- 19 Ocak 2016
- 100
- 89
- 13
- Konu Sahibi birzayiflamasureci
-
Meraba benimde boyum 171 kilom 66 sana katilmayi cok isterim yaza kadar 56 kilo olmak istiyorum
Istersek basaramayacagimiz sey yok
Bende varım kızlar doğum kilolarımdan kurtulmam lazım artık 1.57 boyum 61.2 kilom 53 olmam lazım bana da yardım edin neler yapabiliriz?
Çok haklısın icraat yok hele spor kendi adıma hiç yok öğünlerimizi mi paylaşıcaz sadece burada ?
Sen yarın mı başlayacsktın diyete?Bir kısıtlama yok ne isterseniz paylaşın ister öğün ister yapılan spor içilen su miktarı veya artık yapamıcam dayanamıyorum dediğiniz an ilk buraya yazın destek önemli
Bence haftanın bir günü tartılma günümüz olsun ?
Olur peki spor olarak be yapmayi dusunuyosunuz ben leslie 3 mil yapiyodum ama surekli ayni seyi yapinca vucut alisiyomus o yuzden fitness blendar da yapicamEvet kesinlikle her Pazartesi tartı günümüz olsun, yarından itibaren başlayalım, tartıldığımız zaman ödemimiz varsa ya da regl zamanındaysak bunuda mutlaka belirtelim
Olur peki spor olarak be yapmayi dusunuyosunuz ben leslie 3 mil yapiyodum ama surekli ayni seyi yapinca vucut alisiyomus o yuzden fitness blendar da yapicam
merhabalar ben de yarın ciddi bir şekilde başlamayı düşünüyorum kilom hep 70 civarındaydı ama bu yıl 80e çıktım yazın bu forumlarla 5 kilo verdim ama devam ettiremedim şuan yine 80 civarındayım boyum 1.67 artık insanların laflarından da çok rahatsızım ve daha 19 yaşındayım sizinle kararlı bi şekilde başlamak istiyorum
tamam canım hadi bakalım artık zayıf olmak istiyorum ve bu sefer çok inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?