meraklanma biz cok evham yapıp kendimizi yıpratıyoruz
allahın iziniyle donecekler dua ett bol bol
valla ben artık herseye kafayı takar durumdayım ya onların gunleri dusecek hayırlısıyla cıksında bari ümidimizi yakın gelmelerine baglayalım ben cok yıprandım nee olacaksa olsun biran önce yaDogru diyosun aslında hatta soguga alışsınlar diye duşlardan bile soguk su akıtıyolarmş :26:
Ama işte gelde bunu bize anlat yine düşünüyorz yine düşünüyorz
Her gün dua ediyorum ztn ya tüm askerlere ediyorum az kaldı şurda ztn gelmelerine hayrlısıyla gelirler inş
hala hicbir gelisme yok haberlerdede artık fazla yer verilmiyor
artık gecsin meclisten icimiz rahatlasın hadi ne olur
Bayramdan snraya kalmş haberlerde öyle diyomş canım olck sonunda tasalanma sende artk kendini sıkma
hımm ben duymadım ya iyi olsunda bayramdan sonraya kalsın yeterki
yok canım ya iyi olmaya calısıyom takmamak en iyiysi zaten sıkıntı bıktırıyo olacaksada
oluruna bıraktım herseyi pozitif dusunmeye calısıyorum
Böyle yapman en iyisi ztn yoksa kendine zararı oluyo ben hep pozitif düşünmeye çalısıyorm kendimi üz üz nereye kadar yani öylede yanımda yok böyledeEn azından kendime zararı olmasn bu bekleyişin diye düşünüyorm.Sende kendine ugraşcak oyalancak işler bulsan zamanda daha cabuk gecer.Bak mesela haftasonları bnm kursum var haftaiçleride annemin ev işlerine fln yardm ediyorm özellikle şu dönem bayram arife diye ev işleri dahada bi çogaldı öyle derken geciyo zaman
oyle canım bende oyalanacak seyler buluyorum ama kısıtlı işte benimde hafta sonu derslerim baslamadı daha hayırlısıyla bi baslasa en azından hafta sonları bana cok iyi gelecek sendemi acıktan okuyorsun ?
Yok bnm unv bu sene bitti iş için bazı şeyleri bilmem gerekiyo oyüzden bilgisayarla ilgili bi kursa gidiyorm[/QUOT
masallah iyi canım iş hayatınada en kısa zamanda atılırsın insallah kurslarınıda tamamlayıp
sen kucuksun sanıyordum ben kac yasındasınya canım yasıtmıyız yoksa
Yok bnm unv bu sene bitti iş için bazı şeyleri bilmem gerekiyo oyüzden bilgisayarla ilgili bi kursa gidiyorm[/QUOT
masallah iyi canım iş hayatınada en kısa zamanda atılırsın insallah kurslarınıda tamamlayıp
sen kucuksun sanıyordum ben kac yasındasınya canım yasıtmıyız yoksa
Kurs bitince iş bakmaya başlicam işte bakalım hayrlısı olsun
22 yaşındaym.Sen kac yaşındasn ?
Kurs bitince iş bakmaya başlicam işte bakalım hayrlısı olsun
22 yaşındaym.Sen kac yaşındasn ?
bende 22yim bak tahminimde yanılmamısım aynıyız
daha yeni evliyizde zaten biz yeni girdim 22ye tatlım
bende 22yim bak tahminimde yanılmamısım aynıyız
daha yeni evliyizde zaten biz yeni girdim 22ye tatlım
Yaşıtta cıktık bak ne güzel
Eşin kac yaşında ?
Yaşıtta cıktık bak ne güzel
Eşin kac yaşında ?
evet ya bazen tahminlerim tutar işte
24 canım 2 yas var aramızda severek evlendik llahıma sukurler olsun
sadece su askerlik yıprattı bizi iştee
evet ya bazen tahminlerim tutar işte
24 canım 2 yas var aramızda severek evlendik llahıma sukurler olsun
sadece su askerlik yıprattı bizi iştee
Allah hiç bozmasın sevginizi
Askerlikte gelip gecicek inş snra hep yanında olck işte ne güzel :)
Allah hiç bozmasın sevginizi
Askerlikte gelip gecicek inş snra hep yanında olck işte ne güzel :)
aminnn herkese nasip etsin severek evlenmekinsallah hayırlısıyla bide o bitse rahatlayacagız
allahım bi daha uzun ayrılıklar yastmasın
aminnn herkese nasip etsin severek evlenmekinsallah hayırlısıyla bide o bitse rahatlayacagız
allahım bi daha uzun ayrılıklar yastmasın
Amin canım kimseye yaşatmasın bu kadar uzununu inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?