Hadi Sevdiğimize Bir Mesaj Atalim Mi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rahatsız etme kkdayım:mymeka:.ev zaten üstüm üstüme geliyorÇok üzgünüm çoook

rahatsız etme kkdayım:mymeka:.ev zaten üstüm üstüme geliyorÇok üzgünüm çoook

asi kelebek aynı ya bende böyle mesaj atıyorum :Roflol::Roflol:

aradığındada kısa kes cevap yazıcam diyorum:Roflol::Roflol:

özellikle şu mesajım meşhurdur...Kötü Kazen

bana güzel sözler yazdığında...şutarafagitti

canım tamam ne isteyeceksin yada ne suçun var..yasakkelime

oda insanın hevesini kursağında bırakıyosun beee:Roflol::Roflol: der kapatır

e napim alışık değilimki

senağlama

klava:bizim kalın beni alıştırmadı genelde ne yapıyorsun yazar o kadar

arkadaşım senin bu kocanı bi kursa falanmı göndersen,azcık romantiklik öğrense...

yok be güzelim hödük geldi hödük gidecek odundur kendileri hemde kurusundan fazla eğer bükersem kırılır sonra oda kalmaz elimde neme lazım boşveeer biz böyle idare ediyoruz işteşakkıdı

yok be güzelim hödük geldi hödük gidecek odundur kendileri hemde kurusundan fazla eğer bükersem kırılır sonra oda kalmaz elimde neme lazım boşveeer biz böyle idare ediyoruz işteşakkıdı

:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:

kocişkooo sana halaa küsümm bana o ayakkabıları almadın :):):)sen beenmedn ama ben beenmiştim keçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.yinede seni çooook sewiom ben

Slm Kizlar Of Ya Kocam Yine Yarin çalişiyo Sinir Oluyorum Ya Neyse Bende Peşine Takilimde Yalniz Kalmasin :)

En Son Attiği Mesaj Gelirken 60 Lik Lamba Getir özlem..
Sanki Mahalle Arkadaşiyim(
Bu Kadar Kisa Ve öz Isteğini Belirtmiş(birde Diyonuzki Hadi Sevgilimize Mesaj Atalim..ben Bu Na Mesaj Atsam Ne Olur Alla Alllaaa Cevabi Hep Kisa Olur..ben Yazarim Ama O Sadece"bende" Der:))

Bende Seni:)))

öyle deme allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi...

kocişkooo sana halaa küsümm bana o ayakkabıları almadın :):):)sen beenmedn ama ben beenmiştim keçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.yinede seni çooook sewiom ben

bnde kendim çok yazarım kandil msjlarına çok yazarım

TATOŞ SEN BENİ ÖLDÜRCEN YAWWW ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN....:Roflol::Roflol:

askım erken gelmeye calıs daha ıftara yetısıcez :tatlicadiarzu::Roflol:

valla kızlar bende eşimin gömlek ceplerine küçük güzel notlar koyardım zamanında.çok mutlu olurdu ama velakin bakın boşandım 5 yıl önce not mot fayda etmiyo:))) şimdi ise yeni bir aşk yeni sözler var işte aşkımdan dün gelen msj alın bakalım.yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor. sensizlik ölüm kadar acı. varlığın yaşamak kadar kutsal sen nefes almak kadar önemli canım kadar değerlisin.... uzağızda şu anda ondan bu msj ama ben akıllandım ikinciye eskisine gönderdiğim ne msj lar var nede gömlek ceplerine ve terliklere nede banyo aynalarına iliştirilen notlar. akıllandım artık. şımarık bu erkekler şımarık

hepsi de çok güzel mesajların.bazılarını okurken gülmekten öldüm yaa :)

ikinciyi bu hale nasil getirdin peki?

değer verice kuduruyolarmı (((

aynen öyle arkadaşlar.ben şunu öğrendim sevmeyi değil sevilmeyi biliyorum artık. böyle olunca çok daha kolay yada şöyle diyelim sevginizi onun için deli olduğunuzu bilmemeleri biraz avucunun içinden kayıp gidecekmiş hissi vermek sanırım. tecrübe konuşuyor valla:)))

TATOŞ SEN BENİ ÖLDÜRCEN YAWWW ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN....:Roflol::Roflol:

SAOL CANIM..BİR ALKIŞ DA BU ESPİRİLERİ BANA YAPTIRAN KOÇİŞİME GELSİN..:Roflol::Roflol::Roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…