Haftada ½ Kg Vererek,Aylar Sonra Fıstık Olalım mı?Var mısınız?

sevgi_kelebegi tabıkı saka bırbırımızı motıve edıp hep beraber burtulacak bu kılolardan fıstık gıbı olacak yaza
ben cıkıyorum herkese ıyı aksamlar.....

bugün neler yediğimi yazayım...

spora gitmeden önce -------> sütsüz nesfit yemek zorunda kaldım, evde süt yokmuş, çerez gibi yedim bir avuç :)

spordan sonra -------------> peynir, yeşil zeytin, maydanoz, domates, salatalık, havuç, haşlanmış yumurta, yeşil çay, 1,5 büyük dilim çavdar ekmeği.

ara -----------> 2 mandalina, 2 kivi ve 1 tane tuzlu bisküvi.

öğlen ------------> 2 kase ev yapımı sebze çorbası.

akşam -----------> yine öğlenki sebze çorbasından içtim sadece ve salata. (kuru fasülye vardı, yiyemedim.)

akşam yemeğinden sonra da yeşil çay demlerim.

selam kizlar, çok mutsuzum 1 haftada verdigim 800 gramin 600 gramini 2 günde aldim!!! ama suçluyum i$tahim o kadar açikki anlatamam sinavlarin stresindenmi nedense aç degilim ama yemek istiyorum kendimi aç saniyorum :/

sabah : 2 çay ka$igi nutella, 1 yogurt, 1 bardak sütlü kahve

ögle : 1.5 yagsiz sosis
yarim dilimden az ekmek
2 kk diyet mozarella (neredeyse yagsizdi)

ak$am : 1 ka$ik pilav
1 köfte kadar tavuk eti yagsiz
1 köfte kadar somon baligi (yagsiz)
1 kk diyet ka$ar peynir ve mozarella

ara : az sütle yapilmi$ kahve ve biraz kelogs (1 avuç kadar)

aaaa $imdi hesapladimda 800 kalori almi$im sadece!!! ama zor tutuyorum kendimi
kizlar ya ben acaip kabizim 1.5 haftadir ne yapsam ne etsem
kizlar 3 gündür elma sirkesi içiyorum ayyy bu kadar igrenç bir tad yok hayatta bÖÖÖÖ günde 2 kere içiyorum yemekten sonra toplam 4 yemek ka$igi bakalim yardimci olacakmi ama gerçekten çok kötü tadi

sebze çorbası karışık sebzelerden oluşuyorsa bayağı besleyicidir, ama protein de al canım biraz.bu spor ve menü ile yine birinciliği zorlarsın sen

menüne bakılırsa hiç de iştahlı görünmüyorsun, hergün tartılmak sinir bozucu oluyor, hergün farklı çıkıyor, tuvaletle de ilgili bu biraz da.elma sirkesi beni zayflatmıyor ama güçlü dirençli yapıyor, ben tadından rahatsız olmuyorum da, sabah elma sirkesi içince o gün yorulmuyorum hiç. geçen yıl düğünümden önce enerjim düşerse ve acıkırsam içiyordum çok iyi geliyordu, 6 kilo vermiştim.tabi düğünden sonraki 2 ayda geri aldım..bırakınca alması çok kolay oluyo.bir süre activia ye isteren bana iyi gelmişti.

evet tadı gerçekten kötü
ama diyet sevdasına mecbur katlanıyoruz
bende birkaçgündür ihmal ediyordum
ama bugün yenden başladım

bendede iki gündür kabızlık vardı
ama bugün ishal oldum
midem iyice dengeyi şaşırdı

evet canim menüye bakilinca öyle ama evde degildim, ve di$ardan bir$ey almamaya karar verdim evden götürdüm bu kadar götürmü$tüm zaten ama ekmegimi bitirmemi$tim, ben yeni yeni hergün tartilmaya ba$ladim çünkü beni daha çok motive ediyo gibime geldi üstelikte kötü sürprizlere kendimi az çok hazirlami$ oluyorum
bende denemi$tim elma sirkesini ama yediklerime dikkat etmedigim için kilo vermedim, ama $imdi yediklerime dikkat ediyorum belki katkisi olur üstelikte tadi o kadar kötüki i$tahimi kapatiyor yemekten sonra tatli yiyesim gelmedi mesela :)
ben activiayida denedim 2-3 hafta ama hiçbir etkisi olmadi, ben yillardir böyleyim ama diyet yaptigim zamanlar dahada beterle$iyor

bence faydasi olur az çok neticede kalorisiz bir $ey kullanmakla bir$ey kaybetmeyiz, in$allah ikimizede faydasi olur
canim ben farkli bir elma sirkesi markasi almi$tim o kabizligimi giderdi hatta neredeyse ishal etmi$ti ilk günler sonra düzelmi$tim eski kabiz halime dönmü$tüm belki senide elma sirkesi bu hale getirmi$tir ne dersin?

sebze çorbası karışık sebzelerden oluşuyorsa bayağı besleyicidir, ama protein de al canım biraz.bu spor ve menü ile yine birinciliği zorlarsın sen

evet canım bir sürü sebze var valla içinde. kereviz, pırasa, kırmızı biber, soğan, patates, havuç... tamamen ev yapımı, çok da doyurucu oldu ya. akşam yemeğinden bi tabak çorbayla kalktım resmen. bugün pek protein alamadım evet. evde süt yokmuş, sabah içemedim. gündüz de ayran içmeyi ihmal etmişim.

