Haftada ½ Kg Vererek,Aylar Sonra Fıstık Olalım mı?Var mısınız?

offf kizlar açliktan ölüyorum...! karnimin sesi o kadar yükseldiki... uyumaya çali$iyorum in$allah hemen uyurumda kurtulurum, çok aciktigim için çok çok ince bir dilim pastirmanin yarisindan daha azini yedim biraz rahatladim ama yine açimmmmm açççççççç

kizlar bu arada kilo bildirimi ne zaman yapilacak yani hangi gün? ben bu sefer umutluyum hatta heyecanliyimm in$allah bi 500gr vermi$imdir :)

bugünkü menüm

sabah
1 poğaça
öğle
1 kaşık pilav bir kaşıktan az patlıcan oturtma 1 kaşık kavurma ve salata
ara
1 dilim ekmek ve peynir
akşam
2.5 dilim ekmek ve peynirli omlet, yarım bardak kola
ara
1 muz
çok saçma bir gün oldu

4km yürüdüm iyi olan tek şey bu...

uyumaya çalış ve az da olsa bir şey yeme çünkü başladın mı kendini durduramayabilirsin ama bir bardak süt içsen rahatlarsın...

cnm açlık krizine girmen normal sonucta cok geç bir saatteymiş
pastırmaya da hayır!!!! olmamış keşke fındık fıstık falan atıştırsaymışsın daha doyurucu olurmuş
önerim yatmadan en geç 3 saat kadar önce bir ara yapman
1de yatıyorsan gece 10da bir meyve ye ama elma-armut tarzı olsun muz, üzüm gibi yuksek glisemik indekslilerden değil ya da 1 bardak süt iyi gelebilir

Son düzenleme:
cnm bence menün iyi yani cok da kötü yorum yapamayacagım poğacayı kahvaltı niyetine yemişsin yanında domates-salatalık yeseymişsin iyi olacakmış akşam da aynı şekilde salata eksik
bir de şu koladan vazgeçmeye bak olur mu?
muz da cok sacma olmamış sonucta gün içinde daha önce muz yememişsin meyve olarak iyi bir seçim-tabii cok acıktırmamıştır inşallah...
spor için de tebrikler

Günaydın kızlar. Dün akşam kızımın hastalığı nedeniyle acelece yemek yapıp yemek zorunda kaldım. Miktarlarını tam bilmiyorum ama makarna, mercimek çorbası, salata ve yoğurt vardı menüde. Alakasız bir menü oldu. 1 dilim de baklava yedim. Kuzucum sabaha kadar kustu. Saat 4 te uyandım, kahvaltıyı işyerinde simitle yaptım. Aslında sağlıklı beslenmeyi severim ama bazen olmuyor işte.

öncelikle bebişimize geçmiş olsun diyorum kıyamam o güzel meleğe...
menün de fena değil en azından salata ve yoğurt yemişsin bunlar önemlidir diyette ama baklava olmasaymış daha iyi olurmuş
bence zamanla halledersin cok kasma kendini, üzülme içinde istek varsa başarcaksındır ztn
sevgiler

Son düzenleme:
uyumaya çalış ve az da olsa bir şey yeme çünkü başladın mı kendini durduramayabilirsin ama bir bardak süt içsen rahatlarsın...

hemen uyudum iyiki, ama nedensebsüt hiç aklima gelmedi :)

canim benimde aklima hemen elma geldi ama açikcasi yatma saatime çok yakin oldugum için tam yatacakken $ekerim yükselmesin dedim, ya peynir yicektim yada pastirma ama pastirma daha hafif oldugu için bir lokma ondan yedim :) bir daha eger geç yatacagimi bilirsem ara ögün yapacagim mutlaka :)

merhaba kızlar benıde aranıza alırmısnız,çok moralım bozuk.nedeni mükemmel diyet yapmama rağmen 6 hafta bitti ve sadece 3,5 kılo verdim,3 hagtadır durdu.sinirden çatlıcam nerdeyse,ağlıcam,derin nefes alıyorum,dua ediyorum,bu rakamda daha önceki maceralarımdada çok durmuştu,korkuyorum,off yaa

merhaba sen de hoşgeldin
öncelikle üzülme 6 haftada 3,5 kilo da iyi metabolizman alışmaya çalışıyor ve direniyordur ondan durmuştur sen düzgün yemeye saglıklı yaşama devam et vereceksin
umutsuzluğa düşme sakın moral çok önemli
biz burda destek için varız
halledeceğiz hep beraber üstesinden geleceğiz ve kurtulacagız bu kilolardan tmm?
sevgiler...

aramiza ho$ geldin canim, boy kilo kaç?

çok tşk,size yazarken eskiden gittiğim doktoru aradım,kadın dediki,akşamları sadece çorba salat ye ,sebze ve yoğurt ekmeği kaldır bir hafta,ozaman kırılacaktır dedi.inş..

aramiza ho$ geldin canim, boy kilo kaç?

boy1,60 kılo 72

ama benım macera haylı uzun,ben 96lardan geldim,62 oldum,ama suyu ve 6 öğünü bırakınca hemen alıyorum,iyi tutuyordum 68 geçmiyordum,ama bir ilaç kullandım baktım 78 oldum,hemen fren,72 oldum,ama ınat etti

ben ünlü dıyetısyenlerde gittim,hep aynı şey kızlar

aynı şey ne? sağlıklı beslenme ve spor
hazır yiyeceklerden uzak dur
suyunu ihmal etme.. vs
başka eksik var mı???

selam kizlar :) bugün i$tahim biraz açik ama hala kontrol bende :)

sabah : 1 kutu 125gr diyet yogurt ve yarim çay bardagi sütle yapilmi$ kahve

ögle : 1 tabaktan biraz az ispanak (kendim yaptim ve ha$ladim hiç yag yok )
1 yemek ka$igi diyet peynir
1 yemek ka$igi kiymali yumurta

ara : bir lokma kek yedim birazdan kahve içecegim :)

$imdilik 300 kalori ayyyy çok azmi aldim acaba? üstelik saat 7.30 a kadar evede yokum ve bir$ey yemeye zamanim olmayacak

slm kızlar 2 gündür giremiyodum gezmekten nasılsınızzzz gidiyormu kilolar...
kızlar dün çok mutlu oldum ve motivasyonum hemen nasıl arttı anlatamam 1.5 ay önce arkadaşlarımlar görüşmüştüm dün tekrar görüştüm ve bana sen nasıl zayıfladın dedilerr... özellikle göbeğin gitmiş dediler ayyy bi gururlandım bi kibirlendimki sormayın gitsin spora devam herşeyden önce spor yaaaaaaaaa ve tabiki suu suu suu yaşasın sağlıkkk

yorumun için çok teşekkür ederim canım bugünkü menümü yazayım daha gün bitmedi ama soonra belki vaktim olmaz

sabah
sandviç ekmeğinin yarısından az salam peynir vs li sandviç yedim
öğle
bir kase çorba bir avuç içi kadar snitzel, salata
akşam
1 kase çorba 1.5 kaşık pilav 2 kaşık taze fasulye ve salata

bu öğünleri birbirine yakın saatlerde yemek zorunda kaldım o yüzden ara ögünlerimi bu saatten sonraya ekleyeceğim çünkü en erken 03:30 de yatıyorum eşim de gelip akşam yemeği yiyecek kendimi tutmam lazım :S
bu arada bugün 2km kadar yürüdüm...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…