- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
hoşgeldin
elbette olacaktır olmaz mı?
birlikten kuvvet doğar
biz kızlarla destek veririz imkanımız oldugu müddetçe
yaaa ben hiç kilo verememişim ya moralim sıfır
slm kızlar bende bugun verememısım...... 70 cıktım ......moralım cok bozuk of ya nasıl kurtulcam bu kılodan bende artık zayıf olmak ıstıyorum
1.adım ......İstemek.....
Kaç kilo olmak istediğiniz konusunda net olun.Beyninizde o kiloya ulaştığınızdaki bedeninize dair simge oluşturun.Yada o kilodaki bir vücudun resimlerine bakın.
2.adım ......İnanmak.....
Mükemmel kiloya ulaşacağınıza inanmalı ve zaten o kiloda olduğunuzu düşünmelisiniz.İstediğiniz kiloyu bir kağıda yazıp tartını üzerine yapıştırın.Aktif kilonuza uygun giysi almayın.Gelecekte alacağınız kıyafetler olduğuna inanıp,onlara odaklanın.
3.adım ......almak.........
Kendinizi iyi hissedin ve kendinizden memnun olun böylece hedefi kendinize çekersiniz.Yemek yerken yemeğe odaklanıp her lokmanın tadını çıkarın başka şeylerle ilgilenmeyin.Ne yersem yiyeyim bedenim hepsini sindirecek düşüncesinde olun.
Arkadaşlar ''the Secret '' kitabının bir bölümünden alıntıdır.Kitap aslında insanın iyi olan yada kötü olan herşeyi kendisinin oluşturduğunu nasıl düşünürsek evrenin bize o şekilde yanıt vereceğini anlatıyor,tabi bu kısım benim yorumum.
arkadaşlar ben de siteye yeni üye oldum.yazdıklarınızı hep okudum ben de geçte olsa size katılmak istiyorum.benim durumum biraz farklı benim vermem gereken 20 kilom var.ben de insülin direnci var bir çeşit diabet.bu nedenle uzun süre kilo aldım(bilmeden).biliyorsunuzdur insülinin bir görevi şekeri hücrelere götürmek diğeri kalan şekeri yağ olarak depolamak benim insülinler şekeri hücrelere götürmediği gibi tamamını yağ olarak depolıyormuş ve de yağı tekrar parçalamadığı için diyet yapmama rağmen kiloda veremiyordum.bu nedenle bu kilolara çıktım ama şimdi ilaç tedavisi görüyorum ama öğün atlamadan sıkı bir diyet yapmalıyım bunun içinde destek şart.beni de aranıza alırsanız sevinirim.hep beraber gerçekçi olarak başaran insanları görüp motivasyonumuzu artırmalıyız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?