Haftada ½ Kg Vererek,Aylar Sonra Fıstık Olalım mı?Var mısınız?

slm kızlar bende menumu yazayım bırazdan mısafırım gelecek vaktım olmaya bılır .....
sabah1 kase nesfit ara yesılcay 5 tane fındık
öğle yogurt 1 tbk fasulye 1dılım ekmek
aksam yarm kase corba 1 tbk ıspanak 1 dılım ekmek
mısafırlerım var umarım aksam kacırmam
spor 30dk
suyumda 2lt olmustur herkese ıyı aksamlar ...

selam kızlar dun giremedim malesef bu saate kaldı hemen dün kü menümü yazayım

sabah:1 su bardağı su ve elma sirkeli ballı su
2 dlm tam bugday ekmeği 3 yemek kaşıgı kadar menemen ve biraz peynir 3 zeytin

ara:1 mansalin 1 küçük elma

öğle:mor lahana tursusu ile yoğurt karıstırdım ve 10 tane hamsi

ara:yeşil çay

aksam: 1 kepçe yayla çorbası (pirinçsiz) ve 4 yemek kasıgı musakka ve salata
bugunkü suyum 3 litre ye dayandı nedense cok susadım ve bütün günüm tuvalette geçti desem yeridir

spor yok

hmen bugün künü de yazayım ama hiç iç acıcı değil...
sabah su+elmalı ballı ılık su yarım yufkaya dürülmüş peynir..domates salatalık

ara: yarım eti goa( kardeşim almış bana abla yemezsen küserim dedi yarısını dedim hepisinide yiyebilirdim:26:
öğle :3 tane içli köfte

ara yok

aksam : 4tane içli köfte sarımsaklı yogurtla

bu yediklerimden sonra spor sart saat 21,00 gibi spor yapacam
2 litere su ve yeşil çay içtim

poffff bugun enerjim çok düşüktü spordan bile erken geldim, diyeti de bozdum. menümü yazayım

spordan önce -----------> yağsız sütle nesfit

spordan sonra ------------> 4-5 yeşil zeytin, peynir, 3 dilim çavdar ekmeği, ayran.

öğlen yemeği -------------> az yağda kızartılmış köfte yedim ya off ( hem de 5-6 taneden fazla yedim ( yanında da 2 dilim çavdar ekmeği yedim bir güzel, bir de ayran içtim.

ara -------------- > 1 tabak tarhana çorbası

akşam yemeği -----------> 1 tabak etsiz taze fasülye yemeği ve ayran

akşam yeşil çay içicem. bu kadar..

cok sevindim senin adına
evet bn de sana bi müjde vereyim bnm de 1 haftada 2 kilom gitmiş
nasıl sevinçliyim anlatamam

Arkadaşlar hadi bende geldim ve büyük heyecanla,yazmadığım takım yazmadığım yer kalmadı sonunda beklediğim çağrı sizden geldi....Hemde 160 boy 60 kilo ve 50 ye düşmek istiyorum ya bu kadar olur:)Pazartesi günü regliyim 3. günüm ama ne olursa olsun bende başlayacağım birbirimize destek olalım.....

hoşgeldin
biz burada herkese imkanımız ölçüsünde yardımcı oluyoruz
sen de bizim ailemizin bir ferdisin artık hoşgeldin aramza
biz burada sana ve katılan herkese gerekli desteği vermeye calışacagız için rahat olsun
eee yorumlara kendini şimdiden hazırla bakalım
sevgiler..

Teşekkürler lily yazmana sevindim...Kendime nasıl güldüm sayfanın devamını okumadan,ilk sayfayı okuyup bugün yazıldı sanıp sevgi kelebeğine heyecanla yazdım umarım oda burada devam ediyordur hıı baştan sona okuyunca boy ve kilo dışında bi ortak nokta daha buldum bende öğretmenim :)umarım artık bende uzun zamandır hayal ettiğim gibi balık etli kıvamdan kurtulma yolunda adım atabilirim...hepinizin yazdıklarını okudum pazartesi bende size katılıyorum inşallah...Tam olarak yazayım 28 yaşında 1.60 boyunda 60 kiloyum,evleneli 1 yılı geçti ve 10 kilo aldım...Ama artık dur demenin zamanı geldi...Hepimize bol şans....

