heee mi diyooo ?? gerçekmi?:Roflol::Roflol::Roflol:
tatoş ne zormuş senin herif öle
a.s.a.s.evet tatlım..öyle tabi canım dörtdörtlük olmak için peygamber olması lazım oda zor
çogu zaman atmam..çok önemli birşey varsa yazarım...yaa beni aramayanı neden arıyımki:))
bende msj atmam
msj degılde gun ıcınde arar benım herıfım napıyon canım aksam yapmak ıstedıgın bısey varmı dıye? dusuncelı adamdır benım kocam canım kocam askım kocam
bencede azıcık naz yap bacım...ne öyle mesaj dı falan...aaa özlesin seni:))
bizde her fırsatta birbirimizi ararız...mesajlarını küçük not kağıtlara yazar buzzzdolabına asar kocam...
harikaymış bu
enesi bugün sen alacaktın okuldan unutma gelirkende dondurmacıya uğrayacaktın onuda unutma genelde herşeyi unuturda :Roflol:
kız sevgi mesajımı bu şimdi,sende bendensin,pek sevgi doluyuz kahretsin..
kız sevgi mesajımı bu şimdi,sende bendensin,pek sevgi doluyuz kahretsin..
:Roflol::Roflol::Roflol:hiç sorma yaaaa bir problemmi var acep:uhm:
gerçek diyorum..en kibar dönemindeyse o zamanda haaaa söyle der...yada kızmışsa bana nevar der :Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:
Ama benim sevdiğim yok ki :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
atmam yaa ne atıcam cevap gelmeyeceğini bile bile burnunu kaf dağına çıkartcam
birde şöyle bir şey anlatayim nişanlıydık daha bizim herifle akşamları msj faslı neyse veda zamanı gelince dedimki artık yatıyorum ve yanaklarına su damlası gibi iki buse konduruyorm ya ce vap ne sizce - çok şükür yaaa kaç saattir bir güzel hoş söz duydum senden kafamçokkarıştı hödük işte ne olacak:mymeka: bende bile demiyo benimki onada razıydım yani:çok üzgünüm::Roflol:
bakarsan uzaktayım,düşünürsen aklındayım,hissedersen kalbindeyim,özlüyorsan yanına geleyim,seviyorsan ömür boyu seninleyim bitanem.....
Gözlerimde yaş,gözyaşlarımda sen varsın.İnad etme gökyüzü benim kadar ağlayamazsın.:Roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?