Haftada ½ Kg Vererek,Aylar Sonra Fıstık Olalım mı?Var mısınız?

tebrikler haftanın birincileri randomlife, adyobatikolay 1 er kilo verdiler ( ilk sayfaya adınızı yazıyorum)

ve leyya88 800 gr verdi. diğer bilgiler gelmedi..çizelge aşağıdadır...yeni bilgi eklemeyeceğim, lütfen kilo bildirimizi hafta sonu yapın , her hafta pazar akşamı en geç pazartesi akşamı verilen kiloları ilan edeceğim. 2 hafta üst üste girmeyen kilo bildirmeyen kişileri listeden çıkaracağım...

yeni , bol sporlu, mutlu bir hafta diliyorum.. gitsin vucudumuzdaki yağlar selülitler :))

ilk gün güzel bir menü ile başlamışsın , güzel canım. geceyi biraz erken yersen çok iyi olur

ben haftasonu giremiyorum nete. pazartesi bildirim yapsam olur mu?
eve gidince tartılayım da özelden mesaj atarım artık

olur canım

600 gr vermişsin yeni gördüm, mesaj hakkın varsa özelden atarsan çok iyi olur canım ya, gözümden kaçıyor, bir de fazzla giremiyorum.menüne gelince harika bir menü besin gruplarından almışsın sağlıklı böyle giderse, sporla da desteklersen bu hafta en az 1 kilo gider

bugün ki menüm

aç karnına
yarım litre su

kahvaltı
yarım simit, light üçgen peynir, domates , maydanoz, 4 zeytin

ara
2 ceviz

öğle
haşlanmış tavuk baget yarım dilim ekmek

ara
light süt, 1 kuru incir

akşam
yarım kase sulu köfte, 3 kaşık tavuklu pilav , salata, yoğurt

spor yok malesef, 2 litre su

Eşim geç geliyor canım,onu bekliyorum 7 de yiyoruz..Ben bugün çok beğenmedim kendimi çünkü akşam yemeğim fazla geldi yemek salçalı ve yağlıydı yoğurt salata felan acayip şiştim...Şimdi evin etrafında 10 tur yürüdüm bayada soğukdu ama moral olur diye düşündüm.
Ben sürekli yemek düşündüm,bu dikkat etme olayı bende baskı oluşturdu offf bide okulda nasıl tost kokuyordu :) neyse heralde mideler yavaş yavaş küçülecektir...

Bu arada senin menüyü beğendim hafif besinler tercih etmişsin,sabah yarım litre su içebilmende çok iyi,ben zorla yarım bardak içebildim.

benim eşim de geç geliyor biz de 20 de yiyiyoruz, ben okuldan 16 da geliyorum aç aç bekliyorum. öğleyin okuldaki yemekleri yiyemiyorum, tost filan da yok.. saat 16 da tam bir kurt gibi gözlerim tüm abur cuburlara kayıyor. eşim gelene kadar bastırsın diye her şeyden yediğim için. düğünden sonra 6 kg aldım.

az önce bayramdaki resimlere baktım birinde göbeğimi içime çekmemişim tam 3 aylık hamile gibiyim resmen, nerdeyse ağlayacaktım.en iyisi spor salonu araştırmak, senin eşin ne iş yapıyor?evet canım yavaş yavaş midemiz küçülüyor.. yemek benim için büyük bir zevk, hele çikolata yerken gözlerimi kapatıp onu öyle hissederek yiyorum ki, yoktur benim gibisi..bir de bebek düşüneceğim bir kaç aya kadar böyle hamile kalırsam 70 leri geçerim..beni bir görsen , okuldaki en şişman kişi benim ya neyse ne olursa olsun vereceğiz

Eşim mühendis canım bende nerdeyse 10 kilo aldım evleneli.Bizim okulda genelde bayanlar zayıf 34-36 giyiyolar ben uyumu bozuyorum 40 bedenim nerdeyse işte 38 için zorlamam lazım :)Az önce 1 dilim kek yedim benim iradem bu kadar işte bende yaza çocuk düşünüyorum nasipse ama önce yazın zayıf bir şekilde tatil yapmak istiyorum..Benim kaldığım bölgede spor salonu felan yok olsa giderdim bende kesin...Neyse yarın daha iyi olacak inşallah...

