Haftada ½ Kg Vererek,Aylar Sonra Fıstık Olalım mı?Var mısınız?

çalışırken benimde aynı sıkıntım vardı bence bir gün öncesinden ne yiyeceksen onu ayarla
ben mesela salata yiyeceğim diyordum hep ama eve gelince yapmaya üşeniyordum çok acıkmış olduğum içinde
evde ne varsa ona yükleniyordum oyüzden salata olayında ısrar etmedim bir gün öncesinden yemek yap çorban olsun eve gelince hemen hazırlar yersin
yapamadığın zamanlarda ise nesfit yersin

selam kizlar menümü yazayimm :

sabah (geç kalktim) : 1 litre sicak su, 1 tatli ka$igi tarçin, 1 fincan ye$il çay

ögle : 1 adet kizarmi$ patates (1 tane yedim tadina baktim daha dogrusu)
1 dilim pizanin 4 te 1 (yani bir lokma )
yarim yagsiz sosis
3 çatal döner (yagini peçeteyle aldim)
1 kk diyet peynir

ara : sütlü kahve ve bir avuç kelogs

bugün fast food günüydü herkesin midesi bayram etti ee bende azicik yedim i$te, abim döndü döndü bana bakti 1 dilim pizzadan bir lokmalik kesince

toplam 500 kalori yapiyor sanirim

ak$am : ha$lanmi$ bir tavuk budu yicem

Çok haklısın,işten gelince hemen kocaman bir ekmeğin içini açıp domates,peynir varsa fastfood tarzı şeyler koyup gözüm dönmüş şekilde yiyorum ama dediğin gibi yapıp,akşamdan kalma sağlıklı yemeklerimden yemeyi denicem bu hafta yazarım menülerimi sizde yorum yapın emi :)Bide ben velileri sağlıklı beslenme üzerine bilgilendiriyorum güya biri görse nasıl besleniyorum güler valla bana :)Okula meyve götürücem arada yerim,meyveyide hiç sevmem ama napalım

şeker gittiğim dpktprlardan biliyorum,vucut her zaman intikamı alırrr,lütfen öğle yapma,her öğün bir dilim ekmek yıyerek daha sağlıklı kalıcı ve doğru kılo verirsin,

şekerim ben tam bir haftalık değil aylık yeme düzenımı yazıyorum,her gün işe yemek getiyorum,eve gittiğimde akşamın yemeğinibir gün önceden hazırlamış oluyorum,bölece gözüm dönüpte başka şeye saldırmıyorum,şu an çantamda ve evde masamda tam iki haftalık kesın lisetm var kızlar,dolabımdada asılı,yedıkçe çiziyorum :)aslında bu benı geriyor ama ne yapayım,akşama haşlanmış göğüs eti ve salata,

valla süpersin ben okadar disiplinli olamıyorum ya nedense gerçi artık evdeyim çalışmıyorumm

selam fıstıklar, fıstık olma aşamasında ilerleyen arkadaşlarım.. yeni arkadaşlarımız gelmiş, hoş geldiniz,yediklerime dikkat ettim. malesef regl olmamdan kaynaklı sanırım 100 gr azalmış gördüm ama üzülmüyorum, kendimi hafiflemiş hissediyorum en azından suçluluk duymuyorum... topiğe sık giremiyorum malesef misafirlerim geldi..ama sizler topiği cıvıl cıvıl yapmışsınız, tartılma günümüz nedir karara bağlayalım. ona göre bu haftaki yarışımız sonlansın..ben tartılma günümüzü cumartesi diyorum..sizler de fikirlerinizi söyleyin o gün tartılalım .. sizleri bilmiyorum ama ben hafta sonları gezme delisiyim eşimle birlikte, 6 öğün beslenemeyebilirim. ( bu hafta sonu da şehir dışı yapacağız) hafta içi istikrarla devam edeceğim..

sizlerden ricam artık bu haftanın verilen kilolarını ilan etme ve yarışma sonucunu belirleme vakti geldi, herkes özel mesaj ile ( tabi tartılma gününü belirledikten sonra) eksik bilgilerini ve bu haftaki kilosunu verdiği kiloyu bildiririrse memnun olurum.
eski listeyi tekrar yayınlıyorum bol bol gitmiş gramlar diliyorummm,

Merhaba kızlaar 2 gündür tam giremedim bugüün artık güncel paylasabilirim ;

Sabah; 1 yesilcay, 1 elma (okula gec kaldıgım icin az yemek zorunda kaldım)

Ara:Yok , su var

Öğlen : 4 zeytin, 1 kepekli ekmek üzerine yogurt

Ara:4 kuru kayısı,1 tuzlu kücük simit (misafirlikteydik mecburi )

