Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böyle klişe lafları sevmem :dilcikar:
sevmiş bile olsam o hödüğe mesaj atmam :mymeka:
atarsam da elim kırılsın![]()
SEVEN UNUTMAZ,UNUTAN SEVMEMİŞTİR.SEVİPTE UNUTMUŞSA,SEVMESİNİ BİLMEMİŞTİR.
Tam 7 gün sonra nişanımız var.. Sen benim ruhumsun,canımdan çok sevdiğimsin..
Ne kadar çok sevdiğimi anlatsam diyorum ama..kelimeler yetmez buna biliyorum...
Sen zaten benim kalbimsin..Canımın taa içisin..İçimdeki yerini en iyi bilensin..
Ömrümün sonuna kadar seninLeyim canım sevgilimmmmmmm.....:1hug: :1hug:
eğer birgün gidersen benide yanında götürürmüsün
geçen gün dedim biraz romantiklik katayım ilşkimize burdan güzel bir mesaj yazdım bizim kalasa.. eve gelince bir baktım yeni bir mesaj cebinde, okumamış bile..klava:
yok yok merdane olmuyor ona domates fırlatmayı çok seviyom ben :tomato:
bu sabah atmıştım bi tane
uykucu aşık hadi uyan artık okula geç kalacaksın gerçi öğrencilerin bayram eder ama onlara bu iyiliği yapma hadi kalk aşkım :Roflol:
sen hep sevdiğimsin canım
ve hep seveceğim
geçen gün dedim biraz romantiklik katayım ilşkimize burdan güzel bir mesaj yazdım bizim kalasa.. eve gelince bir baktım yeni bir mesaj cebinde, okumamış bile..klava:
A KIZLAR ÇOK SAĞOLUN ÇOK TEŞEKKÜRLER
BAZI ARKADAŞLARIMIZ BEĞENMEMİŞ KONUMUZU VE KAÇ SAYFA OLAN KONUMA EKSİ REP VERMİŞ ADINI YAZMAMIŞ ÇOK ÜZÜLDÜM BU KAÇ SAYFA OLMUŞ NEDEN EKSİ REP VERİYOLAR ANLAMDIM...
bana verilen en güzel hediyesin tombişim benimmmmmŞenizŞeniz:asigim::asigim:
takma kafana canım isteyen eksi rep verir isteyen konuya katılır.Ben çok eğleniyorum valla iyiki açmışsın a.s.
sen benim herşeyim değil,herseyimdesin,,,balım seni çok seviyorummmmm
ne oluyo orada
ben neden çok sevıyorum senın msjlarını okumayı pamuk prensesfisfisfisgeçen gün dedim biraz romantiklik katayım ilşkimize burdan güzel bir mesaj yazdım bizim kalasa.. eve gelince bir baktım yeni bir mesaj cebinde, okumamış bile..klava: