- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
canim yogurt ve sütü sabah yedim :)
çok güzel bir menü bence, tabi eger fistigin be üzümün miktari uygunsa :)
bir avuç içini dolduracak kadar yenebilir ara öğün niyetine...çok yemedim canım eheh :)) içim bayıldı kahvaltıdan sonra, attım ağzıma bi kaç tane. ara öğüne saydım onu da.
offf kizlar açliktan ölüyorum...! karnimin sesi o kadar yükseldiki... uyumaya çali$iyorum in$allah hemen uyurumda kurtulurum, çok aciktigim için çok çok ince bir dilim pastirmanin yarisindan daha azini yedim biraz rahatladim ama yine açimmmmm açççççççç
kizlar bu arada kilo bildirimi ne zaman yapilacak yani hangi gün? ben bu sefer umutluyum hatta heyecanliyimm in$allah bi 500gr vermi$imdir :)
cnm açlık krizine girmen normal sonucta cok geç bir saatteymişofff kizlar açliktan ölüyorum...! karnimin sesi o kadar yükseldiki... uyumaya çali$iyorum in$allah hemen uyurumda kurtulurum, çok aciktigim için çok çok ince bir dilim pastirmanin yarisindan daha azini yedim biraz rahatladim ama yine açimmmmm açççççççç
kizlar bu arada kilo bildirimi ne zaman yapilacak yani hangi gün? ben bu sefer umutluyum hatta heyecanliyimm in$allah bi 500gr vermi$imdir :)
cnm bence menün iyi yani cok da kötü yorum yapamayacagım poğacayı kahvaltı niyetine yemişsin yanında domates-salatalık yeseymişsin iyi olacakmış akşam da aynı şekilde salata eksikbugünkü menüm
sabah
1 poğaça
öğle
1 kaşık pilav bir kaşıktan az patlıcan oturtma 1 kaşık kavurma ve salata
ara
1 dilim ekmek ve peynir
akşam
2.5 dilim ekmek ve peynirli omlet, yarım bardak kola
ara
1 muz
çok saçma bir gün oldu
4km yürüdüm iyi olan tek şey bu...
öncelikle bebişimize geçmiş olsun diyorum kıyamam o güzel meleğe...Günaydın kızlar. Dün akşam kızımın hastalığı nedeniyle acelece yemek yapıp yemek zorunda kaldım. Miktarlarını tam bilmiyorum ama makarna, mercimek çorbası, salata ve yoğurt vardı menüde. Alakasız bir menü oldu. 1 dilim de baklava yedim. Kuzucum sabaha kadar kustu. Saat 4 te uyandım, kahvaltıyı işyerinde simitle yaptım. Aslında sağlıklı beslenmeyi severim ama bazen olmuyor işte.
uyumaya çalış ve az da olsa bir şey yeme çünkü başladın mı kendini durduramayabilirsin ama bir bardak süt içsen rahatlarsın...
cnm açlık krizine girmen normal sonucta cok geç bir saatteymiş
pastırmaya da hayır!!!! olmamış keşke fındık fıstık falan atıştırsaymışsın daha doyurucu olurmuş
önerim yatmadan en geç 3 saat kadar önce bir ara yapman
1de yatıyorsan gece 10da bir meyve ye ama elma-armut tarzı olsun muz, üzüm gibi yuksek glisemik indekslilerden değil ya da 1 bardak süt iyi gelebilir
merhaba sen de hoşgeldinmerhaba kızlar benıde aranıza alırmısnız,çok moralım bozuk.nedeni mükemmel diyet yapmama rağmen 6 hafta bitti ve sadece 3,5 kılo verdim,3 hagtadır durdu.sinirden çatlıcam nerdeyse,ağlıcam,derin nefes alıyorum,dua ediyorum,bu rakamda daha önceki maceralarımdada çok durmuştu,korkuyorum,off yaa
merhaba kızlar benıde aranıza alırmısnız,çok moralım bozuk.nedeni mükemmel diyet yapmama rağmen 6 hafta bitti ve sadece 3,5 kılo verdim,3 hagtadır durdu.sinirden çatlıcam nerdeyse,ağlıcam,derin nefes alıyorum,dua ediyorum,bu rakamda daha önceki maceralarımdada çok durmuştu,korkuyorum,off yaa
merhaba sen de hoşgeldin
öncelikle üzülme 6 haftada 3,5 kilo da iyi metabolizman alışmaya çalışıyor ve direniyordur ondan durmuştur sen düzgün yemeye saglıklı yaşama devam et vereceksin
umutsuzluğa düşme sakın moral çok önemli
biz burda destek için varız
halledeceğiz hep beraber üstesinden geleceğiz ve kurtulacagız bu kilolardan tmm?
sevgiler...
aramiza ho$ geldin canim, boy kilo kaç?
boy1,60 kılo 72
ama benım macera haylı uzun,ben 96lardan geldim,62 oldum,ama suyu ve 6 öğünü bırakınca hemen alıyorum,iyi tutuyordum 68 geçmiyordum,ama bir ilaç kullandım baktım 78 oldum,hemen fren,72 oldum,ama ınat etti
ben ünlü dıyetısyenlerde gittim,hep aynı şey kızlar
aynı şey ne? sağlıklı beslenme ve spor
hazır yiyeceklerden uzak dur
suyunu ihmal etme.. vs
başka eksik var mı???
cnm bence menün iyi yani cok da kötü yorum yapamayacagım poğacayı kahvaltı niyetine yemişsin yanında domates-salatalık yeseymişsin iyi olacakmış akşam da aynı şekilde salata eksik
bir de şu koladan vazgeçmeye bak olur mu?
muz da cok sacma olmamış sonucta gün içinde daha önce muz yememişsin meyve olarak iyi bir seçim-tabii cok acıktırmamıştır inşallah...
spor için de tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?