rica ederim ne demek? biz burda birbrimize destek için varız
bi soru? neden pazartesi?
şimdi hemen başla ya da daha dogrusu yarın sabahtan?
çünkü herkes birkaç gun oldu başlayalı yakala onları bence
benm kendi topiğim var arada gelip yorum yapıyorum takip ediyorum tüm günlükleri
sormak istediklerini direkt olarak sorabilirsin illaki tüm sayfaları okuman gerekmez.

selam kizlar ak$ama kadar iyidim sonradan bozdum gibi ama abartmadim yinede :)

sabah : 1 kutu 125gr diyet yogurt ve yarim çay bardagi sütle yapilmi$ kahve

ögle : 1 tabaktan biraz az ispanak (kendim yaptim ve ha$ladim hiç yag yok )
1 yemek ka$igi diyet peynir
1 yemek ka$igi kiymali yumurta

ara : bir lokma kek, bir sütlü kahve

ak$am : 1 kase yagsiz hazir sebze çorbasi
yarim tabak kiymali makarna (bu olmadi i$te)
1 lokma kek ve biraz çikolata (bu hele hiç olmadi) ama miktari fazla degildi mutluyum :)

toplam 1100 kalori :)

Teşekkürler canım. Zavallı kuzucuğuma serum takıldı. Akşama toparlandı şükür. Yemek falan yapamadım akşam kahvaltı yaptık. Tabi kahvaltı olunca ekemk miktarı kaçtı. Bir de akşama kadar hiçbir şey yememiştim. Ama inanıyorum daha önce 6 kilo nasıl gittiyse bunlar da gidecek sizlerin sayesinde. bİr gruba bağlı olmak insanı çok motive ediyor. Yemek yerken çekiniyor insan. Birbiriiz motive ettikçe gidicek kilolar. Biz daha önceki topiğimizde beyin gücünü kullanmaya çalışıyoduk kızlar, o da çok etki ediyo gerçekten. İşi önce beyinde bitirmek lazım. Bişey daha haftanın hangi günü tartılıp bildiricez.Belli bir gün olsun herkes o gün tartılsın bence. Birinciyi falan seçelim ne bilim gaza getircek herşeyi deneyelim.

cnmmmm yaaa kıyamammmmm
inşallah iyidir cnm yaaa
dün istisnai bir durum olmuş o kadar takma kafana sonuçta kim ister evladı hasta olsun dimi cnm?
tartı gününü topik sahibi arkadaş belirleyecektir ztn
motivasyona gelince, ben de hiç moralimi bozmadım şimdiye kadar burada öyle bir sinerji var ki sen de o pozitifliği hissediyorsun zaten
ben de kendime cok güzelim falan diye beynen rahatlamaya ve motive olmaya çalışıyorum
çok şükür ki gerek diyetisyene giderken gerek burdayken üzülmedim hep dedim incecik olacagım moralimi yüksek tuttum ama sabır ve sebat gerektiren uzun bir süreç bu, inşallah bu uzun süreci birbirimizin desteği ile aşacağız
sevgiler...

selam kizalar desteginizi ihtiyacim var biliyorsunuzki bayagi dikkat ediyordum yediklerime bir haftadir, açikcasi kiloda vermi$tim çok olmasada, ama dün biraz makarna birazda çikolata yedigim için, bugün hemen tartiya yansidi dünden bugüne tam 500gr almi$im sabah tartildim açliktan karnim guruldugu halde bu kadar fazla çikti

kizlar diyetisyen bana demi$tiki sende motivasyon yok, iyide nasil motive olayim, kaç aydir böyle, 1 hafta veya 2 haftada verdigim 1 kiloyu 1 günde aliyorum, her seferinde ayni tablo yemin ederim, ben bu 15 kiloyu 10 ayda aldim, 10 aydir ben vermeye çali$tikca aliyorum, tamam diger zamanlar diyete 1 hafta tam olarak uyamazdim, ama bu sefer inaniyordum neticede hep 1100 veya 1200 kalori aldim ama yok

sende bendensin leyya ama üzülme morel bozuldukça daha çok yemeye yöneliyor insan
demekki kaçamak yapmayacaız benim içinde geçerli bende daha önce diyete başladım 3 kilo verdim sonra braktım 2 günde geri aldım
böyl böyle vücudumuzada zarar veriyoruz kaçamaklardan kaçınmalıyız yada haftanın bir günü ödül gibi birşey olmalı çok az nefsimizi köreltmek için
motivasyonunu düşürme canım

