Haftada ½ Kg Vererek,Aylar Sonra Fıstık Olalım mı?Var mısınız?

sevgi kelebeği bu topiği ayda 2 kilo olarak planlayarak açmıştı ki çok da sağlıklı
zaten önemli olan vermek ha 2 vermişiz ha 4 ne fark eder ki?

evet verelimde geri almayacak biçimde gerisi boş ..
ayyy şimdi hesapladımda eğer ben ayda 3 kilo verirsem hazirana 69 kilo olarak giriyorum alllaaaaahmmm

inşallah cnm bnm
iyi olmana ne kadar sevindim anlatamam
bizi bu fazlalıklar yıkamaz, biz onları eriteceğiz inşallah:)))
sevgiler

evet verelimde geri almayacak biçimde gerisi boş ..
ayyy şimdi hesapladımda eğer ben ayda 3 kilo verirsem hazirana 69 kilo olarak giriyorum alllaaaaahmmm

ayyy sen öyle dedin ya hesaplayınca ben de 50li rakamlara düşmüş olurum o zaman...
ayyy cok heyecanlandım yaaaa

herkese merhaba,şoktayım 600 gr eksik geldim ama inanamıorum,3 haftadır oynamamıştı,ama yarın emın olcam

evet bende skiden ayda dört kılo diye düşlerdim,ama yaş ilerledi ve 2 kg razı gelmeye başladım:)

bende dünü yazayım

sabah.30 gr peynır
1 dilim ekmek
yarım domates yarım salatalık maydonoz

ara :4 badem 2 hurma

öğle:5 kaşık etli patlıcan(ben 12 yıldır tuz kullanmıyorum,et olduğu içinde yağda koymadım
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

ikindi :sabahın aynısı

akşammlet
1 dilim ekmek
bi adet küçük elma

veeee olmazsa olmaz 2,5 litre su

Ara ara hepimiz kaçamaklar yapıyoruz canım. Hem diyetin çok katı kuralları olmamalı bence. Olumsuz düşünürsen olumsuz olur. Önce kendini inandırmalısın. Diyet yaparken kendimize eziyet etmek değil amacımız. Sağlıklı ve dengeli beslenmek. Böyle olunca kilolar kendiliğinden gidecek zaten. Ben de dünden beri kaçamak yapıyorum ama vicdan azabı da duymuyorum bundan. Sıkma canını birbirimize destek olarak incecik ve sağlıklı olucaz inşallah.

bende varım
diyet yaptım diyetisyene gittim hiçbiri fayda vermedi. hele diyetisyene gittikten sonra daha fazla kilo aldım.
bende durumu ters çevirmeye karar verdim.Ameliyattan sonra aldıklarımı vermek istiyorum. Artık karar verdim diyet falan yapmıyorum
yediklerimi azalttım, ekmeği kestim, ara öğünlerim var. öğlen k-flakes yiyorum. bir haftayı doldurunca tartılacağım gelişmeleri yazarım.

sen de hoşgeldin
önemli olan diyetisyene gitmek değil zaten sağlıklı ve dengeli beslenebilmeyi öğrenmek ve moral çok önemli
kendini çok aç bırakma ama tamam mı canım?
başarılar diliyorum
sevgiler...

inşallah cnm bnm
iyi olmana ne kadar sevindim anlatamam
bizi bu fazlalıklar yıkamaz, biz onları eriteceğiz inşallah:)))
sevgiler

in$allah canim :)

aslinda ben o makarnayi yedigime pi$man olmadim çünkü ben bir haftar ekmek yemiyorum dünde yemedim onun yerine makarna yiyeyim dedim ama +500gr çikinca çok üzüldum, saolsun kizlar morelimi düzelttiler :)
in$allah canim hepimiz incecik olcaz

oo süper yaaa ne kadar sürede verdinn

irras ben 96 dan 74 de 2,5 ayda geldim ama tamamen diyet ve sporla,sonra 74 ozaman göre iyiydi,öle kaldım,aradan yıllar sonra dedimki 58 olayım,bi asıldım 62 oldum 2, 5 ayda,ama 58 olamadım,macera bu,ama şimdi zorlamaya başladı, eskisi gibi hızlı veremıyorum,yaş 30 u geçti,68 aşmıyodum,ama bir ilaç kullandım,78 gördüm hemen bir fren 72 oldum,inş bu defa 58 olmadan bırakmıcam

haddim değil ama ekmeği çıkartmanın sonucu vucut karbonhidrat istediğinden böle tepki vermiş,ve bulduğu ilk karbonhidrato depo etmiş.

kızlar bende varım çok super her şey yiyelim amma az :2:şu an 71 kiloyum bu sabahdan başladım cumaya bakalım arada bi fark olacakmı

kızlar bende varım çok super her şey yiyelim amma az :2:şu an 71 kiloyum bu sabahdan başladım cumaya bakalım arada bi fark olacakmı
hoşgeldin
elbette olacaktır olmaz mı?
birlikten kuvvet doğar
biz kızlarla destek veririz imkanımız oldugu müddetçe

haddim değil ama ekmeği çıkartmanın sonucu vucut karbonhidrat istediğinden böle tepki vermiş,ve bulduğu ilk karbonhidrato depo etmiş.

estagfirullah canim ne demek, burda herkes bilgisine payla$abilir yani, acaba ondanmidir ? ben en az 2 aydir düzgün ekmek yemiyorum yani belki haftada 1 dilim yiyorum protein ve sebze agirlikli beslenmeye çali$tigim için kilomu yapara acaba?

benimde kilo almamın tek sebebi gece yemekleri 12 -1 hatta 3-4 bişeyler yiyordum
sonuç 72 gördüm hemde bir ayda bir senede verdiğim 10 kiloyu bir ayda geri aldım

Bu grup bana gerçekten ii geldi,henüz tam olarak düzenli yemek alışkanlığına geçiş yapamadım (diyet demiyorum artık) ama baya heveslendim...Pazartesi başlamamın sebebi hem buz dolabımı hafta sonu baştan yapılandırmam,hemde reglimi biraz atlatayımki ilk günden bol kaçamak yapıp moralimi bozmak istememem..Benim en büyük sıkıntım işten eve geldiğimde çok acıkmış olup herşeye saldırmam sonrada 1-2 saat uyuyup akşam nasıl olsa kaçtı diye yemeğe devam etmem ...işte hergün söz veriyorum yine okuldan gelince gözüm dönüyor...bu durumu bir çözsem daha ii olucak ..Sizce bi gün önceden yemeğimi planasam daha mı ii olur..Yada cornfleks tarzı bişeyler mi yemeliyim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…