- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
-
sabah:light süt
mısır gevreği
ara:elma,mandalina
bir avuç ceviz,fındık
öğle:bir tabak tavuklu patates yemeği
ara:yeşil çay,hurma,fasülye turşusu:)
akşam:salata,tavuklu patates yemeği,yoğurt
gece:meyve salatası
Nasıl kızlar iyi mi,ama acıktım yalan değil...
ben haftasonu giremiyorum nete. pazartesi bildirim yapsam olur mu?
eve gidince tartılayım da özelden mesaj atarım artık
dijital tartı konusunda sizlere katılıyorum,hasta ediyor,hele benım gibi günde 5 kez tartılırsan :)neyse ben 2 gündür tuvalete çıkmadığım halde 600 gr eksik geldim bilmıyorum,galiba direnç kırıldı,zaten kırılmazsa doktora gideceğim ki hiç istemıyorum diyetısyene mecbur kalmayı,senı hiç dinlemıyorlar,kendı ıstediklerini yaptırıyorlar,
ama listemı çok azaltıp,birde sudan gına geldi
sabah peynır domates salatalık bir dilim ekmek
arada bir adet kuru ıncır
öğle az yoğurtlu kozleme biberive bir dilim ekmek,3zeytın
ikindi peynır bir dilim ekmek,2 zeytin
akşamada ekmeksız(dayanabilrsem)haşlama göğüs etli salata,bir elma
Eşim geç geliyor canım,onu bekliyorum 7 de yiyoruz..Ben bugün çok beğenmedim kendimi çünkü akşam yemeğim fazla geldi yemek salçalı ve yağlıydı yoğurt salata felan acayip şiştim...Şimdi evin etrafında 10 tur yürüdüm bayada soğukdu ama moral olur diye düşündüm.
Ben sürekli yemek düşündüm,bu dikkat etme olayı bende baskı oluşturdu offf bide okulda nasıl tost kokuyordu :) neyse heralde mideler yavaş yavaş küçülecektir...
Eşim mühendis canım bende nerdeyse 10 kilo aldım evleneli.Bizim okulda genelde bayanlar zayıf 34-36 giyiyolar ben uyumu bozuyorum 40 bedenim nerdeyse işte 38 için zorlamam lazım :)Az önce 1 dilim kek yedim benim iradem bu kadar iştebende yaza çocuk düşünüyorum nasipse ama önce yazın zayıf bir şekilde tatil yapmak istiyorum..Benim kaldığım bölgede spor salonu felan yok olsa giderdim bende kesin...Neyse yarın daha iyi olacak inşallah...
bugün ki menüm
aç karnına
yarım litre su
kahvaltı
yarım simit, light üçgen peynir, domates , maydanoz, 4 zeytin
ara
2 ceviz
öğle
haşlanmış tavuk baget yarım dilim ekmek
ara
light süt, 1 kuru incir
akşam
yarım kase sulu köfte, 3 kaşık tavuklu pilav , salata, yoğurt
spor yok malesef, 2 litre su
tebrikler haftanın birincileri randomlife, adyobatikolay 1 er kilo verdiler ( ilk sayfaya adınızı yazıyorum)
ve leyya88 800 gr verdi. diğer bilgiler gelmedi..çizelge aşağıdadır...yeni bilgi eklemeyeceğim, lütfen kilo bildirimizi hafta sonu yapın , her hafta pazar akşamı en geç pazartesi akşamı verilen kiloları ilan edeceğim. 2 hafta üst üste girmeyen kilo bildirmeyen kişileri listeden çıkaracağım...
yeni , bol sporlu, mutlu bir hafta diliyorum.. gitsin vucudumuzdaki yağlar selülitler :))
Eki Görüntüle 292648
tebrikler haftanın birincileri randomlife, adyobatikolay 1 er kilo verdiler ( ilk sayfaya adınızı yazıyorum)
ve leyya88 800 gr verdi. diğer bilgiler gelmedi..çizelge aşağıdadır...yeni bilgi eklemeyeceğim, lütfen kilo bildirimizi hafta sonu yapın , her hafta pazar akşamı en geç pazartesi akşamı verilen kiloları ilan edeceğim. 2 hafta üst üste girmeyen kilo bildirmeyen kişileri listeden çıkaracağım...
yeni , bol sporlu, mutlu bir hafta diliyorum.. gitsin vucudumuzdaki yağlar selülitler :))
Eki Görüntüle 292648
bugunku menu sahah greyfurt yesılcay 1 dılım tahıllı ekmek peynır zeytın salatalık dır lokma recel
1 bardak sut
1 kase corba mandalına yarım nar
4 kasık nohut yemegı bulgur pılavı cacık salata
yesılcay ıcıyorum sımdı
1 tane elma yerım bugun yeme fazlı bıter....
1 saat yürüyüş yaptım bugun suda tmm
kızlar ben bu haftadan cok umıtlıyım ins 1 kg gıtcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?