E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
"upuzun aşk bizimki tıpkı çizgi gibi
başlangıcı sen bitişi ben ama uçları hiç birleşmeyen
ayrı değil ama uzağız kimbilir birleşirsek
BELKİ HİÇ AYRILMAYIZ"
"şimdi uzağım bellimi olur belki demli bir çay kokusuyla gelirim aklına,belki ılık bir yağmurla yağarım şehrine,belkide deli bir rüzgarla eserim yüreğine"
bende söz sevmem genelde sözü kendim yazarım hatta başka arkadaşlar için aşk mektubu yazardım lisedeyken:)bunlar beğendiğim bikaç söz onun dışında zaten sevgülüm kulakları çınlasın benım kadar romantık degıldır ama olsun boyle seylerı yazıp yollayıp sonra terkedenlerıde gordukkk
"upuzun aşk bizimki tıpkı çizgi gibi
başlangıcı sen bitişi ben ama uçları hiç birleşmeyen
ayrı değil ama uzağız kimbilir birleşirsek
BELKİ HİÇ AYRILMAYIZ"
Bunları şimdi göndersem benimkine uçtun sen bu gün yine der...klava: klava: klava:
ben göndersem bunu,haaaa,şöyle yola gel der...
akşam cağ kebap yemeğe gidicez değilmi,sakın iptal etme,kırarım kafanı...
ne sevgi dolu değilmi...
yada şu;sensiz nefes alamam,sen benim herşeyimsin,seni çok seviyorum aşkım..
bu mesj. evlenmeden önce yazmıştım..oda bana cevaben bende dedi,hödük işte,
başka ne beklenirki,anti romantik kocacım..
aynı kardeş,aynı tornadan çıkmış bunların hepsi..
:dance:teytey::teytey:ÇOK KOBİK KIIZ
senin ne oLduğun hiç önemLi diiL sonuçta benim gözlerimin sana baktığı kadarsın..ben o gözleri senden çektiğim aN hoş bi anı olarak kalırsıN. ...
tehditvari valla ben yazsam noluyoruz leyynn tepkisi alırım
önce bana eşim atsın ee bizde o na göre mesaj atarız :kafamçokkarıştı:
bugün seni üzdüm ama tamam istediğin gibi olsun canım nereye istersen oraya gidelim.
ay bayıldım ya
TATOŞ BAYILDIM DOĞRU DİYON KUŞUMYA O BİZE ATSIN TABİ:Roflol:
KONTÖRÜM BİTİYOR BENİM...:Roflol:
yaww telefonları heee diye açan bir kocaya hangi mesaj gönderilirki.?..yokmu buralarda odun,kalas,tahta,hödükle ilğili bir mesaj varsa verinde adamıma göndereyim..sevinsin garibim::::)))
"eğer birgün gökyüzünün kara mavi çizgisinde bir kırlangıç sürüsü görürsen bilki kanatlarındaki buruk gülümsemeler ve ıslak tebessümler benden sana kalanlardır"
"ben sana yanarken sen kimbilir nerede üşüyorsun"
"şimdi sen gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek"
anlamazlar anacım ya kontörünüze yazık hem hayırdır noluyo derler:enbuyukkk::enbuyukkk:
:sm_cool::1no2:güzelliğin on para etmez bendeki bu aşk olmasa
bir zamanlar senin için gözyaşı dökerdim şimdi ardıma bile bakmam birzamanlar uğruna dağları delerdim şimdi ŞEREFSİZİM KİRBİT BİLE ÇAKMAM :Roflol::Roflol:
-----OYSA-----------------
Sen kış günümde açan, kardelenim bile olamazdın sevdaçiçeğim. Oysa ben yaşların zehir olsa da, gözlerinden "çarem" der içerdim.
ayy mesaj atıpda adamı ne havaya sokacagım alla allaa ilk adım ondan gelsin canım..:kafamçokkarıştıistemem yan cebime koy misali oldu benimkide) :Merhaba!:
yaww telefonları heee diye açan bir kocaya hangi mesaj gönderilirki.?..yokmu buralarda odun,kalas,tahta,hödükle ilğili bir mesaj varsa verinde adamıma göndereyim..sevinsin garibim::::)))
cağ kebap işi yattı,bu durumda kafası kırılacak..
böyle adama sevgi mesajımı atıcam yaaa...
bende kocama msj atsam bana yazıcağı şey aşkım bu akşam eve misafir alma dijitürkte maç var şöööle ayaklarımı uzatıp maç izlicem......ya cidden bu erkeklern hepisi aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?