hadi gozumuz aydın askerlik 12 ay oldu sabırsızlıkla bekleyen asker yarenleri

Aşk olsun esinim ne korkutmasıda öyle valla 230 a kadar çok güzeldi bnmde yarıladıktan sonra yavaşladı ama 100ler ölüm gibi sanki 5 aydır 100lerdeyim

Ya valla geçmedi yaa 230 dan sonra 1 gün iki gün giibi çok sıkıcı oluyomuş böylede yaaa :18: Bitti az kaldı aaazz 26 güncüük bizim daha bozulmamış bi 100'lük vaaarr
199'u bi göreyim dee kuzum ondan sonra geçmeyen her güne sövücem

hahhaha az kaldı az sabır....hç başlamayanlar napsın ? Benimkinin kuzenide tecilliydi 2 yıldır kasımda gidecek sözlü oda...bnmkinin yaptığı yere çıkmış acemiliği çanakkaleye cezaevi jandarması şansa bak dedim sözlüsüne acıyorum valla çok zor ... hele ilk zamanlar kabustu kızım şimdi kıdemli olduk
söv söv ben sövüyorum çok sıkıldım

Son düzenleme:

Ayy evet kuzum yaaa. Ama bizde bozmamıştıık paraşütlemi indikk sankii edoşşş Ohoooo abimde tecilli evli bide çocuk istiyor yengem cesaret edemiyor (Dayımın karısı da dayım askere giderken hamileydi, o yapma diyorda)
Harbiden ne şanstır arkadaş vay be Yakupun yanında da yakın arkadaşı var (alt devresi) buda bizde ki şans
Kıdemli oluşunuzu maşallah o zamaaaan
Söveceğiim tabi ah şu şafak ahh ne çok çektk be edoşş

Ay ciddimsn ya evlenmeden neden yapmadı ki ya evlenince eziyet...yakpnkide şansmiş yakn arkdşı kıdemliyiz tabide ben erken terhis istiyorummmmm

Ay ciddimsn ya evlenmeden neden yapmadı ki ya evlenince eziyet...yakpnkide şansmiş yakn arkdşı kıdemliyiz tabide ben erken terhis istiyorummmmm

Evet ciddiyim kuzum, abim 91 doğumlu bi de hee. Yaşıtları yapıp geldi o hala yapacak :44: Dün akşam abi şafak atarsa 201 senin ne zaman başlıyor diyorum, susuyor. :44: Zor olacak ama sabır Bende uyuzluğuna arada yengeme bizim askerlik derdi bitiyor, çocuk yaparım sen seversin diyorum deli oluyo
Dün gene yakupa erken terhiş konusundan bahsetmiş komutanı, kafam karışa karışa bi hal oldum :44:

Anam
Küçükmüş kız abin benimkinden bile küçük haha valla yapsaydı keşke canım ya evlenincezor...ya inanma komutanlara bnmkide çöküntüde ama en geç şubatta kısalcak xaten size vurucak cicim

Anam
Küçükmüş kız abin benimkinden bile küçük haha valla yapsaydı keşke canım ya evlenincezor...ya inanma komutanlara bnmkide çöküntüde ama en geç şubatta kısalcak xaten size vurucak cicim

Erken evlendi kızı kaçırmamak için Askerliği yap dedi babam üniv'den geldiği gibi evlendi. Şimdi dışardan okuyo son senesi işte kuzum :44: Şubat bile kesin değil, üstelik bize vurur mu Allah bile oda net değil yavrum :18:

Bitirsin 6 ay yapsın canım en iyisi
Yaaa..o kadar zorlamaz o zaman.cnm martta seçimler var şubat kesin hatta kasım başı deniliyor bellki bize yetişcek ama nebilim ya pof...

Bitirsin 6 ay yapsın canım en iyisi
Yaaa..o kadar zorlamaz o zaman.cnm martta seçimler var şubat kesin hatta kasım başı deniliyor bellki bize yetişcek ama nebilim ya pof...

İnşallah bitirebilir kuzum, şuan pek derse yoğunlaşamıyor ee ev geçindirmek kolay mı :44:
İnşallah yetişiir beee Yakup paşa geldi, gene düştü diyor dedi. Allahım

İnşallah bitirebilir kuzum, şuan pek derse yoğunlaşamıyor ee ev geçindirmek kolay mı :44:
İnşallah yetişiir beee Yakup paşa geldi, gene düştü diyor dedi. Allahım

Zor tabi kuzum..kısmet artk inş bitirir.
Hahha allahım yaaa inş düşerdee seninkinn hayalleri boşa gitmz

12 ay olanlar kızlar yerler belli oldu hani kmse yazmamş :) bzmki ankra etimesgut :) sizn neresi çıktı

daha kesin bir açıklama yok inşallah en kısa sürede çıkar yasa da bizde şafaklarımızı indiririz :/

kızlar selam en son haberlere gore yuzde 90 dustu ama yinede kesinlesmesini beklemek en dogrusu
bakalım hakkımızda hayırlısı olacak sabırsızlıkla bekliyoruzzz

İnanamıyorum yaaa!! Şaka gibi.mart diyorlar!!! İnsanları heveslendirip dalga geçer gibi açıklama yapıyorlar.yazıkkk!!

Aynen 1 marta kalmş dalga gecer gibi... Üzüldüm gercekten ya yazık yani bekleyenlere askerdekilere umutlanan umutlanmaya herkesi bi kez daha hayal kırıklıgı yaşattılar !

kızlar kesinleşti galiba bu kısaltma işi dimi..çünkü eşimin olduğu yerde 12 ayı dolduranlara teskere vermişler..ben düşürüyorum valla şafağımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…