Ara 2: Yesilcay

Akşam; 6-7 lahana dolması (pirinc ile)

Saat 6 bucukta yeme islemimi tamamladım.Simdi 2 ltremden geri kalanları iciyorum.

bence de cumartesi olsun. hafta sonu insanın düzeni bozulabiliyor çünkü. cumartesi tartılıp bildirim yapalım en güzeli.

topiğimiz çok güzel kızlar :) bugunkü menumu yazayım ben şimdi.

sabah spor öncesi ----------> nesfit yağsız sütle

spor sonrası ------------> 2 bardak yeşil çay, domates, salatalık, maydanoz, 4-5 zeytin, 3 küçük dilim çavdar ekmeği

ara --------> tadımca marka müsli bar.

kızlar bu bardan bahsetmek istiyorum size. tatlı krizi geldiğinde acaip iyi geliyo. ya da yemek yiyecek vaktiniz yoksa o anda hem diyetinizi bozacak kadar kalorili değil hem de fıstık, üzüm, bal gibi doyurucu şeylerden meydana geliyo. tavsiye ederim. ben de her gün yemiyorum. mecbura kalınca yiyorum. bugun sınavdaydım mesela. karnım acıkır gibi oldu. çantama atmıştım bunlardan bi tane. çıkardım yedim. öğlen yemeğine kadar tuttu beni. nasıl bişey oldugunu merak ederseniz büyük marketlerde satılıyo. ya da google tadımca yazın çıkan bilgileri okuyun.

öğlen ----------> tavuk şiş, nane, maydanoz, domates

akşam -------------> 1 tabak tarhana çorbası, 4 yemek kaşığı tavuklu patates yemeği

bugun bütün gün dışardaydım ya çok fazla su içemedim ama gece içerek arayı kapatmayı düşünüyorum. seviyorum sizi

Ben şu anda 60 kiloyum pazartesi başlıyorum bende sizin karar verdiğiniz günler tartılıp size bildiririm kilomu,Allah'ım 50 kilo ve fit bir fizik evet inanıyorum ama şok diyet felan yapmicam hem kilo verirsem hamilelik içinde iyi olur...Yani inşallah Allah nasip eder ve bende bir gün anne olurum,öğrencilerimi bu kadar severken kendi çocuğumu ne yaparım bilmiyorum:))...Elimden geleni yapıcam artık zamandır alış veriş yapmıyorum ya yazın talan etmek istiyorum mağazaları artık :)

cok sevindim senin adına
evet bn de sana bi müjde vereyim bnm de 1 haftada 2 kilom gitmiş
nasıl sevinçliyim anlatamam

çok sevindim canımm tebrikler

hoşgeldin canım . tabi ki varım, burdayım ve çok iyi gidiyor. ben de 28 yaşında 1,5 yıllık evliyim aynı durumdayız senle bebek olayı fian. hamileliğe zayıf girmeliyiz. gel canım burayı hep okumak çok gaza getiriyor.

çok geçmiş olsun tatlım..

bugünkü menüm
sabah
kepekli tost 2 ince dilim sucuk koydumiçine
ara
mandalina, 1 dilim ayva
öğle
4 köfte kadar haşlanmış et 1 dilim ekmek
akşam
4-5 yk kuru fasulye 2 kaşık pilav 2 adet büyük mantı
ara
1 muz
yatmadan süt içebilirim...

selam kizalr, bencede cumartesi olmasi çok güzel, ben sabah çok erken kalkacagim yani saat 5te o zaman tartilip hemen özel mesaj atarim ama i$te oldugum için yarin ikindide falan anca gelebilirim :) umarim hepimiz $u 500 grami vermi$ oluruz topige yaki$ir bir rakkam olur

açikcasi, benim umudum vardi $u 500gr için ama bugün söndü, belki yarin iyi bir sürpriz olur :)

kizlar bu arada bazilariniz dijital tartim yok demi$, bence en iyisini yapiyosunuz, benimki dijital ve mesela odamda tartiliyorum sonra salonda tartiliyorum arada 2 kilo fark oluyor çok saçma bir$ey ben hiç sevmiyorum ama yinede 3 yildir kullaniyorum, üstelikte yag su ve kas oranimida hesapliyorda ben güvenipte dikkatli bakmiyorum bile

valla ben bi kere aldım dijital tartı. hep fazla çıkartıyo ve dediğin gibi sürekli farklı sonuçlar gösteriyo. ben de vazgeçtim onu kullanmaktan. napiyim gramına kadar bilmeyeyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…