Haftada ½ Kg Vererek,Aylar Sonra Fıstık Olalım mı?Var mısınız?

ben özel mesajla bildirim yaptim ama cevap gelmedi henüz

bugün çok kötü beslendim ya, sabah 6 da i$te olmam gerekirken, ben uyanamadim saat 05.40 ta uyandim! 15dk yol için gerekiyordum, bende su içtim ve 2 lokmalik briyo$ yedim hemen çiktim, eve gelince misafir vardi çay içeceklerdi bende onlarla bir$eyler yedim

sabah su ve 2 lokmalik briyo$

ara : sade sütsüz kahve su ve 1 orta boy elma

ögle/ikindi : 2-3 avuç çekirdek
biraz çikolata
köfte büyüklügünde ha$lanmi$ tavuk
yarim avuç kuru üzüm

yani açikcasi bende hiç begenmedim menümü misafir olmasaydi tavuk yicektim ama neyse, oldu bi kere

bugünkü menümü yazıyorum kızlar.

sabah kalkınca 1 bardak su ve yarım yağlı sütle nesfit

kahvaltı---------------> yeşil çay, domates, 4-5 yeşil zeytin, peynir, 2 dilim çavdar ekmeği, maydanoz

öğlen-------------> 1 tabak tavuklu patates yemeği ve yanında tuzsuz ayran

ara---------------> 1 elma ve 1 bardak ayran

akşam---------------> 1 kepçe şehriye çorbası ve 1 tabak tavuklu bamya yemeği

tv karşısında yeşil çay var birazdan. yalnız şu an canım tatlı istiyo. napsam bilemedim off :/

bu arada bu hafta 1 kilo vermişim. bugun tartıldım. 81 kilo çıktım. hafta başında 82 idim. kilo bildirimi de yapmış olayım böylelikle.

yaaa ben hiç kilo verememişim ya moralim sıfır

canım moralini bozma ama. ben bu hafta vermişim ama vereceğim zamana denk geldi eminim ki. çünkü benim de uzun süre eksiye gitmiyo hiç tartı. sabırlı olcaz. yapcak bişey yok. kafana olumsuz düşünceler yerleştirme. hem ne zaman tartıldın sen? belki miden doludur o yuzden ekside çıkmamıştır??

Arkadaşlar size okuduğum kitaptan bazı alıntılar yapmak istiyorum çok güzel bir kitap,içinde kilo vermekle ilgili bir bölüm var inanmanın ve pozitif düşünmenin ne kadar önemli olduğunu anlatıyor neyse en kısa zamanda bir özet geçicem buraya....Şu işlerimi bir halledeyimde geleyim o zaman :)

1.adım ......İstemek.....
Kaç kilo olmak istediğiniz konusunda net olun.Beyninizde o kiloya ulaştığınızdaki bedeninize dair simge oluşturun.Yada o kilodaki bir vücudun resimlerine bakın.

2.adım ......İnanmak.....
Mükemmel kiloya ulaşacağınıza inanmalı ve zaten o kiloda olduğunuzu düşünmelisiniz.İstediğiniz kiloyu bir kağıda yazıp tartını üzerine yapıştırın.Aktif kilonuza uygun giysi almayın.Gelecekte alacağınız kıyafetler olduğuna inanıp,onlara odaklanın.

3.adım ......almak.........
Kendinizi iyi hissedin ve kendinizden memnun olun böylece hedefi kendinize çekersiniz.Yemek yerken yemeğe odaklanıp her lokmanın tadını çıkarın başka şeylerle ilgilenmeyin.Ne yersem yiyeyim bedenim hepsini sindirecek düşüncesinde olun.

Arkadaşlar ''the Secret '' kitabının bir bölümünden alıntıdır.Kitap aslında insanın iyi olan yada kötü olan herşeyi kendisinin oluşturduğunu nasıl düşünürsek evrenin bize o şekilde yanıt vereceğini anlatıyor,tabi bu kısım benim yorumum.

çok güzel bilgiler, payla$tigin için te$ekkür ederim :)

bugün kimse ugramami$ benim menüm kötü yaa bugün

sabah : su ye$eil çay yarim kase kelogs (sütsüz)

ögle : yarim etimek, bir kase melemen (yagsiz ve yumurtasiz)
2 ka$ik normal melemen
1 tatli ka$igi reçel
2 tatli ka$igi bal
yarim dilimden az kek
bir dilim ka$ar

hep tatli $eyler yedim, in$allah verdigim 800 grami almam hemen :)

Sıkma canını,akşam dengelersin durumu hem öğlen yediklerimizi gün içinde yakmak gibi bir avantajımız var..Akşam yediğimizde daha zor sindirmek.Bende yarın başlıyorum bakalım hayırlısı..Tartımıda okulda unutmuşum çocukları tartmıştım ama 60 kiloyumdur.Gerçi dikkat edicem diye biraz abarttım hafta sonu ama hiçde oturmadım temizlik felan.

paylasım ıcın tsk marien ........aramıza hos geldın...
bende bugun duzensız yedım
sabah 1 kase nesfıt
oğle kahvaltı yaptım1 dılım ekmek zeytın peynır menemen salatalık sekerlı cay
ara yogurt az makarna

arkadaşlar ben de siteye yeni üye oldum.yazdıklarınızı hep okudum ben de geçte olsa size katılmak istiyorum.benim durumum biraz farklı benim vermem gereken 20 kilom var.ben de insülin direnci var bir çeşit diabet.bu nedenle uzun süre kilo aldım(bilmeden).biliyorsunuzdur insülinin bir görevi şekeri hücrelere götürmek diğeri kalan şekeri yağ olarak depolamak benim insülinler şekeri hücrelere götürmediği gibi tamamını yağ olarak depolıyormuş ve de yağı tekrar parçalamadığı için diyet yapmama rağmen kiloda veremiyordum.bu nedenle bu kilolara çıktım ama şimdi ilaç tedavisi görüyorum ama öğün atlamadan sıkı bir diyet yapmalıyım bunun içinde destek şart.beni de aranıza alırsanız sevinirim.hep beraber gerçekçi olarak başaran insanları görüp motivasyonumuzu artırmalıyız.

selam canim geçmi$ olsun, burda zaten senin gibi 20 kilo vermek isteyenlerde var, beraber bunu ba$arabiliriz benimde zaten 15 kilo vermem lazim, birbirimize destek olarak Allah'in izniyle ba$aracagiz çitir olacagiz :)
boyunu ve kilonu yaz, topigin sahibi liste halinde bizlere sunuyor :)

kizlar aranizda benim gibi kabizlik sorunu çeken varmi? kilo vermeye en büyük engellerden biriymi$ ve malesef ben 4 yildir bundan $ikayetciyim, hergün 2 tane ye$il çay içiyorum hatta bazen daha fazla, yogurt yiyorum yani aktiviayi denedim oda i$e yaramadi hatta hiç bir faydasini göremedim, artik normal diyet yogurt yiyorum, kuru erik yiyorum ama yok fayda etmiyor, bi ara doktor ilaç vermi$ti 1 ay kullandim düzeldi ama ilaç bitince tekrar ba$a döndü, sizin bildiginiz bir$ey varmi?
marul, ispanak elma yulaf kayisi gibi gidalar yedigimde bile fayda etmiyor....

KIZLAR BEN 71 KİLOYUM YANİ 1 KİLO VERMİŞİM
dün uğrayamadım ve yemek olayını abartmıştım bugünkü menüm de berbat
sabah 1 poğaça
akşam 1 tabak yoğurtlu makarna 3 köfte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…