- Konu Sahibi EU1
-
arkadaşım senin bu kocanı bi kursa falanmı göndersen,azcık romantiklik öğrense...
rahatsız etme kkdayım:mymeka:.ev zaten üstüm üstüme geliyorÇok üzgünüm çoook
arkadaşım senin bu kocanı bi kursa falanmı göndersen,azcık romantiklik öğrense...
yok be güzelim hödük geldi hödük gidecek odundur kendileri hemde kurusundan fazla eğer bükersem kırılır sonra oda kalmaz elimde neme lazım boşveeer biz böyle idare ediyoruz işteşakkıdı
öyle deme allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi...
kocişkooo sana halaa küsümm bana o ayakkabıları almadın :):):)sen beenmedn ama ben beenmiştim keçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.yinede seni çooook sewiom ben
bnde kendim çok yazarım kandil msjlarına çok yazarım
En Son Attiği Mesaj Gelirken 60 Lik Lamba Getir özlem..
Sanki Mahalle Arkadaşiyim(
Bu Kadar Kisa Ve öz Isteğini Belirtmiş(birde Diyonuzki Hadi Sevgilimize Mesaj Atalim..ben Bu Na Mesaj Atsam Ne Olur Alla Alllaaa Cevabi Hep Kisa Olur..ben Yazarim Ama O Sadece"bende" Der:))
Bende Seni:)))
Bende Seni:)))
valla kızlar bende eşimin gömlek ceplerine küçük güzel notlar koyardım zamanında.çok mutlu olurdu ama velakin bakın boşandım 5 yıl önce not mot fayda etmiyo:))) şimdi ise yeni bir aşk yeni sözler var işte aşkımdan dün gelen msj alın bakalım.yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor. sensizlik ölüm kadar acı. varlığın yaşamak kadar kutsal sen nefes almak kadar önemli canım kadar değerlisin.... uzağızda şu anda ondan bu msj ama ben akıllandım ikinciye eskisine gönderdiğim ne msj lar var nede gömlek ceplerine ve terliklere nede banyo aynalarına iliştirilen notlar. akıllandım artık. şımarık bu erkekler şımarık
ikinciyi bu hale nasil getirdin peki?
:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:
TATOŞ SEN BENİ ÖLDÜRCEN YAWWW ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN....:Roflol::Roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?