- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
cok sevindim senin adınaslm kızlar 2 gündür giremiyodum gezmekten nasılsınızzzz gidiyormu kilolar...
kızlar dün çok mutlu oldum ve motivasyonum hemen nasıl arttı anlatamam 1.5 ay önce arkadaşlarımlar görüşmüştüm dün tekrar görüştüm ve bana sen nasıl zayıfladın dedilerr... özellikle göbeğin gitmiş dediler ayyy bi gururlandım bi kibirlendimki sormayın gitsin spora devam herşeyden önce spor yaaaaaaaaa ve tabiki suu suu suu yaşasın sağlıkkk
hoşgeldinArkadaşlar hadi bende geldim ve büyük heyecanla,yazmadığım takım yazmadığım yer kalmadı sonunda beklediğim çağrı sizden geldi....Hemde 160 boy 60 kilo ve 50 ye düşmek istiyorum ya bu kadar olur:)Pazartesi günü regliyim 3. günüm ama ne olursa olsun bende başlayacağım birbirimize destek olalım.....
rica ederim ne demek? biz burda birbrimize destek için varızTeşekkürler lily yazmana sevindim...Kendime nasıl güldüm sayfanın devamını okumadan,ilk sayfayı okuyup bugün yazıldı sanıp sevgi kelebeğine heyecanla yazdım umarım oda burada devam ediyordur hıı baştan sona okuyunca boy ve kilo dışında bi ortak nokta daha buldum bende öğretmenim :)umarım artık bende uzun zamandır hayal ettiğim gibi balık etli kıvamdan kurtulma yolunda adım atabilirim...hepinizin yazdıklarını okudum pazartesi bende size katılıyorum inşallah...Tam olarak yazayım 28 yaşında 1.60 boyunda 60 kiloyum,evleneli 1 yılı geçti ve 10 kilo aldım...Ama artık dur demenin zamanı geldi...Hepimize bol şans....
öncelikle bebişimize geçmiş olsun diyorum kıyamam o güzel meleğe...
menün de fena değil en azından salata ve yoğurt yemişsin bunlar önemlidir diyette ama baklava olmasaymış daha iyi olurmuş
bence zamanla halledersin cok kasma kendini, üzülme içinde istek varsa başarcaksındır ztn
sevgiler
cnmmmm yaaa kıyamammmmmTeşekkürler canım. Zavallı kuzucuğuma serum takıldı. Akşama toparlandı şükür. Yemek falan yapamadım akşam kahvaltı yaptık. Tabi kahvaltı olunca ekemk miktarı kaçtı. Bir de akşama kadar hiçbir şey yememiştim. Ama inanıyorum daha önce 6 kilo nasıl gittiyse bunlar da gidecek sizlerin sayesinde. bİr gruba bağlı olmak insanı çok motive ediyor. Yemek yerken çekiniyor insan. Birbiriiz motive ettikçe gidicek kilolar. Biz daha önceki topiğimizde beyin gücünü kullanmaya çalışıyoduk kızlar, o da çok etki ediyo gerçekten. İşi önce beyinde bitirmek lazım. Bişey daha haftanın hangi günü tartılıp bildiricez.Belli bir gün olsun herkes o gün tartılsın bence. Birinciyi falan seçelim ne bilim gaza getircek herşeyi deneyelim.