Son düzenleme:

canım bir tatlı kasıgı bal katarak iç...hem kabızlıgınada iyi gelir sirkenin tadı da güzelleşir ben her sabah keyifle içiyorumve mideme zarar vermiyor böylece ...ve kabızlıgın için tavsiyem yine sabah 4-5 tane kuru kayısı ama koyu renk olanlar var ya onlardan ben onun sayesinde hergün cıkıyorum tuvalete hatta ishal bile ldum bir gün atlaya atlaya yiyorum

kızlar toptan bişey sorcam ya. her gün tartılıyo musunuz? bu işin doğrusu haftada 1 kere tartılmak mı yoksa her gün tartılmak mı çözemedim ben...

bugünkü menü mü yazayım kaç gündür yazamıyorum..

sabah 1 bardak su + 5 tane kuru kayısı

bir dlm kepek ekmek ve lorlu omlet bir yumuratdan yapılmış..

öğlen kız kardeşimin dogum günüydü bgun ona pasta yaptım yaparkende kremesından bir kaç kaşık yedim
bir ekmeğin üzerine yoğrt sürdüm biraz nane serptim yedin nedense yemek yemek istemedim

ara bir elma

akşam 6 yemek kaşıgı pırasa ve yogurt

ve küçük bi dilim pasta

ve şimdi tarcınlı elmalı yeşil çay kocaman bir kupa... gün boyunca sürekli su...su içmekten tiksindim artık hadi hayırlısı

bende sabah 3 adet kuru kayısı yedim
acaba omu beni ishal yaptı
ama bi seferlik kuru kayısı böyle yapmaz heralde
sanırım üşüttüm
ondan olmalı midemde bulanıyordu çünkü
ama ishal iyi oldu tartıdaki fazlalıklar biraz azaldı

ya ben niye su içemiyuorum
hiç canım istemiyor
aklımada gelmiyor.

balli içtigimde oluyor ama yine faydasi yok
evde kayisi yok sanirim ama alirim in$allah, aslinda onuda denedim yok yok olmuyor erigi denedim birgün biktim ve doyana kadar erik yedim 5-6 tane büyügünden ama yine fayda etmedi, bilmiyorum herkestemi böyle ama, ben ne zaman yemegi ve tatliyi falan çok kaçirsam o zaman rahat çikiyorum ama o zamanda kilo aliyorum, bunu nadiren yaptigim içinde sürekli kabizim

Plan program derken saat kaç olmuş yaa,yazamadım bugün hiç,bugün 2. günüm 2. kaçamağım hadi bakalım hayırlısı ama irademi adam edene kadar pes etmek yok,ya o benden sıkılacak ya ben ondan:)Perşembe öğretmenler günü kesin yemek felan olur ne olurdu göbeğim azıcık gitseydide gönlüme göre giyinebilseydim
Bugün yediklerim
sabah:süt+mısır gevreği
ara:Hurma
öğle:yumurtalı ıspanak+yoğurt+1 dilim ekmek
ara:hurma
akşam:sebzeli bulgur pilavı+yumurtalı ıspanak+yoğurt
Buraya kadar herşey iyiydi.Derken kapı çalar ve komşum çaya çağırır...Kabak tatlısı,kavrulmuş fındık,cips,çikolatalı kek,kurabiye,çekirdek ...anlıyacağınız tam bir işkence tabi dayanamadım yine

kızlar çok seevinçliyim,ben her cumartesi tartılıyorum,ve bu cumartesi tam 7.haftam biticek,fakat ben baştan ilk 3 hafta kılo verdim ve bir daha bır gram oymadı,ağladım,dua ettim,tatıyı atıcaktım,doktora gideyim,şok yapayım derken 6.haftayıda gram oymadan cumartesi kapadım..

veee cumartesiden bu yana 1,400 gr gitti çok mutluyum,bu rakamı kıramıcak demıştım,çok daha fazlası sızın başınıza kızlar.

bak şeker çok haklısın,ama ben bu yüzden kesinlikle kımseye gitmıyorum uzun bır süre,açık açık söylüyorum,çok mecburi gidersem kesinlikle geitrmeyın diyorum,yapcak bişey yok,tercıh etcen,ya zayıflığı,yada ben böle iyiyim diceksın,gel-gitler ınsanda mutsuzluklar.sonra vicdan azabı falan filan,

selam kizlarrr, bugün internete hiç giremicem, $imdiden menümü yazayim ama ak$am ne yicemi bilmiyorum henüz

sabah : 1 kupa türk kahvesi (uykum gitsin diye) 1 çay ka$igi nütella

ara : 1 tatli ka$igi hakiki bal, 1 bardak sirkeli su (böö), bir sütlü kahve

ögle : 6 tane minik balik pane (yagsiz pi$mi$)

toplamda 450 kalori civari

ay tebrik ederim!! bende ayni senin gibi diyet yapmama ragmen hiç oynamadi kilom 1.5 hafta ama sonra bir gün arayla tartildimki -600gr ertesi gün yine -200gr sonra bir haftada 800gr vermi$ oldum, $u an kaçamaklardan ve misafirlerden dolayi 400gr aldim ama dün tekrar kendime gelip dikkat etmeye ba$ladim :)

endulus34 .... tebrık ederım canım cok sevındımbende senın gıbı 4 hafta dram oynamadı ins bu hafta bende verırım ..nasıl verdın ekstra bırsey yaptınmı yoksa aynı dıyete devammı ettın ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…