- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
randomlife pardon su içmişsin , evet devam.. ben de 3 litre içtim severim zaten suyu. wc ile akraba oldum resmen
tabii cnmlilycim diyetisyenin menünü paylaşabilir misin , bana fikir olmasını istiyorum.
açligimi hissetmeye ba$ladim,, ben en iyisi yatayim
kizlar tuvalet ile dost olanlar merak etmeyin ali$inca öyle her su içtikce tuvalete gitmezsiniz, ben genelde 2 litre içiyorum yani artik hesaplamiyorum bile çünkü suyu seviyorum ve çokca içtigimdende eminim sanirim 8 yildir böyle, ve tuvalet hiç sorun olmyor tutabiliyorum kendimi 4-5 saat hatta gece yatmadan ali$kanlik olmu$ en az 500ml su içerde yatarim gece tuvalete kalkmam yani
merhaba kızlar dun bır akdasım geldı kendısını 1 aydır gormemıstım.ve 20 gunde tam 7 kılo vermıs sok oldım..1hafta lahana corbasını yapmıs bırde pırınc lapasını yapmıs .....cok zayıflamıs ..............dunden berı moralım cok bozuk kızlar ben 1 aydır gram veremedım..............
Beni de alırmısınız aranıza. Daha önce 6 kilo verdiğim topikten sonra kendime uygun bir yer bulamamıştım burayı görene kadar. Boyum 1.57 kilom şu an 6. Çok değil 5 kilo daha versem yeter bana. İki doğum sonunda kalan kilolarımdan kurtulmak istiyorum artık. Bu arada bir de dezavantajım var. Masabaşı çalışıyorum. Yani hareketsizim, ama akşam eve gidince çocuklarımın sayesinde hiç oturamıyorum
tabii cnm
bu arada tam listeyi yazıyordum ki bu diyet listesini daha önce bir topikte paylaşmış olduğum aklıma geldi
ki bi baktım ben bu listeyi içeren topik bile açmışım ki listeyi daha önce başkasının topiğinde de paylaştım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/471320-yiyerek-zayiflama-yontemlerimiz.html
burada ayrıntılar var okuyabilirsin
bazen duruyor duruyor birden gidiyor.. lahana çorbasını ben de yapmıştım 3 kg vermiştim 1 haftada , bir kaç hafta sonra hop diye geri aldım.fazla yediğimden değil, diyeti bırakınca alınan bir şey..lahana diyeti sonunda gözlerimde problem oldu çok sağlıksız..biz yavaş yavaş veriyoruz canım, kalıcı olacak. hem senin yediklerin çok ideal.
tsk ler canım...buraya yazacam dıye daha cok dıkkat edıyorum dogru soyluyorsun yavas ama kalıcı FISTIK GIBI OLACAK İNS
selam kizlar, gün boyu yazamadim ama aklim hep burdaydi :) dünki tatli krizinden sonra toparlandim :) ama ak$am tadimlik yedigim için uyuyana kadar karnimin bo$lugunu hissettim sabah ise karnim gurulduyordu kalkarkalkmaz inanilmaz derecede acikmi$tim
sabah-----> 1 kutu (125gr) diyet yogurt
1 küçük domates
1 bardak sütlü kahve
ara--------> meyve püresi 1 ka$ik kadar
ögle-------> 6 tane minik balik pane (üzerinde 6 tanesi 340 kalori yaziyordu) kendim pi$irdim teflon tavada hiç yag koymadim
3 korni$on tur$u
yarim bardak machiatto kahve ($ekersiz)
ara-------->ye$il çay içecegim
ak$am---->yarim tabak tavuklu pirasa yiyecegim
sanirim 900kalori ediyor $imdilik ama ak$am güney kuzey izlerken bir bisküviyle çay içerim 1000 olur :)
bugun kı menum
sabah 1domates 1 dılım peynır 5 zeytın 1 dılım ekmek yesıl cay
2 mandalına
oğle 1 dılım ekmek 1 tbk kuru fasulye
yesıl cay 2 cevız
aksam 1 kase tarhana corba 1 tbk kuru fasulye1 bardak ayran (ekmek yemedım pılav yerım dıye sonra kızım ayranı uzerıne dokunce sofradan kalktım.)
saat 8 de cayın yanında 2 tane burcak yerım bugunu kapatırım
15 dk leslie 30dk zumbaaaaaaaaa
bugünü de kapattık hayırlısıyla. Menüm ise şöyle;
sabah kahvaltıdan önce 2 bardak su
kahvaltı ------------> 2 dilim çavdar ekmeği, peynir, yeşil zeytin, maydanoz, yeşil çay, bi kaç çatal omlet, domates, salatalık
ara öğün ------------> fıstık ve kuru üzüm
öğlen -----------> 2 parça tavuk ve ayran
ara öğün ------------> nesfit, 1 mandalina
akşam yemeği geciktiği için 1 bardak ayran içtim yemeğe kadar.
Akşam --------> 1 tabak tarhana çorbası ve balık
akşam yemeğimi yedim, şimdi yeşil çay demliycem. Suyumu da içtim bolca.
canım menün çok güzel ama birşey dikkatimi çekkti
nesfit' i ara öğün olarak kullanmışsın
bence nesfin ara değil başlı başına bir öğün olmalı
çünkü biraz ağır kaçıyor
ben nesfiti ana öğün olarak kullanıyorum
ama tabiki miktarıda önemli
ben koca bir kase iyorum
sen daha az iyorsan sorun yok
bnce harika bir menü nesfiti de ztn spora gittiğin için diye açıklamışsın ki ztn öglen ekmek yememişsin onu nesfitle dengelemişsin tebrikler cnmbugünü de kapattık hayırlısıyla. menüm ise şöyle;
kahvaltı ------------> 2 dilim çavdar ekmeği, peynir, yeşil zeytin, maydanoz, yeşil çay, bi kaç çatal omlet, domates, salatalık
akşam --------> 1 tabak tarhana çorbası ve balık
akşam yemeğimi yedim, şimdi yeşil çay demliycem. suyumu da içtim bolca.
cnm sevgi bu diyetle verilen kilolar geri alınıyor demiş tamamen katılıyorummerhaba kızlar dun bır akdasım geldı kendısını 1 aydır gormemıstım.ve 20 gunde tam 7 kılo vermıs sok oldım..1hafta lahana corbasını yapmıs bırde pırınc lapasını yapmıs .....cok zayıflamıs ..............dunden berı moralım cok bozuk kızlar ben 1 aydır gram veremedım..............
menün güzel canım. ama hiç yoğurt ya da süt yok. yoğurt yağ yakımında çok etkiliymiş. istersen öğlen yemeklerinde ayran içebilirsin. ya da tavuklu pırasanın yanında da güzel gider bak canım istedi :)
bugünü de kapattık hayırlısıyla. menüm ise şöyle;
akşam --------> 1 tabak tarhana çorbası ve balık
akşam yemeğimi yedim, şimdi yeşil çay demliycem. suyumu da içtim bolca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?