cnm bnm öncelikle azıcık kaçamak yapınca yaaa ben cok yedim kilo aldım gibi olumsuz ifadeleri aklından çıkarmaya çalışselam kizalar desteginizi ihtiyacim varbiliyorsunuzki bayagi dikkat ediyordum yediklerime bir haftadir, açikcasi kiloda vermi$tim çok olmasada, ama dün biraz makarna birazda çikolata yedigim için, bugün hemen tartiya yansidi dünden bugüne tam 500gr almi$im sabah tartildim açliktan karnim guruldugu halde bu kadar fazla çikti
kizlar diyetisyen bana demi$tiki sende motivasyon yok, iyide nasil motive olayim, kaç aydir böyle, 1 hafta veya 2 haftada verdigim 1 kiloyu 1 günde aliyorum, her seferinde ayni tablo yemin ederim, ben bu 15 kiloyu 10 ayda aldim, 10 aydir ben vermeye çali$tikca aliyorum, tamam diger zamanlar diyete 1 hafta tam olarak uyamazdim, ama bu sefer inaniyordum neticede hep 1100 veya 1200 kalori aldim ama yok
sende bendensin leyya ama üzülme morel bozuldukça daha çok yemeye yöneliyor insan
demekki kaçamak yapmayacaız benim içinde geçerli bende daha önce diyete başladım 3 kilo verdim sonra braktım 2 günde geri aldım
böyl böyle vücudumuzada zarar veriyoruz kaçamaklardan kaçınmalıyız yada haftanın bir günü ödül gibi birşey olmalı çok az nefsimizi köreltmek için
motivasyonunu düşürme canım
cnm bnm öncelikle azıcık kaçamak yapınca yaaa ben cok yedim kilo aldım gibi olumsuz ifadeleri aklından çıkarmaya çalış
tartıda sırf dün yediğinden dolayı fazla çıkmış olman, kilo aldığın anlamına gelmez belki vücudun su tutmuştur?
üzme kendini olur mu?
motivasyona gelince, biz burada niçin varız? birbirimize destek olmak için değil mi? ben sana güveniyorum sen bunların üstesinden geleceksin, sen de kendine güven olur mu? ben vereceğim, incecik bir kız olacağım de, hemen koyverme kendini, biraz sabır işi bu kilo verme süreci
bence diyetisyenin belki kendince doğru söylemiş ama yanlış ifade etmiş senin moralini biraz bozmuş sanırım
bnm diyetisyen aynı psikolog gibiydi soruyordu nasılsın, nasıl gidiyor, ilk tanşmamızda benden ne bekliyorsun demişti mesela
direkt hadi kilonu ölçelim başlayalım demedi hemen önce beni tanımaya çalıştı
sen de aynaya bak ve kendini olmak istediğin ölçülerde hayal et, bak o zaman göreceksin ki kendi kendine motive olmuşsun
tmm tatlım? umarım birazcık olsun yardımcı olabilmişimdir
sevgiler...
tatlım suyu 2 bardaktan fazla içme istersen bir seferde midene ağır gelmiş bir de yeşilçay...kizlar Allah razi olsun sizden, sizde olmasaydiniz ne yaparidim bilemiyorum..hep öyle diyorum incecik olacagim diye eski fotograflarima bakiyorum, ba$ari öykülerini okuyorum motive olmu$tum gerçektende, ilk defa bir topikte kendimi bu kadar motive olarak gördüm, ama birazcik verdigim emegin kar$iligini alsam devam edecegim ama yok, hep ayni, her ay "geçen ay aldigim kiloyu vermeliyim" demekten biktim, ben bayramdan 2-3 hafta önce 1 kilo verdim, 3 günlük bayramda 2 kilo aldim, $u anda hala onu vermi$ degilim, gelde motive ol sonra, ne kadar adaletsiz bir$ey bu
diyeti bozmadim bozmayacagimda Allah'in izniyle, incecik olacagim, sevdigimin kar$ina incecik olara çikacagim, sinirden ne yaptigimi bilmedim tartildiktan sonra, su isittim tam 1 litre sicak su içtim, bir ka$ik tarcçin yedim, ve 1 kupa ye$il çay hazirladim içecegim birazdan, ama midem kötü oldu su çok geldi, ne yaptigimi bilemedim....
sevgi kelebeği bu topiği ayda 2 kilo olarak planlayarak açmıştı ki çok da sağlıklımerhabalar
benimde amacım ayda 3 kilo fln ...
haftada yarımmı ediyor daha da az sanırım ...
üff ya ne biçim şeydir şu kilo bir an önce kurtulsak
tatlım suyu 2 bardaktan fazla içme istersen bir seferde midene ağır gelmiş bir de yeşilçay...
zorlama tatlım kendini, sabır.... gerçekten cok sabır gerekiyor
benim de önümde vermem gereken 25 kilo var düşününce kabus gibi çöküyor ama diyorum ki 3 ayda 10 kg ayda 2-3kg versem yeter,sen de öyle düşün olur mu?
biz sana inanıyoruz
cok öpüyorumseni sıkma canını ok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?