Haftada ½ Kg Vererek,Aylar Sonra Fıstık Olalım mı?Var mısınız?

lilycim diyetisyenin menünü paylaşabilir misin , bana fikir olmasını istiyorum.
tabii cnm
bu arada tam listeyi yazıyordum ki bu diyet listesini daha önce bir topikte paylaşmış olduğum aklıma geldi
ki bi baktım ben bu listeyi içeren topik bile açmışım ki listeyi daha önce başkasının topiğinde de paylaştım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/471320-yiyerek-zayiflama-yontemlerimiz.html
burada ayrıntılar var okuyabilirsin

açligimi hissetmeye ba$ladim,, ben en iyisi yatayim

kizlar tuvalet ile dost olanlar merak etmeyin ali$inca öyle her su içtikce tuvalete gitmezsiniz, ben genelde 2 litre içiyorum yani artik hesaplamiyorum bile çünkü suyu seviyorum ve çokca içtigimdende eminim sanirim 8 yildir böyle, ve tuvalet hiç sorun olmyor tutabiliyorum kendimi 4-5 saat hatta gece yatmadan ali$kanlik olmu$ en az 500ml su içerde yatarim gece tuvalete kalkmam yani

o kişiye göre değişir tatlım
ben geceleri en az 1-2 defa kalkarım
en az 10 yıldır da böyle
ayrıca hemen gitmem gerek, tutamıyorum kendimi
mesela bugun akşam saat 8-10 arası 3 defa gittim
içtiğim de toplasan 2-3 bardak su

merhaba kızlar dun bır akdasım geldı kendısını 1 aydır gormemıstım.ve 20 gunde tam 7 kılo vermıs sok oldım..1hafta lahana corbasını yapmıs bırde pırınc lapasını yapmıs .....cok zayıflamıs ..............dunden berı moralım cok bozuk kızlar ben 1 aydır gram veremedım..............

Beni de alırmısınız aranıza. Daha önce 6 kilo verdiğim topikten sonra kendime uygun bir yer bulamamıştım burayı görene kadar. Boyum 1.57 kilom şu an 6. Çok değil 5 kilo daha versem yeter bana. İki doğum sonunda kalan kilolarımdan kurtulmak istiyorum artık. Bu arada bir de dezavantajım var. Masabaşı çalışıyorum. Yani hareketsizim, ama akşam eve gidince çocuklarımın sayesinde hiç oturamıyorum

bazen duruyor duruyor birden gidiyor.. lahana çorbasını ben de yapmıştım 3 kg vermiştim 1 haftada , bir kaç hafta sonra hop diye geri aldım.fazla yediğimden değil, diyeti bırakınca alınan bir şey..lahana diyeti sonunda gözlerimde problem oldu çok sağlıksız..biz yavaş yavaş veriyoruz canım, kalıcı olacak. hem senin yediklerin çok ideal.

hoş geldin canım birbirimize destekle çok iyi gidiyoruz.listeye ekliyorum

okudum bizim beslenmemize çok benziyor, güzelmiş. 2 haftada 2,5 kilo çok iyi.. ben 500 gr yazdım ama 250 gr civarı verebiliyorum haftada.yaza 50 kilo düşününce kendimi müthiş gaza geliyorum

bugun kı menum
sabah 1domates 1 dılım peynır 5 zeytın 1 dılım ekmek yesıl cay
2 mandalına
oğle 1 dılım ekmek 1 tbk kuru fasulye
yesıl cay 2 cevız
aksam 1 kase tarhana corba 1 tbk kuru fasulye1 bardak ayran (ekmek yemedım pılav yerım dıye sonra kızım ayranı uzerıne dokunce sofradan kalktım.)
saat 8 de cayın yanında 2 tane burcak yerım bugunu kapatırım
15 dk leslie 30dk zumbaaaaaaaaa

selam kizlar, gün boyu yazamadim ama aklim hep burdaydi :) dünki tatli krizinden sonra toparlandim :) ama ak$am tadimlik yedigim için uyuyana kadar karnimin bo$lugunu hissettim sabah ise karnim gurulduyordu kalkarkalkmaz inanilmaz derecede acikmi$tim

sabah-----> 1 kutu (125gr) diyet yogurt
1 küçük domates
1 bardak sütlü kahve

ara--------> meyve püresi 1 ka$ik kadar

ögle-------> 6 tane minik balik pane (üzerinde 6 tanesi 340 kalori yaziyordu) kendim pi$irdim teflon tavada hiç yag koymadim
3 korni$on tur$u
yarim bardak machiatto kahve ($ekersiz)

ara-------->ye$il çay içecegim

ak$am---->yarim tabak tavuklu pirasa yiyecegim

sanirim 900kalori ediyor $imdilik ama ak$am güney kuzey izlerken bir bisküviyle çay içerim 1000 olur :)

menün güzel canım. ama hiç yoğurt ya da süt yok. yoğurt yağ yakımında çok etkiliymiş. istersen öğlen yemeklerinde ayran içebilirsin. ya da tavuklu pırasanın yanında da güzel gider bak canım istedi :)

bu menü de çok güzel. su da içtiysen bol bol bugunu iyi kapattın demektir. :) ama istersen çayın yanında burçak yeme. ya da 1 tane ye nefsin körelsin.

bugünü de kapattık hayırlısıyla. menüm ise şöyle;

sabah kahvaltıdan önce 2 bardak su

kahvaltı ------------> 2 dilim çavdar ekmeği, peynir, yeşil zeytin, maydanoz, yeşil çay, bi kaç çatal omlet, domates, salatalık

ara öğün ------------> fıstık ve kuru üzüm

öğlen -----------> 2 parça tavuk ve ayran

ara öğün ------------> nesfit, 1 mandalina

akşam yemeği geciktiği için 1 bardak ayran içtim yemeğe kadar.

akşam --------> 1 tabak tarhana çorbası ve balık

akşam yemeğimi yedim, şimdi yeşil çay demliycem. suyumu da içtim bolca.

canım menün çok güzel ama birşey dikkatimi çekkti
nesfit' i ara öğün olarak kullanmışsın
bence nesfin ara değil başlı başına bir öğün olmalı
çünkü biraz ağır kaçıyor
ben nesfiti ana öğün olarak kullanıyorum
ama tabiki miktarıda önemli
ben koca bir kase iyorum
sen daha az iyorsan sorun yok

canım ben nesfiti normalde sabah öğünü olarak yiyorum. ama bugun işler karıştı biraz :)
bi de çok fazla yemiyorum ben. küçük bi kaseye 4-5 yemek kaşığı nesfit koyup üzerine yağsız süt döküyorum. ama dediğin gib kalorisi biraz fazla gibi. ben de yerken tereddüt ediyorum :/ ama sabahları spora gittiğim için spora gitmeden önce pratik oluyo nesfit yemek.

bnce harika bir menü nesfiti de ztn spora gittiğin için diye açıklamışsın ki ztn öglen ekmek yememişsin onu nesfitle dengelemişsin tebrikler cnm

cnm sevgi bu diyetle verilen kilolar geri alınıyor demiş tamamen katılıyorum
ben biraz daha acayım
tek tip beslenmeler vücuttan suyu atmaya yöneliktir lahana diyetinde olduğu gibi ve diyete spor eklenmediğinde de hem geri alınır hem de bu alınan kilolar vücuda daha cabuk yapışır bence sağlıklı bir menü ile az olsun ama kalıcı olsun
sevgiler...

canim yogurt ve sütü sabah yedim :)

çok güzel bir menü bence, tabi eger fistigin be üzümün miktari uygunsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…