ebru şallının platesini yapabilirsin.. ya da zumba gibi danslar yapıyor arkadaşlar.kendine bir saat versen , uyabilsen yapabilirsin.ben uyamıyorum bu aralar..bir ara plates yapıyordum yoga gibi nefes hareketleri beni çok mutlu etmişti tam karar verip spora başlamalıyız.üzülme kek yediğin için yavaş yavaş küçülecek miden.evet benim de yarın daha iyi olacak inş

menün çok güzel canım ama simitin üstündeki susamlarda çok yağ varmış. simitin kendisi o kadar zararlı değil. her sabah yememeye çalış istersen.

bugün çok saçma beslendim. tüm günüm dışarda geçti çünkü.

sabah spordan önce ----------------> yarım yağlı sütle nesfit

spordan sonra -----------------> 2 fincan yeşil çay, peynir, yeşil ve siyah zeytin, domates, salatalık, 1,5 büyük dilim çavdar ekmeği

öğlen saatlerinde -----------> türk kahvesi, 2 tane tuzlu büsküvi, 1 çatal ıslak kek. (bi yere oturmaya gittim, ikram ettiler yemek zorunda kaldım ya)

saat 16:30 civarı eve geldiğimde çok acıkmıştım -------------> 1 kepçe şehriye çorbası, 3-4 yemek kaşığı, taze fasülye yemeği ve tuzsuz ayran.

1 saat sonra falan --------------> 2 mandalina

akşam yemeği ---------------> kuru fasülye ve az pilav yiyeceğim.

menümü hiç beğenmedim ya :/ neyse napalım bugun de böyle oldu...

selam kizlar, ya hiç zamanim olmadi nete girmeye, evet 800 gr vermi$tim ama bugün arti 400gr çiktim vede çok i$tahliyim nedense frenleyemiyorum kendimi ama yarin için kendime söz verdim, aslinda bugünde iyi olabilirdi ama dogum yapan arkada$imi ziyarete gittim ordan ikramliktan 1 tane aldim, daha sonra eve misafir geldi onlarla birer iki$er aldim daha sonra arkada$im geldi yine yedim, günüm mahfoldu yani o kalan 400 gramida bugün aldigim kesin in$allah daha fazlasini almami$imdir

bu arada 1. leri tebrik ediyorum, in$allah hepimiz öyle devam ederiz, yarin tüm gün okuldayim ancak gece girebilirim

tatım bildirimleri özel mesajla mı bildirecez??????????
bu arada birincileri tebrik ediyorum darısı benim basıma...

canım ben cuma bildirim yaptığımızı sanıyordum o nedenle vermedim pazartesi sabah inşallah birinci ben olucam

tamam kızlar bu ilk haftamız. cumartesi tartılalım hafta sonu bildirim yapın.ben pazar yada pazartesi listeyi oluşturayım.bildirim yapanlardan çok iyi kilolar gitmiş, ben hariç , darısı bu haftaya ve bize

son liste

sevgi_kelebegi ben ozelden msj atamıyorum 100 msj olmadıgı ıcın boy 163 hedef kılo 60eklersen lısteye sevınırım .. bende kılo veremedım ins bu hafta verırız

bugunku menu sahah greyfurt yesılcay 1 dılım tahıllı ekmek peynır zeytın salatalık dır lokma recel
1 bardak sut
1 kase corba mandalına yarım nar
4 kasık nohut yemegı bulgur pılavı cacık salata
yesılcay ıcıyorum sımdı
1 tane elma yerım bugun yeme fazlı bıter....
1 saat yürüyüş yaptım bugun suda tmm
kızlar ben bu haftadan cok umıtlıyım ins 1 kg gıtcek

bence de kesin bir kilo gider süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…