Son düzenleme:
cnm bnm öncelikle azıcık kaçamak yapınca yaaa ben cok yedim kilo aldım gibi olumsuz ifadeleri aklından çıkarmaya çalış
tartıda sırf dün yediğinden dolayı fazla çıkmış olman, kilo aldığın anlamına gelmez belki vücudun su tutmuştur?
üzme kendini olur mu?
motivasyona gelince, biz burada niçin varız? birbirimize destek olmak için değil mi? ben sana güveniyorum sen bunların üstesinden geleceksin, sen de kendine güven olur mu? ben vereceğim, incecik bir kız olacağım de, hemen koyverme kendini, biraz sabır işi bu kilo verme süreci
bence diyetisyenin belki kendince doğru söylemiş ama yanlış ifade etmiş senin moralini biraz bozmuş sanırım
bnm diyetisyen aynı psikolog gibiydi soruyordu nasılsın, nasıl gidiyor, ilk tanşmamızda benden ne bekliyorsun demişti mesela
direkt hadi kilonu ölçelim başlayalım demedi hemen önce beni tanımaya çalıştı
sen de aynaya bak ve kendini olmak istediğin ölçülerde hayal et, bak o zaman göreceksin ki kendi kendine motive olmuşsun
tmm tatlım? umarım birazcık olsun yardımcı olabilmişimdir
sevgiler...

kizlar Allah razi olsun sizden, sizde olmasaydiniz ne yaparidim bilemiyorum..hep öyle diyorum incecik olacagim diye eski fotograflarima bakiyorum, ba$ari öykülerini okuyorum motive olmu$tum gerçektende, ilk defa bir topikte kendimi bu kadar motive olarak gördüm, ama birazcik verdigim emegin kar$iligini alsam devam edecegim ama yok, hep ayni, her ay "geçen ay aldigim kiloyu vermeliyim" demekten biktim, ben bayramdan 2-3 hafta önce 1 kilo verdim, 3 günlük bayramda 2 kilo aldim, $u anda hala onu vermi$ degilim, gelde motive ol sonra, ne kadar adaletsiz bir$ey bu

diyeti bozmadim bozmayacagimda Allah'in izniyle, incecik olacagim, sevdigimin kar$ina incecik olara çikacagim, sinirden ne yaptigimi bilmedim tartildiktan sonra, su isittim tam 1 litre sicak su içtim, bir ka$ik tarcçin yedim, ve 1 kupa ye$il çay hazirladim içecegim birazdan, ama midem kötü oldu su çok geldi, ne yaptigimi bilemedim....

tatlım suyu 2 bardaktan fazla içme istersen bir seferde midene ağır gelmiş bir de yeşilçay...
zorlama tatlım kendini, sabır.... gerçekten cok sabır gerekiyor
benim de önümde vermem gereken 25 kilo var düşününce kabus gibi çöküyor ama diyorum ki 3 ayda 10 kg ayda 2-3kg versem yeter,sen de öyle düşün olur mu?
biz sana inanıyoruz
cok öpüyorum seni sıkma canını ok?

merhabalar
benimde amacım ayda 3 kilo fln ...
haftada yarımmı ediyor daha da az sanırım ...
üff ya ne biçim şeydir şu kilo bir an önce kurtulsak

merhabalar
benimde amacım ayda 3 kilo fln ...
haftada yarımmı ediyor daha da az sanırım ...
üff ya ne biçim şeydir şu kilo bir an önce kurtulsak
sevgi kelebeği bu topiği ayda 2 kilo olarak planlayarak açmıştı ki çok da sağlıklı
zaten önemli olan vermek ha 2 vermişiz ha 4 ne fark eder ki?

canim inan o kadar motive olmu$tumki, bundan bir kaç ay önce ben bu 10 kiloyu asla veremem ne kadar çok falan diyorum, ama dün dü$ündüm ve dedimki sadece 10 kilo ben bu motivasyonla 3-4 ayda veririm dedim, 10 kilo o kadarda çok degil dedim ama bugün böyle olunca....
suyu abarttim ben hep 2 bardak içerdimde anlik sinirle hepsini içtim sicak sicak, çok te$ekkür ederim morelim yerine geldi, kaybetmicem içimdeki umudu, in$allah en kisa zamanda hepimiz kilolarimizi veririz Allah emeklerimi bo$a çevirmesin in$allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…