Haftada ½ Kg Vererek,Aylar Sonra Fıstık Olalım mı?Var mısınız?

sabah ------------> 2 dilim çavdar ekmeği, şekersiz çay, domates, salatalık, maydanoz ve 1 kaç çatal omlet.

ara -------------> 4-5 ceviz

öğlen ------------> tuzsuz ayran, 3-4 yemek kaşığı tavuklu bamya yemeği ve 1 kepçeden az tarhana çorbası

ara --------------> 4-5 tane kepekli çubuk kraker ve şekersiz çay

akşam -----------> tavuklu patates yemeği, 2 yemek kaşığı erişte, 1 tane sarma ve bol salata.

birazdan da yeşil çay zamanı.

Lolilo hoş geldin,Bende yarın diyete başlıyorum hafta sonu sebze meyve alıp dolabımı düzenledim,reglimde bitti..Hadi bakalım önümüzdeki pazar umuyorumki 500gr-1kg arası bişe gitmiş olsun :)

merhaba kızlar ben şehir dışındayım evime gidiyorum şimdi.gelen özel mesajları düzenleyeceğim, listeyi yarın akşam tekrar yayınlayıp 1. yi seçeceğiz. şöyle bir göz attım 1 kg,, 800 gr gibi kilolar gitmiş çoook sevindim maşallah, darısı bize.. benim regl bitti. misafirler gitti, ben işlerimi halletim, gezimi tamamladım haftaya bomba gibi başlıyorum..yeni, gelen arkadaşlar hoş geldiniz sefalar getirdiniz...

yaaa ben hiç kilo verememişim ya moralim sıfır

slm kızlar bende bugun verememısım...... 70 cıktım ......moralım cok bozuk of ya nasıl kurtulcam bu kılodan bende artık zayıf olmak ıstıyorum

sakın morelinizi bozmayın unutmayın yayaş yavaş vereceğiz sadece 250 gr verdiysek bile şu aşağıdaki vucudumuzdan gitmiş olacak.

tam gaz devamm. sizi seviyorumm

son sayfaları okumak istiyorum bir an önce yaa.. neyse görüşürüz kızlar çıkayım ben bye

Kızlar merhaba. Hafta sonları çok fazla giremiyorum nete. Maşallah sayfalar almış başını gitmiş. İşlerimi biraz hafiflettim. Fırsattan istifade bir gireyim dedim. İşyerinde de çok fırsatım olmuyo. Ama elimden geldiği kadar takip edicem. Hafta sonu kaçamak yapmadım. Ama kilo da vermedim. Acele etmiyorum zaten. Yavaş yavaş gitsin. Sporu hayatıma tekrar dahil etmem gerekiyo. Bu arada kilo veren arkadaşları tebrik ederim. Darısı başımıza:)

Merhaba hanımlar... Ben 18 yaşındayım 162 cm boyum ve tam 63 kilogramım ( Bi de sınav stresi var şuanki halimi görmeniz lazım. Acil olarak kendimi frenlemem gerekiyo. Bana da gaz verin lütfen... Benim bi de üst kısmım bayağı kocaman. Olduğumdan daha kilolu görünmeme neden oluyo. Bari şu sallanan göbeğimi yok edeyimm. Annem bile evlenemeyip başına kalıcam diye çok korkuyomuş :)))) :18:

Kızlaaarr bu yazdıklarınız sayesinde kendi kendime gaz veriyorum yaaa gerckten hepinize ayrı ayrı teskr. Ben aslında Garfield gibiyim diyetlerden ve pazartesilerden nefreeett ederimm.. Ama bu günlük sayesindee gaza geldm veee az önce almış oldgm kararla marketteki yoğurt galetta kepekli ekmk gibi gıdalara saldırdımm bugün diyete başlıyoruuuummmmm. Tekrar teşekkür edermmm

dijital tartı konusunda sizlere katılıyorum,hasta ediyor,hele benım gibi günde 5 kez tartılırsan :)neyse ben 2 gündür tuvalete çıkmadığım halde 600 gr eksik geldim bilmıyorum,galiba direnç kırıldı,zaten kırılmazsa doktora gideceğim ki hiç istemıyorum diyetısyene mecbur kalmayı,senı hiç dinlemıyorlar,kendı ıstediklerini yaptırıyorlar,

ama listemı çok azaltıp,birde sudan gına geldi

sabah peynır domates salatalık bir dilim ekmek

arada bir adet kuru ıncır

öğle az yoğurtlu kozleme biberive bir dilim ekmek,3zeytın

ikindi peynır bir dilim ekmek,2 zeytin

akşamada ekmeksız(dayanabilrsem)haşlama göğüs etli salata,bir elma

bak çok gençsin,lütfen profesyonel bır yardım al maddi durumun müsaitse,

ah listesine sadık kalabilsem gitmez miyim hiç.. azaltarak ve öğün artırarak bi program uygulucam bi de. Umarım midem küçülür

ben haftasonu giremiyorum nete. pazartesi bildirim yapsam olur mu?
eve gidince tartılayım da özelden mesaj atarım artık

sabah:light süt
mısır gevreği

ara:elma,mandalina
bir avuç ceviz,fındık

öğle:bir tabak tavuklu patates yemeği

ara:yeşil çay,hurma,fasülye turşusu:)

akşam:salata,tavuklu patates yemeği,yoğurt

gece:meyve salatası

Nasıl kızlar iyi mi,ama acıktım yalan değil...

canım menün çok güzel. ama gece meyve yeme bence. gece yiyeceğin meyveyi gün içine yay.
gece meyvenin içindeki şeker vücudunda depolanmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…