- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
sevgi kelebeği bu topiği ayda 2 kilo olarak planlayarak açmıştı ki çok da sağlıklı
zaten önemli olan vermek ha 2 vermişiz ha 4 ne fark eder ki?
inşallah cnm bnmcanim inan o kadar motive olmu$tumki, bundan bir kaç ay önce ben bu 10 kiloyu asla veremem ne kadar çok falan diyorum, ama dün dü$ündüm ve dedimki sadece 10 kilo ben bu motivasyonla 3-4 ayda veririm dedim, 10 kilo o kadarda çok degil dedim ama bugün böyle olunca....
suyu abarttim ben hep 2 bardak içerdimde anlik sinirle hepsini içtim sicak sicak, çok te$ekkür ederim morelim yerine geldi, kaybetmicem içimdeki umudu, in$allah en kisa zamanda hepimiz kilolarimizi veririz Allah emeklerimi bo$a çevirmesin in$allah
evet verelimde geri almayacak biçimde gerisi boş ..
ayyy şimdi hesapladımda eğer ben ayda 3 kilo verirsem hazirana 69 kilo olarak giriyorum alllaaaaahmmm
evet verelimde geri almayacak biçimde gerisi boş ..
ayyy şimdi hesapladımda eğer ben ayda 3 kilo verirsem hazirana 69 kilo olarak giriyorum alllaaaaahmmm
ayyy sen öyle dedin ya hesaplayınca ben de 50li rakamlara düşmüş olurum o zaman...
ayyy cok heyecanlandım yaaaa
irras inş daha veririsin,bende 96 dan 60 ları gördüm,daha hızlı verirsin
Ara ara hepimiz kaçamaklar yapıyoruz canım. Hem diyetin çok katı kuralları olmamalı bence. Olumsuz düşünürsen olumsuz olur. Önce kendini inandırmalısın. Diyet yaparken kendimize eziyet etmek değil amacımız. Sağlıklı ve dengeli beslenmek. Böyle olunca kilolar kendiliğinden gidecek zaten. Ben de dünden beri kaçamak yapıyorum ama vicdan azabı da duymuyorum bundan. Sıkma canını birbirimize destek olarak incecik ve sağlıklı olucaz inşallah.selam kizalar desteginizi ihtiyacim varbiliyorsunuzki bayagi dikkat ediyordum yediklerime bir haftadir, açikcasi kiloda vermi$tim çok olmasada, ama dün biraz makarna birazda çikolata yedigim için, bugün hemen tartiya yansidi dünden bugüne tam 500gr almi$im sabah tartildim açliktan karnim guruldugu halde bu kadar fazla çikti
kizlar diyetisyen bana demi$tiki sende motivasyon yok, iyide nasil motive olayim, kaç aydir böyle, 1 hafta veya 2 haftada verdigim 1 kiloyu 1 günde aliyorum, her seferinde ayni tablo yemin ederim, ben bu 15 kiloyu 10 ayda aldim, 10 aydir ben vermeye çali$tikca aliyorum, tamam diger zamanlar diyete 1 hafta tam olarak uyamazdim, ama bu sefer inaniyordum neticede hep 1100 veya 1200 kalori aldim ama yok
sen de hoşgeldinbende varım
diyet yaptım diyetisyene gittim hiçbiri fayda vermedi. hele diyetisyene gittikten sonra daha fazla kilo aldım.
bende durumu ters çevirmeye karar verdim.Ameliyattan sonra aldıklarımı vermek istiyorum. Artık karar verdim diyet falan yapmıyorum
yediklerimi azalttım, ekmeği kestim, ara öğünlerim var. öğlen k-flakes yiyorum. bir haftayı doldurunca tartılacağım gelişmeleri yazarım.
inşallah cnm bnm
iyi olmana ne kadar sevindim anlatamam
bizi bu fazlalıklar yıkamaz, biz onları eriteceğiz inşallah:)))
sevgiler
Ara ara hepimiz kaçamaklar yapıyoruz canım. Hem diyetin çok katı kuralları olmamalı bence. Olumsuz düşünürsen olumsuz olur. Önce kendini inandırmalısın. Diyet yaparken kendimize eziyet etmek değil amacımız. Sağlıklı ve dengeli beslenmek. Böyle olunca kilolar kendiliğinden gidecek zaten. Ben de dünden beri kaçamak yapıyorum ama vicdan azabı da duymuyorum bundan. Sıkma canını birbirimize destek olarak incecik ve sağlıklı olucaz inşallah.
oo süper yaaa ne kadar sürede verdinn
in$allah canim :)
aslinda ben o makarnayi yedigime pi$man olmadim çünkü ben bir haftar ekmek yemiyorum dünde yemedim onun yerine makarna yiyeyim dedim ama +500gr çikinca çok üzüldum, saolsun kizlar morelimi düzelttiler :)
in$allah canim hepimiz incecik olcaz
hoşgeldinkızlar bende varım çok super her şey yiyelim amma az :2:şu an 71 kiloyum bu sabahdan başladım cumaya bakalım arada bi fark olacakmı
haddim değil ama ekmeği çıkartmanın sonucu vucut karbonhidrat istediğinden böle tepki vermiş,ve bulduğu ilk karbonhidrato depo etmiş.
cok sevindim senin adına
evet bn de sana bi müjde vereyim bnm de 1 haftada 2 kilom gitmiş
nasıl sevinçliyim anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?